Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Lampante olive oil
Lampante virgin olive oil
Ordinary virgin olive oil
Semi-fine virgin olive oil
Virgin lampante olive oil
Virgin olive oil ordinary

Vertaling van "virgin lampante olive oil " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
lampante virgin olive oil | virgin lampante olive oil

lampolie




ordinary virgin olive oil | semi-fine virgin olive oil | virgin olive oil ordinary

courante olijfolie van eerste persing | halffijne olijfolie van eerste persing
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In category 02.1: ‘Fats and oils essentially free from water (excluding anhydrous milkfat)’, certain additives should not be used in virgin oils and olive oil.

In categorie 02.1 „Vrijwel watervrije oliën en vetten (met uitzondering van watervrij melkvet)” mogen bepaalde additieven niet in oliën van eerste persing en olijfolie worden gebruikt.


The group of 115 growers produces around 500,000 litres of extra virgin olive oil per year.

De groep van 115 telers produceert ongeveer 500 000 liter extra olijfolie van eerste persing per jaar.


- EUR 1744.70 /tonne for lampante olive oil having 3 degrees of free acidity, this amount being reduced by EUR 36,70/tonne for each additional degree of acidity.

– 1 744,70 euro /ton voor olijfolie voor verlichting waarvan het gehalte aan vrije vetzuren 3 graden bedraagt, welk bedrag 36,70 euro/ton lager is voor elke graad aan zuur meer.


- EUR 1487 /tonne for lampante olive oil having 3 degree of free acidity, this amount being reduced by EUR 36,70/tonne for each additional degree of acidity.

– 1 487 euro /ton voor olijfolie voor verlichting waarvan het gehalte aan vrije vetzuren 3 graden bedraagt, welk bedrag 36,70 euro/ton lager is voor elke graad aan zuur meer.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- EUR 1487/tonne for lampante olive oil having 3 degree of free acidity, this amount being reduced by EUR 36,70/tonne for each additional degree of acidity.

– 1 487 euro/ton voor olijfolie voor verlichting waarvan het gehalte aan vrije vetzuren 3 graden bedraagt, welk bedrag 36,70 euro/ton lager is voor elke graad aan zuur meer.


- EUR 1744.70/tonne for lampante olive oil having 3 degree of free acidity, this amount being reduced by EUR 36,70/tonne for each additional degree of acidity.

– 1 744,70 euro/ton voor olijfolie voor verlichting waarvan het gehalte aan vrije vetzuren 3 graden bedraagt, welk bedrag 36,70 euro/ton lager is voor elke graad aan zuur meer.


On the redefining of the distinction between crude olive-pomace oil and lampante virgin olive oil, it was agreed that new limits should be fixed urgently under Commission competence (Regulation (EEC) No 2568/91) in conjunction with IOOC, once the chemical analytical methods are available.

€? wat het herdefiniëren van het verschil tussen ruwe olie uit afvallen van olijven en olie van eerste persing voor verlichting betreft, werd overeengekomen dat, zodra de methodes voor chemische analyse beschikbaar zijn, onder de bevoegdheid van de Commissie (Verordening (EEG) nr. 2568/91) en in overleg met de IOR dringend nieuwe grenswaarden moeten worden vastgesteld;


The generic name “olive oil” is currently used to designate the type referred to at point 3 of the Annex to Regulation No 136/66/EEC , namely a blend of refined olive oil and virgin olive oil other than lampante oil.

De generische benaming van het product, namelijk "olijfolie”, wordt momenteel ook gebruikt ter aanduiding van de in punt 3 van de bijlage bij verordening nr. 136/66/EEG bedoelde categorie olijfolie, die een mengsel van geraffineerde olijfoliën en olijfoliën verkregen bij de eerste persing, andere dan voor verlichting, betreft.


The mandatory use of the designation "olive oil" for blends of refined olive oil and virgin olive oil has proved to be a problem, because it both misleads consumers to the detriment of oils coming directly from olives and alleviates the efforts by the producers to offer the highest quality.

Het verplichte gebruik van de benaming "olijfolie" voor mengsels van geraffineerde olijfolie en olijfolie van de eerste persing is een probleem gebleken, omdat daardoor enerzijds bij de verbruikers verwarring gesticht wordt ten nadele van de rechstreeks uit olijven verkregen olie en anderzijds de pogingen van de producenten om een zo hoog mogelijke kwaliteit aan te bieden, doorkruist worden.


The denomination "extra virgin" shall be reserved to the best of the olive oils.

De benaming "extra olijfolie van de eerste persing" mag alleen nog voor de beste olijfolie worden gebruikt.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'virgin lampante olive oil' ->

Date index: 2021-04-08
w