Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
ATP
Adenosine 5'-triphosphate
Adenosine triphosphate
DTTP
Deoxythymidine 5'-triphosphate
Deoxythymidine triphosphate
Deoxythymidine-5'-triphosphate
E451 triphosphates
E451i pentasodium triphosphate
E451ii pentapotassium triphosphate
Inosine triphosphate pyrophosphohydrolase deficiency
Thymidine 5'-triphosphate

Vertaling van "triphosphate " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
E451 triphosphates | E451i pentasodium triphosphate | E451ii pentapotassium triphosphate

E451 trifosfaten | E451i pentanatriumtrifosfaat | E451ii pentakaliumtrifosfaat


Inosine triphosphate pyrophosphohydrolase deficiency

deficiëntie van inosinetrifosfaatpyrofosfohydrolase


deoxythymidine 5'-triphosphate | deoxythymidine triphosphate | deoxythymidine-5'-triphosphate | thymidine 5'-triphosphate | dTTP [Abbr.]

desoxythymidine-5'-monofosfaat | thymidine-5'-monofosfaat


adenosine 5'-triphosphate | adenosine triphosphate | ATP [Abbr.]

adenosine 5'-trifosfaat | adenosinetrifosfaat
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Commission Regulation (EU) No 1068/2013 of 30 October 2013 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of diphosphates (E 450), triphosphates (E 451) and polyphosphates (E 452) in wet salted fish Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 1068/2013 van de Commissie van 30 oktober 2013 tot wijziging van bijlage II van Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat betreft het gebruik van difosfaten (E 450), trifosfaten (E 451) en polyfosfaten (E 452) in nat gezouten vis Voor de EER relevante tekst


An application for authorisation of the use of diphosphates (E 450), triphosphates (E 451) and polyphosphates (E 452) in wet salted fish was submitted on 19 June 2009 and has been made available to the Member States.

Op 19 juni 2009 is een aanvraag ingediend voor de goedkeuring van het gebruik van difosfaten (E 450), trifosfaten (E 451) en polyfosfaten (E 452) in nat gezouten vis, die ter kennis van de lidstaten is gebracht.


Because they form chemical complexes with metals ions, diphosphates (E 450), triphosphates (E 451) and polyphosphates (E 452) have been proven to be most effective to protect the salted fish against oxidation.

Difosfaten (E 450), trifosfaten (E 451) en polyfosfaten (E 452) hebben bewezen de meest doeltreffende bescherming tegen oxidatie van gezouten vis te bieden, omdat zij chemische complexen met metaalionen vormen.


It is therefore appropriate to allow the use of diphosphates (E 450), triphosphates (E 451) and polyphosphates (E 452) for the preservation of wet salted fish.

Het is daarom passend het gebruik van difosfaten (E 450), trifosfaten (E 451) en polyfosfaten (E 452) voor het conserveren van nat gezouten vis toe te staan.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Since the authorisation of use of diphosphates (E 450), triphosphates (E 451) and polyphosphates (E 452) for the preservation of wet salted fish constitutes an update of that list which is not liable to have an effect on human health, it is not necessary to seek the opinion of the European Food Safety Authority.

Aangezien het bij de toelating van het gebruik van difosfaten (E 450), trifosfaten (E 451) en polyfosfaten (E 452) als conserveermiddel van nat gezouten vis gaat om een bijwerking van die lijst die geen gevolgen kan hebben voor de gezondheid van de mens, behoeft het advies van de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid niet te worden ingewonnen.


triphosphate with long lifetime 8 mg

trifosfaat met lange levensduur 8 mg


triphosphate with normal lifetime 5 mg

trifosfaat met normale levensduur 5 mg


triphosphate with long lifetime 8 mg

trifosfaat met lange levensduur 8 mg


triphosphate with normal lifetime 5 mg

trifosfaat met normale levensduur 5 mg


The German delegation regrets that additives E 500 (sodium carbonates), E 338 (phosphoric acid), E 339 (sodium phosphates), E 340 (potassium phosphates), E 341 (calcium phosphates), E 343 (magnesium phosphates), E 450 (diphosphates), E 451 (triphosphates) and E 452 (polyphosphates) have been generally authorized for soured-cream butter although there was no technological requirement which justified it.

De Duitse delegatie betreurt het dat de additieven E 500 (natriumcarbonaten), E 338 (fosforzuur), E 339 (natriumfosfaten), E 340 (kaliumfosfaten), E 341 (calciumfosfaten), E 343 (magnesiumfosfaten), E 450 (difosfaten), E 451 (trifosfaten) en E 452 (polyfosfaten) algemeen toegestaan worden voor zureroomboter, hoewel daarvoor geen technische redenen zijn.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'triphosphate' ->

Date index: 2023-12-10
w