Au fil de la diversification alimentaire, inscrir
e chaque semaine au menu de bébé : de la viande rouge (en respectant scrupuleusement les quantités adaptées à son âge car un excès de protéines serait néfaste pour sa santé), de l’œuf cuit, les légumes riches en fer (épinards, br
ocolis, pois verts, haricots, .), des légumineuses (lentilles, pois chiches, haricots secs, .), les céréales (pâtes, riz et pain complet), des fruits frais et secs écrasés (raisi
...[+++]ns, figues, pruneaux.).
Het weekmenu van jouw baby omvat tijdens de overgang op vaste voeding: rood vlees (rekening houdend met de geschikte hoeveelheden voor zijn leeftijd, omdat te veel eiwit schadelijk voor zijn gezondheid kan zijn), gekookt ei, groenten die rijk zijn aan ijzer (spinazie, broccoli, doperwten, bonen, .), peulvruchten (linzen, kikkererwten, gedroogde bonen, .), graanproducten (pasta, volkoren rijst en brood), geprakt vers en droog fruit (rozijnen, vijgen, pruimen.).