Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetate
Acetic acid
Acrylic acid
Alcohol acid
Aromatic acid
Citric acid
E304
Ester
Fatty acid
Fatty acid esters of ascorbic acid
Formic acid
Organic acid
Oxalic acid
Phthalic acid
Polyglycerin esters of fatty acid esters
Polyglycerol fatty acid esters
Polyglycol esters of fatty acids
Salicylic acid
Sucroesters
Sucrose esters of fatty acids
Sucrose fatty acid esters

Vertaling van "sucrose fatty acid esters " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
sucroesters | sucrose esters of fatty acids | sucrose fatty acid esters

sucrose-vetzuurester | suikerester


polyglycerin esters of fatty acid esters | polyglycerol fatty acid esters | polyglycol esters of fatty acids

polyglycerolester van vetzuren | polyglycerolvetzuurester


fatty acid esters of ascorbic acid | E304 [Abbr.]

E304 [Abbr.]


organic acid [ acetate | acetic acid | acrylic acid | alcohol acid | aromatic acid | citric acid | ester | fatty acid | formic acid | oxalic acid | phthalic acid | salicylic acid ]

organisch zuur [ acetaat | acrylzuur | alcoholzuur | aromatisch zuur | azijnzuur | citroenzuur | ester | ftaalzuur | mierenzuur | oxaalzuur | salicylzuur | vetzuur | zuringzuur ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
More occurrence data on the presence of the MCPD fatty acid esters and glycidyl fatty acid esters are necessary to enable a more accurate exposure assessment.

Voor een nauwkeuriger blootstellingsbeoordeling zijn meer gegevens nodig over de aanwezigheid van MCPD-vetzuuresters en glycidylvetzuuresters.


Member States should, with the active involvement of feed and food business operators, perform monitoring for the presence of 2 and 3-MCPD, 2 and 3-MCPD fatty acid esters and glycidyl fatty acid esters in food, and particularly in:

De lidstaten zouden met actieve medewerking van de exploitanten van diervoeder- en levensmiddelenbedrijven de aanwezigheid van 2- en 3-MCPD, 2- en 3-MCPD-vetzuuresters en glycidylvetzuuresters in levensmiddelen moeten monitoren, met name in:


It is recognised that the analysis of 2 and 3-MCPD, 2 and 3-MCPD fatty acid esters and glycidyl fatty acid esters in foods mentioned in points (b) to (f) is very challenging and no methods of analysis, which have been validated by a collaborative study, are yet available.

De analyse van 2- en 3-MCPD, 2- en 3-MCPD-vetzuuresters en glycidylvetzuuresters in de onder b) tot en met f) genoemde levensmiddelen is bijzonder moeilijk en voorlopig zijn er geen door een ringonderzoek gevalideerde analysemethoden voorhanden.


Therefore, Member States which intend to analyse the presence of 2 and 3-MCPD, 2 and 3-MCPD fatty acid esters and glycidyl fatty acid esters in foods mentioned in points (b) to (f) may request, if appropriate and needed, the technical assistance of the Commission's Joint Research Centre, Institute for Reference Materials and Measurements (IRMM), Unit Standards for Food Bioscience.

Lidstaten die voornemens zijn de aanwezigheid van 2- en 3-MCPD, 2- en 3-MCPD-vetzuuresters en glycidylvetzuuresters in de onder b) tot en met f) genoemde levensmiddelen te analyseren, kunnen daarom, indien toepasselijk en nodig, om de technische bijstand verzoeken van het Gemeenschappelijk Centrum voor onderzoek van de Commissie, met name de eenheid Normen voor voedselbiowetenschap (Unit Standards for Food Bioscience) van het Instituut voor referentiematerialen en -metingen (IRMM).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Glycidyl fatty acid esters (GE) are process contaminants generated during the deodorisation step of edible oil refining.

Glycidylvetzuuresters (GE) zijn procescontaminanten die ontstaan tijdens de desodoriseringsfase van de zuivering van spijsolie.


Trans-esterification or hydrolysis at not less than 200 °C for not less than 20 minutes under pressure (glycerol, fatty acids and fatty acid esters production),

Omestering of hydrolyse bij ten minste 200 °C gedurende ten minste 20 minuten onder druk (vervaardiging van glycerol, vetzuren en vetzuuresters),


Commission Regulation (EU) No 818/2013 of 28 August 2013 amending Annex III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of Sucrose esters of fatty acids (E 473) in flavourings for water based clear flavoured drinks Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 818/2013 van de Commissie van 28 augustus 2013 tot wijziging van bijlage III bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat het gebruik van sucrose-esters van vetzuren (E 473) in aroma’s voor heldere gearomatiseerde dranken op basis van water betreft Voor de EER relevante tekst


An application for authorisation of the use of Sucrose esters of fatty acids (E 473) as an emulsifier in flavourings was submitted on 20 August 2008 and has been made available to the Member States.

Een aanvraag van een vergunning voor het gebruik van sucrose-esters van vetzuren (E 473) als een emulgator in aroma’s werd op 20 augustus 2008 ingediend en is aan de lidstaten beschikbaar gesteld.


Fatty acid esters of ascorbic acid: (i) Ascorbyl palmitate (ii) Ascorbyl stearate

Vetzuuresters van ascorbinezuur: i) ascorbylpalmitaat ii) ascorbylstearaat


Dimethyl polysiloxane (E 900) can be used as a more efficient alternative to the currently authorised polysorbates and sucrose esters of fatty acids.

Dimethylpolysiloxaan (E 900) kan als een doeltreffender alternatief voor de momenteel toegelaten polysorbaten en sucrose-esters van vetzuren worden gebruikt.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'sucrose fatty acid esters' ->

Date index: 2022-12-24
w