En ce qui concerne les laits en poudre, les arguments avancés se lisent en miroi
r, à savoir que ces produits sont plus difficiles à reconstituer (mauvais usage de la mesurette, précision de l’ajout d’eau), sont donc moi
ns faciles d’emploi tandis qu’ils permettent une plus grande souplesse des volume
s souhaités (à 30ml près) et s’avèrent in fine moins
chers même quand on y com ...[+++]pte le prix d’une eau en bouteille puisqu’on néglige le coût de la main d’œuvre familiale.
Voor wat melkpoeder betreft, zijn de aangevoerde argumenten het spiegelbeeld hiervan, met name dat deze producten moeilijker te reconstitueren zijn (slecht gebruik van de maatlepel, nauwkeurigheid inzake het toevoegen van water), dus minder gebruiksvriendelijk zijn terwijl ze een grotere soepelheid van de gewenste volumes mogelijk maken (op 30ml na) en blijken uiteindelijk minder duur zelfs als men de prijs van fleswater bijtelt vermits de kostprijs van het huishoudelijk werk verwaarloosd wordt.