Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Chinese meat bun
Cold meats
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Import export specialist in meat and meat products
MEAT
Meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat beating machine
Meat extract
Meat industry
Meat paste
Meat processing industry
Meat product
Meat tenderizer
Most economically advantageous tender
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Slaughterhouse
Tender offering best value for money
Tenderizer
To tenderise meat
To tenderize meat
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Vertaling van "to tenderize meat " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
to tenderise meat | to tenderize meat

vlees mals maken | vlees vermalsen


meat beating machine | meat tenderizer | tenderizer

vleesvermalser


most economically advantageous tender | tender offering best value for money | MEAT [Abbr.]

economisch voordeligste inschrijving


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

vleesproduct [ bacon | corned beef | ganzenlever | ham | kikkerbilletjes | product op basis van vlees | spek | verwerkt product op basis van vlees | vleesextract | vleespastei | vleesprodukt | vleeswaren | worstje ]


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

specialist im- en export van vlees en vleeswaren | specialiste import en export van vlees en vleeswaren | specialist import en export van vlees en vleeswaren | specialiste im- en export van vlees en vleeswaren


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

logistiek planner vlees en vleesproducten | verantwoordelijke distributielogistiek vlees en vleesproducten | chef distributie vlees en vleesproducten | distributiemanager vlees en vleesproducten


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

groothandelaar in vlees en vleeswaren




meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

vleesindustrie [ slachthuis | uitbenen ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
So far, SAPARD Agency has published two open invitations to tender (January 2002 and November 2002) for four measures laid down in the Rural Development Plan (other than the technical assistance measure): investments in agricultural holdings (livestock breeding and processing); investment in restructuring and adaptation of the food-processing industry (milk, meat and fish); support for economic diversification of farms (on-farm tourism and handicraft); and rural infrastructure as the fourth measure (water supply infrastructure, the ...[+++]

Tot dusver heeft het Sapard-orgaan twee openbare aanbestedingsprocedures gepubliceerd (in januari 2002 en november 2002) voor vier maatregelen die vermeld staan in het plan voor plattelandsontwikkeling (anders dan de maatregel voor technische bijstand): investeringen in landbouwbedrijven (fokken en verwerken van vee); investeringen in de herstructurering en aanpassing van de voedselverwerkende industrie (melk, vlees en vis); ondersteuning voor de economische diversificatie van boerderijen (boerderijtoerisme en handwerk); en infrastructuur op het platteland als de vierde maatregel (infrastructuur voor de watervoorziening, thematische p ...[+++]


The traditional feeding of these animals, which is a function of the exploitation of local resources, gives rise to very tender meat which is particularly succulent and soft and whose fat is consistent and does not ‘sweat’.

Het traditionele voeder van de dieren waarvoor een beroep wordt gedaan op de plaatselijke hulpbronnen, zorgt voor zacht, bijzonder sappig en mals vlees met vast, „niet-zwetend” vet.


The fat in the carcase is the natural complement to the meat and most of it is lost during cooking, leaving the meat perfectly juicy and pleasant, but in particular more tender and succulent on the palate.

Het vet van de geslachte dieren vormt een natuurlijke combinatie met het vlees.


2. A contract application or tender shall be lodged with the intervention agency in the Member State where the meat is to be stored.

2. De aanvraag om een contract te sluiten of de offerte wordt ingediend bij het interventiebureau in de lidstaat waar het vlees moet worden opgeslagen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(a) they shall have been active in the meat and livestock sector during the 12 months preceding the contract application or the expiry of the tender deadline.

a) zij zijn in de twaalf maanden voorafgaande aan de aanvraag voor het sluiten van een contract of de einddatum van de inschrijving in de sector vee en vlees werkzaam geweest,


(a)they shall have been active in the meat and livestock sector during the 12 months preceding the contract application or the expiry of the tender deadline.

a)zij zijn in de twaalf maanden voorafgaande aan de aanvraag voor het sluiten van een contract of de einddatum van de inschrijving in de sector vee en vlees werkzaam geweest,


2. A contract application or tender shall be lodged with the intervention agency in the Member State where the meat is to be stored.

2. De aanvraag om een contract te sluiten of de offerte wordt ingediend bij het interventiebureau in de lidstaat waar het vlees moet worden opgeslagen.


1. A tender shall be valid only if presented by or on behalf of an establishment approved in accordance with Article 8(1) of Directive 94/65/EC as a producer of minced meat or minced meat preparations.

1. Een bieding is alleen geldig indien zij is ingediend door of voor rekening van een inrichting die overeenkomstig artikel 8, lid 1, van Richtlijn 94/65/EG is erkend als producent van gehakt of bereidingen van gehakt.


- a written undertaking by the tenderer to use all the meat concerned for the production of minced meat as defined by Article 2(2)(a) and (b) of Directive 94/65/EC within five months of the date of conclusion of the contract of sale with the intervention agency,

- de schriftelijke verbintenis van de inschrijver dat hij het vlees voor de productie van gehakt als bedoeld in artikel 2, lid 2, onder a) en b), van Richtlijn 94/65/EG volledig zal gebruiken binnen vijf maanden na de datum waarop het verkoopcontract met het interventiebureau is gesloten,


Whereas, pursuant to Article 9 of Commission Regulation (EEC) No 2173/79 (4), as last amended by Regulation (EC) No 2417/95 (5), the minimum selling prices for meat put up for sale by tender should be fixed, taking into account tenders submitted;

Overwegende dat krachtens artikel 9 van Verordening (EEG) nr. 2173/79 van de Commissie (4), laatstelijk gewijzigd bij Verordening (EG) nr. 2417/95 (5), de minimumverkoopprijzen van het vlees dat bij openbare inschrijving wordt verkocht, moeten worden vastgesteld met inachtneming van de ontvangen aanbiedingen;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'to tenderize meat' ->

Date index: 2024-03-12
w