Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "bonnes pratiques d’hygiène " (Frans → Nederlands) :

Partie 4 Bonnes pratiques d'hygiène (BPH) La partie sur les bonnes pratiques d'hygiène donne une description détaillée des mesures d'hygiène requises pour la production de produits alimentaires sûrs.

Onderdeel 4 Goede Hygiëne Praktijken (GHP) Het onderdeel goede hygiëne praktijken geeft een grondige beschrijving van de hygiënemaatregelen die een voorwaarde zijn voor de productie van voedselveilige producten.


4. Autocontrôle, bonnes pratiques d’hygiène, HACCP, assouplissements, notification obligatoire et traçabilité 7 4.1 Bonnes pratiques d’hygiène 9 4.2 Analyse des dangers et maîtrise des points critiques (HACCP) 12

4. Autocontrole, goede hygiënepraktijken, HACCP, versoepelingen, meldingsplicht en traceerbaarheid 7 4.1 Goede hygiënepraktijken 9 4.2 Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) 12 4.3 Versoepelingen 13 4.4 En nog even dit … 14 4.5 Etikettering en houdbaarheid van producten 14 4.5.1. Etikettering 14 4.5.2 Houdbaarheid van producten 15 4.6 Traceerbaarheid 17 4.7 Meldingsplicht 18


Le chapitre GMP 1 contient des bonnes pratiques d’hygiène (hygiène du personnel, lutte contre les animaux nuisibles, nettoyage et désinfection…) plutôt que des bonnes pratiques de fabrication.

Het hoofdstuk over GMP 1 bevat goede hygiënepraktijken (hygiëne van personeel, ongediertebestrijding, reiniging en desinfectie, …) in plaats van goede fabricagepraktijken.


Le guide ‘Autocontrôle Fenavian-Brema-Vefasal-UPBB’ se compose de 10 parties: une partie ‘Introduction’, une partie ‘Exigences légales’, une partie ‘Exigences de base pour un système de gestion de la qualité’, une partie ‘Bonnes pratiques d’hygiène (GHP) – Bonnes pratiques de fabrication (GMP)’, une partie ‘HACCP’, une partie ‘Traçabilité’, une partie ‘Analyses’, une partie ‘Circuits secondaires – circuits des déchets’, une partie ‘Modalités d’application – collaboration avec l’autorité publique et les organismes de contrôle’ et une partie ‘Définitions – ...[+++]

De gids ‘Autocontrole Fenavian-Brema-Vefasal-BVBD’ bestaat uit 10 hoofdstukken: een hoofdstuk ‘Inleiding’, een hoofdstuk ‘Wettelijke vereisten’, een hoofdstuk ‘Basisvereisten van het algemeen kwaliteitssysteem’, een hoofdstuk ‘Goede hygiënische praktijken (GHP) – Goede productiepraktijken (GMP)’, een hoofdstuk ‘HACCP’, een hoofdstuk ‘Traceerbaarheid’, een hoofdstuk ‘Analysen’, een hoofdstuk ‘Nevenstromen – afvalstromen’, een hoofdstuk ‘Toepassingsmodaliteiten – samenwerking met de overheid en controleorganismen’ en een hoofdstuk ‘Definities – afkortingen’.


3. Point 4. Bonnes pratiques d’hygiène (GHP) – Bonnes pratiques de fabrication (GMP)

3. Punt 4. Goede hygiënische praktijken (GHP) – Goede productiepraktijken (GMP)


Le guide d'autocontrôle 'APIM' comporte les chapitres suivants : ‘Introduction (1)’, ‘Exigences légales (2)’, ‘Exigences de base pour un système de gestion de la qualité (3)’, ‘Bonnes pratiques d'hygiène – Bonnes pratiques de fabrication (4)’, ‘Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) (5), ‘Traçabilité (6)’, ‘Analyses’ (7), ‘Circuits secondaires – circuits des déchets (8)’ et ‘Modalités d'application (9)’.

De autocontrolegids ‘APIM’ behandelt volgende hoofdstukken:‘Inleiding (1)’, ‘Wettelijke vereisten (2)’, ‘Basisvereisten van het algemeen kwaliteitssysteem (3)’, ‘Goede hygiënische praktijken – Goede productiepraktijken (4)’, ‘Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) (5), ‘Traceerbaarheid (6)’, ‘Analysen’ (7), ‘Nevenstromen – afvalstromen (8)’ en ‘Toepassingsmodaliteiten (9)’.


4. Bonnes pratiques d'hygiène (GHP) – Bonnes pratiques de fabrication (GMP)

4. Goede hygiënische praktijken (GHP) – Goede productiepraktijken (GMP)


Pour construire un système efficace de maîtrise de l’hygiène, basé sur les bonnes pratiques d’hygiène et les principes HACCP;

Om een efficiënt hygiënebeheerssysteem gebaseerd op goede hygiënische praktijken en HACCP-principes uit te werken


C'est d'abord et avant tout en appliquant les Bonnes Pratiques d'Hygiène ou BPH que l'on maîtrise les risques microbiologiques.

De beheersing van de microbiologische risico’s gebeurt in de eerste plaats door de toepassing van Goede Hygiëne Praktijken of GHP.


L'EFSA rappelle également les bonnes pratiques d'hygiène lors de la préparation et de la consommation de légumes frais.

EFSA herinnert ook het belang van goede hygiënepraktijken bij het klaarmaken en consumeren van verse groenten.




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

bonnes pratiques d’hygiène ->

Date index: 2022-12-21
w