Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Accident causé par des machines de découpe horticoles
Accident causé par une machine de découpe de tissu
Bologne - agent de la viande
Curry de viande
Dérivé de viande bovine
Pain vapeur chinois à la viande
Plat de viande
Viande de boeuf
Viande de bœuf hachée

Vertaling van "découpe de viande " (Frans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
dispositif d’aide à la découpe/au broyage d’aliments

hulpmiddel voor snijden en/of hakken van voedsel


accident causé par des machines de découpe horticoles

ongeval veroorzaakt door tuinbouw-snijmachines


accident causé par une machine de découpe de tissu

ongeval veroorzaakt door kledingsnijmachine














IN-CONTEXT TRANSLATIONS
- découpe de viandes fraîches d’ongulés domestiques : 32405225 o découpe de viande de bovin : 32405211 o découpe de viande de veau : 32405212 o découpe de viande de mouton : 32405213 o découpe de viande de caprin : 32405214 o découpe de viande de porc : 32405215 o découpe de viande de solipède (équidé) : 32405216

- het uitsnijden van vlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren : 32405225 o het uitsnijden van vlees van runderen : 32405211 o het uitsnijden van vlees van kalveren : 32405212 o het uitsnijden van vlees van schapen : 32405213 o het uitsnijden van vlees van geiten : 32405214 o het uitsnijden van vlees van varkens : 32405215 o het uitsnijden van vlees van eenhoevigen (paardachtigen) : 32405216


- La découpe de viande de volaille et de lagomorphe :32405226 o la découpe de viande de volailles : 32405217 o la découpe de viande de lagomorphe :32405218

- Uitsnijden van vlees van pluimvee en lagomorfen : 32405226 o uitsnijden van vlees van pluimvee : 32405217 o uitsnijden van vlees van lagomorfen :32405218


I. le n° officiel du bovin (n° SANITEL si belge) ou le code de référence attribué au lot par l'opérateur, II. la mention du lieu d'abattage libellée comme suit : « lieu d'abattage: (pays) (n° d'agrément de l'abattoir) » ou s’il s’agit d’un lot de viande découpée préemballée, la mention apparaît ainsi : « Lieu(x) d’abattage des animaux du groupe : (le pays)( n° d'agrément de l'abattoir ou des 2 ou 3 abattoirs concernés) », III. la mention du lieu de découpe libellé comme suit : « lieu de découpage: (pays) (n° d'agrément de l'atelier ...[+++]

I. het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien Belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot door de operator, II. de vermelding van de plaats van slachting uitgedrukt als volgt: “geslacht in: (land) ( erkenningsnummer van het slachthuis)” of indien het gaat over een partij voorverpakt uitgesneden vlees, is dit gegeven zo vermeld : " Groep dieren geslacht in: (het land) (erkenningsnummer van het betrokken slachthuis of erkenningsnummers van de twee of drie betrokken slachthuizen)”, III. de vermelding van de plaats van uitsnijden, uitgedrukt als volgt: “uitgesneden in: (land) (erkenningsnummer van de uitsnijderij)” ...[+++]


À cette fin, les exploitants du secteur alimentaire doivent veiller en particulier à ce que: a) les viandes destinées à la découpe soient introduites dans les locaux de travail au fur et à mesure des besoins; b) pendant le travail de découpe, de désossage, de parage, de tranchage, de débitage en dés, de conditionnement et d'emballage, la température de la viande soit maintenue à 4 °C maximum grâce à une température ambiante de 12 °C ou à un autre système d'effet équivalent; et c) lorsque les locaux sont agréés pour la découpe de viandes issues de différentes espèces animales, des précautions soient prises pour éviter toute contaminatio ...[+++]

Daartoe moeten exploitanten van levensmiddelenbedrijven er in het bijzonder voor zorgen dat: a) voor uitsnijding bestemd vlees slechts naar gelang van de behoefte in de uitsnijlokalen wordt binnengebracht; b) tijdens het uitsnijden, het uitbenen, het trimmen, het in plakken snijden, het in dobbelstenen snijden, het aanbrengen van een onmiddellijke verpakking en het verpakken, het vlees op ten hoogste 4 °C wordt gehouden door middel van een omgevingstemperatuur van 12 °C of een alternatief systeem met een gelijkwaardig effect, en c) als een uitsnijderij is erkend voor het uitsnijden van vlees van verschillende diersoorten, voorzorgen worden genomen om kruisverontreiniging te voorkomen, indien nodig door de werkzaamheden naar gelang van de diersoo ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Code d’activité : 3240522 : Découpe de viande de gros gibier sauvage 3240523 : Découpe de viande de petit gibier sauvage à plumes 3240524 : Découpe de viande de petit gibier sauvage à poils

Activiteitencode : 32405222 Uitsnijden van vlees van grof vrij wild 32405223 Uitsnijden van vlees van klein vrij vederwild 32405224 Uitsnijden van vlees van klein vrij haarwild


Dans la situation présente, si le système d’autocontrôle est validé pour l’activité de découpe de viande, mais ne l’est pas pour celle de préparation de produits de viandes, l’opérateur bénéficiera d’une diminution des inspections pour son activité de découpe de viande et pas pour celle de préparation de produits de viandes.

In dit geval geldt dat wanneer het autocontrolesysteem gevalideerd is voor de activiteit versnijden van vlees maar niet voor de activiteit bereiden van vleesproducten, de operator aanspraak kan maken op een verlaging van het aantal inspecties voor de activiteit versnijden van vlees en niet voor de activiteit bereiden van vleesproducten.


de découpe des viandes du lot:" 'nom du pays de découpe''numéro(s) d’agrément des ateliers de découpe' (max 3) est présente

uitgesneden in:" 'naam landen' 'erkenningsnummer(s) uitsnijderij(en)' (max 3)is aanwezig


Des règles d’hygiène spécifiques s’appliquent par ailleurs aux entreprises produisant des denrées alimentaires d’origine animale (exemples: abattoirs, ateliers de découpe de viande, établissements laitiers,...).

Een aantal specifieke hygiënevoorschriften zijn bovendien van toepassing voor bedrijven die voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong produceren (voorbeelden: slachthuizen, uitsnijderijen,melkinrichtingen,...).


Les recommandations émises par le CSH dans le cadre de la problématique particulière des EST (encéphalopathies spongiformes transmissibles) reprennent ces différentes mesures en proposant de les étendre ou de les renforcer selon les différentes phases de traitement des carcasses au cours de l’abattage proprement dit et au cours de la découpe de la viande.

In de aanbevelingen die de HGR heeft uitgebracht in het kader van de bijzondere problematiek rond de TSE (overdraagbare spongiforme encephalopathie) zijn deze verschillende maatregelen opgenomen met het voorstel ze verder uit te breiden of te versterken in functie van de verschillende fasen die worden doorlopen bij het behandelen van de karkassen tijdens het slachten en tijdens het versnijden van het vlees.




Anderen hebben gezocht naar : curry de viande     dérivé de viande bovine     plat de viande     viande de boeuf     viande de bœuf hachée     découpe de viande     


datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

découpe de viande ->

Date index: 2021-05-05
w