Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Cut out fats
Decreased trans fat diet
Edible fat
External fat
Fat
Fat on the outside of the carcase
Fats
Fatty substance
Fish fat
Food fat
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Remove fats
Subcutaneous fat
TFA
Take away fats
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Trans fat
Trans fat modified diet
Trans fatty acid
Winterise fats

Traduction de «trans fat » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
TFA | trans fat | trans fatty acid

trans-isomeer van vetzuren | transvetzuur | trans-vetzuur


Trans fat modified diet

dieet met aangepaste inname van transvet




Decreased trans fat diet

dieet met verminderde inname van transvet


fats [ fat | fatty substance ]

oliën en vetten [ vet | vetstof ]


cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

vetten winterklaar maken


reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

3/4 boter | boter met een verlaagd vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte


food fat [ edible fat ]

consumptievet [ consumptievetten ]


animal fats [ fish fat ]

dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]


external fat | fat on the outside of the carcase | subcutaneous fat

onderhuids vet | subcutaan vet
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
reducing the dietary intake of salt, saturated fat, trans fats and added sugars.

verminderen van de inname via voeding van zout, verzadigde vetten, transvetten en toegevoegde suikers.


using the EU Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health as a basis for cooperation (between industry, health and consumer organisations and academia) on food reformulation (for example, to minimise trans-fats, reduce saturated fats, sugar and salt levels across all foods and appropriate portion sizes).

het gebruikmaken van het EU-actieplatform op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en gezondheid als basis voor de samenwerking tussen de industrie, gezondheids- en consumentenorganisaties en de academische wereld inzake een andere samenstelling van levensmiddelen (bijvoorbeeld om transvetzuren te minimaliseren of het gehalte verzadigde vetten, suiker en zout in alle levensmiddelen te verlagen), en inzake de aangewezen grootte van de porties.


reducing the exposure to and impact of foods high in salt, saturated fat, trans fats and added sugars on children.

verminderen van de blootstelling van kinderen aan voedingsproducten met een hoog gehalte aan zout, verzadigde vetten, transvetten en toegevoegde suikers, en de gevolgen hiervan voor hen beperken.


Some Member States are encouraging reformulation of foods, for example in terms of their levels of fat, saturated and trans fats, salt and sugar.

Enkele lidstaten moedigen nieuwe samenstellingen voor levensmiddelen aan, bijvoorbeeld wat betreft het vetgehalte, het gehalte aan verzadigde vetten en transvetten, zout en suiker.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
using the EU Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health as a basis for cooperation (between industry, health and consumer organisations and academia) on food reformulation (for example, to minimise trans-fats, reduce saturated fats, sugar and salt levels across all foods and appropriate portion sizes).

het gebruikmaken van het EU-actieplatform op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en gezondheid als basis voor de samenwerking tussen de industrie, gezondheids- en consumentenorganisaties en de academische wereld inzake een andere samenstelling van levensmiddelen (bijvoorbeeld om transvetzuren te minimaliseren of het gehalte verzadigde vetten, suiker en zout in alle levensmiddelen te verlagen), en inzake de aangewezen grootte van de porties.


2. Refined fats | ‘Fat’, together with either the adjective ‘vegetable’ or ‘animal’, as appropriate, or an indication of their specific vegetable or animal originThe adjective ‘hydrogenated’ must accompany the indication of a hydrogenated fat unless the amount of saturates and trans fats are included in the nutrition declaration |

2. Geraffineerde vetten | "Vet", nader omschreven met: hetzij het adjectief "plantaardig" of "dierlijk", naargelang het geval, hetzij de vermelding van de specifieke plantaardige of dierlijke oorsprong.Het adjectief "gehard" moet worden toegevoegd aan de vermelding van een gehard vet, tenzij het gehalte aan verzadigde vetzuren en transvetzuren in de voedingswaardedeclaratie is opgenomen |


supporting the quantitative and/or qualitative reformulation of food to reduce total fat content, saturated fats, trans fats, salt, sugars and/or energy value,

het kwantitatief en/of kwalitatief anders formuleren van levensmiddelen ondersteunen teneinde het totaalgehalte aan vetten, verzadigde vetten, transvetzuren, zout, suikers en/of de energiewaarde te verminderen;


Making the healthy option available and affordable: The food industry (from producers to retailers) could make demonstrable improvements in areas such as the reformulation of foods in terms of salt, fats, particularly saturated and trans fats, and sugars for consumers across the EU and to consider ways to promote consumer acceptance of reformulated products.

De gezonde optie beschikbaar en betaalbaar maken: De voedingsindustrie (van producenten tot detailhandelaren) zou aantoonbare verbeteringen kunnen invoeren, zoals nieuwe samenstellingen voor levensmiddelen met betrekking tot zout, vetten, met name verzadigde vetten en transvetten, en suiker voor consumenten in heel de EU. Ook moet zij manieren overwegen om de acceptatie van producten met een nieuwe samenstelling door consumenten te bevorderen.


Some Member States are encouraging reformulation of foods, for example in terms of their levels of fat, saturated and trans fats, salt and sugar.

Enkele lidstaten moedigen nieuwe samenstellingen voor levensmiddelen aan, bijvoorbeeld wat betreft het vetgehalte, het gehalte aan verzadigde vetten en transvetten, zout en suiker.


using the EU Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health as a basis for cooperation (between industry, health and consumer organisations and academia) on food reformulation (for example, to minimise trans-fats, reduce saturated fats, sugar and salt levels across all foods and appropriate portion sizes).

het gebruikmaken van het EU-actieplatform op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en gezondheid als basis voor de samenwerking tussen de industrie, gezondheids- en consumentenorganisaties en de academische wereld inzake een andere samenstelling van levensmiddelen (bijvoorbeeld om transvetzuren te minimaliseren of het gehalte verzadigde vetten, suiker en zout in alle levensmiddelen te verlagen), en inzake de aangewezen grootte van de porties.




D'autres ont cherché : decreased trans fat diet     trans fat     trans fat modified diet     animal fats     cut out fats     edible fat     external fat     fatty substance     fish fat     food fat     reduced fat butter     reduced-fat butter     remove fats     subcutaneous fat     take away fats     three quarter-fat butter     three-quarter butter     trans fatty acid     winterise fats     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'trans fat' ->

Date index: 2022-03-14
w