Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Basilar part of occipital bone
Occipital bone part
Squamous part of the occipital bone
Squamous part of the temporal bone

Vertaling van "squamous part the occipital bone " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
basilar part of occipital bone

pars basilaris ossis occipitalis




squamous part of the temporal bone

pars squamalis ossis temporalis


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The outbreaks occurred in the veterinary disease control zone 6, which forms part of one of the four parts of the territory of Botswana from which imports of fresh de-boned and matured meat from ungulates into the Union are authorised.

De uitbraken deden zich voor in de „veterinary disease control zone” 6, die deel uitmaakt van een van de vier delen van het grondgebied van Botswana waaruit de invoer in de Unie van vers gerijpt vlees zonder been van hoefdieren is toegestaan.


The fresh legs must be from half-carcases falling within classes E, U, R, O and P on the SEUROP commercial classification grid. In addition, the fresh leg has a white rind and must contain a part of the hip bone (the ‘anchetta’), the femur, the tibia, the patella and the first row of tarsal bones and must weigh between 12,50 kg and 16,00 kg.

De verse hammen zijn afkomstig van halve geslachte dieren die volgens de SEUROP-methode zijn ingedeeld in de handelsklassen E, U, R, O en P. Verse hammen met hun typisch witte zwoerd hebben een botbasis bestaande uit een deel van de coxa (heupbeen), de dij, het scheenbeen, de rotula en de eerste rij van de voetwortelbeenderen, en een gewicht van 12,5 tot 16 kg.


It can contain parts of the bones and the periosteum (bone skin). Thus, mechanically separated meat is not comparable with regular meat.

Derhalve is separatorvlees niet vergelijkbaar met gewoon vlees.


It can contain parts of the bones and the periosteum (bone skin). Thus, mechanically separated meat is not comparable with regular meat.

Derhalve is separatorvlees niet vergelijkbaar met gewoon vlees.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It can contain parts of the bones and the periosteum (bone skin). Thus, mechanically separated meat is not comparable with regular meat.

Derhalve is separatorvlees niet vergelijkbaar met gewoon vlees.


– (EL) The recent decision by the Governments of the United Kingdom and the United States of America to allow the cloning of human embryos, in order to create ‘spare part stores’ for bones and vital organs, raises huge questions and problems.

– (EL) Het recent besluit van de Britse en Amerikaanse regeringen om toestemming te geven voor het klonen van menselijke embryo’s, die dan gebruikt kunnen worden als “magazijnen” voor “onderdelen” zoals weefsels en organen, doet enorme vragen en problemen rijzen.


– (EL) The recent decision by the Governments of the United Kingdom and the United States of America to allow the cloning of human embryos, in order to create ‘spare part stores’ for bones and vital organs, raises huge questions and problems.

– (EL) Het recent besluit van de Britse en Amerikaanse regeringen om toestemming te geven voor het klonen van menselijke embryo’s, die dan gebruikt kunnen worden als “magazijnen” voor “onderdelen” zoals weefsels en organen, doet enorme vragen en problemen rijzen.


(e) "loins", for the purposes of subheadings 0203 19 13, 0203 29 13, 0210 19 40 and 0210 19 70: the upper part of the half-carcase, extending from the first cervical vertebra to the caudal vertebrae, including bones, with or without the tenderloin, blade-bone, subcutaneous fat or rind.

e) "karbonadestreng" bedoeld bij de onderverdelingen 0203 19 13, 0203 29 13, 0210 19 40 en 0210 19 70: het bovenste deel van het halve dier, met been, van de eerste halswervel tot en met de staartwervels, al dan niet met inbegrip van het haasje, het schouderblad, het zwoerd of het spek.


(d) "shoulders", for the purposes of subheadings 0203 12 19, 0203 22 19, 0210 11 19 and 0210 11 39: the lower part of the fore-end whether or not containing the blade-bone and attached muscles, including bones, with or without foot, shank, rind or subcutaneous fat.

d) "schouder" bedoeld bij de onderverdelingen 0203 12 19, 0203 22 19, 0210 11 19 en 0210 11 39: het onderste deel van het voorstuk, met been, ook indien met het schouderblad en het daarbij behorende spierweefsel, al dan niet met inbegrip van de poot, de schenkel, het zwoerd of het spek.


If the cuts falling within subheadings 0210 11 11 and 0210 11 19 as well as 0210 11 31, 0210 11 39, 0210 19 30 and 0210 19 60 are derived from a bacon side from which the bones indicated under paragraph 2 A (g) have already been removed, the lines of cutting shall follow those defined under paragraph 2 A (b), (c) and (d) accordingly; in any case, these cuts or parts thereof shall contain bones.

Worden de deelstukken van de onderverdelingen 0210 11 11, 0210 11 19, 0210 11 31, 0210 11 39, 0210 19 30 en 0210 19 60 gesneden van halve baconvarkens, waaruit reeds de bij letter A, onder g), genoemde beenderen verwijderd zijn, dan is de lijn voor het snijden gelijk aan die welke is vastgesteld bij letter A, respectievelijk onder b), c) of d). Deze deelstukken of delen daarvan dienen in alle gevallen been te bevatten.




Anderen hebben gezocht naar : occipital bone part     basilar part of occipital bone     squamous part the occipital bone     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'squamous part the occipital bone' ->

Date index: 2023-05-17
w