Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
3.2.2. Hygiène pendant la découpe et le désossage
CHAPITRE III HYGIÈNE PENDANT ET APRÈS LA PRODUCTION
CHAPITRE V HYGIÈNE PENDANT LA DÉCOUPE ET LE DÉSOSSAGE

Vertaling van "CHAPITRE V HYGIÈNE PENDANT LA DÉCOUPE ET LE DÉSOSSAGE " (Frans → Nederlands) :

CHAPITRE V: HYGIÈNE PENDANT LA DÉCOUPE ET LE DÉSOSSAGE

HOOFDSTUK V: HYGIËNE BIJ HET UITSNIJDEN EN HET UITBENEN


3.2.2. Hygiène pendant la découpe et le désossage

3.2.2. Hygiëne bij het uitsnijden en het uitbenen.


3.3.1. Hygiène lors de la manipulation, la découpe et le désossage du gibier sauvage.

3.3.1. Hygiëne bij het hanteren en uitsnijden van vrij wild.


CHAPITRE III: HYGIÈNE PENDANT ET APRÈS LA PRODUCTION

HOOFDSTUK III: HYGIËNEVOORSCHRIFTEN TIJDENS EN NA DE PRODUCTIE


À cette fin, les exploitants du secteur alimentaire doivent veiller en particulier à ce que: a) les viandes destinées à la découpe soient introduites dans les locaux de travail au fur et à mesure des besoins; b) pendant le travail de découpe, de désossage, de parage, de tranchage, de débitage en dés, de conditionnement et d'emballage, la température de la viande soit maintenue à 4 °C maximum grâce à une température ambiante de 12 ° ...[+++]

Daartoe moeten exploitanten van levensmiddelenbedrijven er in het bijzonder voor zorgen dat: a) voor uitsnijding bestemd vlees slechts naar gelang van de behoefte in de uitsnijlokalen wordt binnengebracht; b) tijdens het uitsnijden, het uitbenen, het trimmen, het in plakken snijden, het in dobbelstenen snijden, het aanbrengen van een onmiddellijke verpakking en het verpakken, het vlees op ten hoogste 4 °C wordt gehouden door middel van een omgevingstemperatuur van 12 °C of een alternatief systeem met een gelijkwaardig effect, en c) als een uitsnijderij is erkend voor het uitsnijden van vlees van verschillende diersoorten, voorzorgen wor ...[+++]


b) pendant le travail de découpe, de désossage, de parage, de tranchage, de débitage en dés, de conditionnement et d’emballage, la température de la viande soit maintenue à 4°C au maximum grâce à une température ambiante de 12°C ou à un autre système d’effet équivalent,

b) tijdens het uitsnijden, het uitbenen, het trimmen, het in plakken snijden, het in dobbelstenen snijden, het aanbrengen van een onmiddellijke verpakking en het verpakken, het vlees op ten hoogste 4 °C wordt gehouden door middel van een omgevingstemperatuur van 12 °C of een alternatief systeem met een gelijkwaardig effect,


b) pendant le travail de découpe, de désossage, de parage, de tranchage, de débitage en dés, de conditionnement et d’emballage, la viande soit maintenue à une température ne dépassant pas 3°C pour les abats et 7°C pour les autres viandes grâce à une température ambiante maximale de 12°C ou à un autre système d’effet équivalent,

b) tijdens het uitsnijden, het uitbenen, het schoonsnijden, het in plakken snijden, het in dobbelstenen snijden, het aanbrengen van een onmiddellijke verpakking en het verpakken, het vlees op ten hoogste 3 °C voor slachtafvallen en 7 °C voor ander vlees wordt gehouden, door middel van een omgevingstemperatuur van ten hoogste 12 °C of een alternatief systeem met een gelijkwaardig effect,


Chez le patient/résident présentant des facteurs de risque de récurrence (cf. chapitre tableau clinique), on peut considérer le maintien des précautions additionnelles après la fin du traitement pendant une durée à déterminer par les responsables de l’hygiène hospitalière.

Bij de patiënt/bewoner die risicofactoren voor recidief vertoont (zie hoofdstuk klinisch beeld), kan men de aanvullende voorzorgsmaatregelen na het einde van de behandeling handhaven gedurende een periode die door de verantwoordelijke voor de ziekenhuishygiëne wordt bepaald.




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

CHAPITRE V HYGIÈNE PENDANT LA DÉCOUPE ET LE DÉSOSSAGE ->

Date index: 2023-06-22
w