Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Contention des membres pour adulte
Contention pour bandage
Enfile-bas de contention
Installation d'une contention
Mise en œuvre d'un régime de contention physique

Vertaling van "fat content " (Frans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


mise en œuvre d'un régime de contention physique

toepassen van regime voor fysieke beperkingsmaatregelen






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
...oultry, and sheep fat on fat content 200 Varkensvet, reuzel, uitgesmolten lard, fish oil, beef, poultry, and sheep fat on fat content 200 Volle melkpoeder milk powder for vending machine 200 Magere melkpoeder milk powder for vending machine 200 Pinda’s, gezouten processed nuts 200 Amandelen, gepeld processed nuts 200 Hazelnoten processed nuts 200 Paranoten processed nuts 200 Pinda’s, ongezouten processed nuts 200 Walnoten processed nuts 200 Noten, gemengd, ongezouten processed nuts 200 Borrelnoten, Calve processed nuts 200 Slasaus, 40% olie sauces 200 Yogonaise 25% olie, Calve sauces 200 Dressing 37% olie sauces 200 Saus, pakje, < 3% ...[+++]

...n lard, fish oil, beef, poultry, and sheep fat on fat content 200 Volle melkpoeder milk powder for vending machine 200 Magere melkpoeder milk powder for vending machine 200 Pinda's, gezouten processed nuts 200 Amandelen, gepeld processed nuts 200 Hazelnoten processed nuts 200 Paranoten processed nuts 200 Pinda's, ongezouten processed nuts 200 Walnoten processed nuts 200 Noten, gemengd, ongezouten processed nuts 200 Borrelnoten, Calve processed nuts 200 Slasaus, 40% olie Sauces 200 Yogonaise 25% olie, Calve Sauces 200 Dressing 37% olie Sauces 200 Saus, pakje, < 3% vet, bereid Sauces 200 Saus, pakje, > 3% vet, bereid Sauces 200 Tomatens ...[+++]


Comparaison consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Cereal based snack foods 46 0,032 0; 041 0,008 0,022 0,034 0,084 0,099 0,216 0,240 0,240 Chewing gum 118 0,011 0,014 0,002 0,005 0,015 0,029 0,035 0,048 0,089 0,091 Dehydrated potatoes 7 0,015 0,007 0,010 0,013 0,021 0,027 0,027 0,027 0,027 0,027 Dehydrated soups and broths 47 0,012 0,010 0,007 0,008 0,012 0,027 0,042 0,047 0,048 0,048 Fats and oils for prof manufacture of 305 0,022 0,018 0,009 0,016 0,030 0,047 0,057 0,063 0,083 0,127 heat-treated foods Frying oils, frying fats excl olive and 268 0,024 0,016 0,013 0,020 0,030 0,042 0,056 0,065 0,085 0,109 pomace oils Lard, fish oil, beef, poultry and sheep fat 10 0,005 0,005 0,001 0,003 0,012 0,013 0,013 0,013 0,013 ...[+++]

Comparaison consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Cereal based snack foods 46 0,032 0; 041 0,008 0,022 0,034 0,084 0,099 0,216 0,240 0,240 Chewing gum 118 0,011 0,014 0,002 0,005 0,015 0,029 0,035 0,048 0,089 0,091 Dehydrated potatoes 7 0,015 0,007 0,010 0,013 0,021 0,027 0,027 0,027 0,027 0,027 Dehydrated soups and broths 47 0,012 0,010 0,007 0,008 0,012 0,027 0,042 0,047 0,048 0,048 Fats and oils for prof manufacture of heattreated foods 305 0,022 0,018 0,009 0,016 0,030 0,047 0,057 0,063 0,083 0,127


Comparaison consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Chewing gum 118 0,04 0; 05 0,01 0,02 0,06 0,11 0,13 0,18 0,33 0,34 Emulsified sauces fat content 60% or more 246 0,15 0,12 0,06 0,12 0,20 0,31 0,38 0,43 0,63 0,80 Emulsified sauces fat content less than 60% 86 0,20 0,19 0,09 0,15 0,26 0,43 0,56 0,70 1,33 1,33 Liquid eggs 266 0,14 0,13 0,04 0,10 0,21 0,34 0,41 0,49 0,59 0,76 Liquid soups and broths (except canned) 7 0,42 0,20 0,28 0,36 0,62 0,71 0,71 0,71 0,71 0,71 Low sugar jams, marmalade and similar low 1 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 calorie foods Mustard 57 0,03 0,04 0,01 0,02 0,04 0,08 0, ...[+++]

Vergelijking consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Chewing gum 118 0,04 0; 05 0,01 0,02 0,06 0,11 0,13 0,18 0,33 0,34 Emulsified sauces fat content 60% or more 246 0,15 0,12 0,06 0,12 0,20 0,31 0,38 0,43 0,63 0,80 Emulsified sauces fat content less than 60% 86 0,20 0,19 0,09 0,15 0,26 0,43 0,56 0,70 1,33 1,33 Liquid eggs 266 0,14 0,13 0,04 0,10 0,21 0,34 0,41 0,49 0,59 0,76 Liquid soups and broths (except canned) 7 0,42 0,20 0,28 0,36 0,62 0,71 0,71 0,71 0,71 0,71 Low sugar jams, marmalade and similar low 1 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 calorie foods Mustard 57 0,03 0,04 0,01 0,02 0,04 0,08 0 ...[+++]




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

fat content ->

Date index: 2022-12-04
w