Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "mg 5 ml powder " (Frans → Nederlands) :

CZ Tazocin 2,25 g, Tazocin 4,5 g DK Tazocin EE TAZOCIN FI Tazocin FR TAZOCILLINE 2 g/250 mg, poudre pour solution pour perfusion TAZOCILLINE 4 g/500 mg, poudre pour solution pour perfusion DE Tazobac EF 4g/0,5g EL TAZOCIN ® EF HU Tazocin 4,5 g por oldatos infúzióhoz IE Tazocin2g/0.25g Powder for Solution for Infusion Tazocin4g/0.5g Powder for Solution for Infusion IT TAZOCIN LV TAZOCIN 4g/0,5g pulveris infūziju šķīduma pagatavošanai LT TAZOCIN LU Tazocin 2g/,025 g poudre pour solution pour perfusion Tazocin 4g/0,5 mg poudre pour solution pour perfusion MT Tazocin 2g/0.25 g Powder for Solution for Infusion TAZOCIN 4g/0.5g Powder for Solut ...[+++]

IT TAZOCIN LV TAZOCIN 4g/0,5g pulveris infūziju šķīduma pagatavošanai LT TAZOCIN LU Tazocin 2g/,025 g poudre pour solution pour perfusion Tazocin 4g/0,5 mg poudre pour solution pour perfusion MT Tazocin 2g/0.25 g Powder for Solution for Infusion TAZOCIN 4g/0.5g Powder for Solution for Infusion NL Tazocin ® 2 g/ 250 mg, Tazocin ® 4 g/ 500 mg NO Tazocin PL Tazocin PT Tazobac RO Tazocin 2 g/0,25 g pulbere pentru soluţie perfuzabilă Tazocin 4 g/0,5 g pulbere pentru soluţie perfuzabilă ES Tazocel 2g/0,25 g Polvo para Solución para perfusion Tazocel 4g/0,5 g Polvo para Solución para perfusión SK Tazocin 2,25g, Tazocin 4,5g SI TAZOCIN 4 g/0,5 g ...[+++]


Accueil > Nutrition médicale pour adultes et séniors > Nutilis Powder

Home > Medische voeding voor volwassenen en ouderen > Nutilis Powder


Appelcarré fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoladebiscuit fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoprince fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frangipane fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Doughnuts, ongevuld fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Zandtaart fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Taart, met creme au beurre fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frituurvet, 0-50 mg chol. frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Frituurvet, dierlijk en plantaardi frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Ozo vloeibaar frying oils, frying fats exc ...[+++]

Chocoladebiscuit fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoprince fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frangipane fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Doughnuts, ongevuld fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Zandtaart fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Taart, met creme au beurre fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frituurvet, 0-50 mg chol. frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Frituurvet, dierlijk en plantaardi frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Ozo vloeibaar frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Frituurvet Becel frying oils, frying fats ex ...[+++]


Comparaison consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Cereal based snack foods 46 0,032 0; 041 0,008 0,022 0,034 0,084 0,099 0,216 0,240 0,240 Chewing gum 118 0,011 0,014 0,002 0,005 0,015 0,029 0,035 0,048 0,089 0,091 Dehydrated potatoes 7 0,015 0,007 0,010 0,013 0,021 0,027 0,027 0,027 0,027 0,027 Dehydrated soups and broths 47 0,012 0,010 0,007 0,008 0,012 0,027 0,042 0,047 0,048 0,048 Fats and oils for prof manufacture of 305 0,022 0,018 0,009 0,016 0,030 0,047 0,057 0,063 0,083 0,127 heat-treated foods Frying oils, frying fats excl olive and 268 0,024 0,016 0,013 0,020 0,030 0,042 0,056 0,065 0,085 0,109 pomace oils Lard, fish oil, beef, poultry and sheep fat 10 0,005 0,005 0,001 0,003 0,012 0,013 0,013 0,013 ...[+++]

Comparaison consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Cereal based snack foods 46 0,032 0; 041 0,008 0,022 0,034 0,084 0,099 0,216 0,240 0,240 Chewing gum 118 0,011 0,014 0,002 0,005 0,015 0,029 0,035 0,048 0,089 0,091 Dehydrated potatoes 7 0,015 0,007 0,010 0,013 0,021 0,027 0,027 0,027 0,027 0,027 Dehydrated soups and broths 47 0,012 0,010 0,007 0,008 0,012 0,027 0,042 0,047 0,048 0,048 Fats and oils for prof manufacture of heattreated foods 305 0,022 0,018 0,009 0,016 0,030 0,047 0,057 0,063 0,083 0,127


consumers-only (jeunes enfants) N consumers Mean std dev P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Maximum cereal based snack foods 16 0,067 0,050 0,029 0,054 0,099 0,145 0,208 0,208 0,208 0,208 chewing-gum 7 0,034 0,033 0,008 0,028 0,063 0,094 0,094 0,094 0,094 0,094 dehydrated potatoes 5 0,009 0,004 0,005 0,008 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 dehydrated soups and broths 28 0,017 0,021 0,002 0,009 0,036 0,045 0,071 0,078 0,078 0,078 Fats and oils for prof manufacture of heat-treated 680 0,070 0,048 0,035 0,059 0,094 0,132 0,162 0,179 0,227 0,296 foods frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 17 0,021 0,014 0,009 0,018 0,027 0,043 0,056 0,056 0,056 0,056 Milk powder for vendi ...[+++]

consumers-only (kleuters) N consumers Mean std dev P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Maximum cereal based snack foods 16 0,067 0,050 0,029 0,054 0,099 0,145 0,208 0,208 0,208 0,208 chewing-gum 7 0,034 0,033 0,008 0,028 0,063 0,094 0,094 0,094 0,094 0,094 dehydrated potatoes 5 0,009 0,004 0,005 0,008 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 dehydrated soups and broths 28 0,017 0,021 0,002 0,009 0,036 0,045 0,071 0,078 0,078 0,078 fats and oils for prof manufacture of heat-treated 680 0,070 0,048 0,035 0,059 0,094 0,132 0,162 0,179 0,227 0,296 foods frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 17 0,021 0,014 0,009 0,018 0,027 0,043 0,056 0,056 0,056 0,056 milk powder ...[+++]r vending machine 1 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 0,007 processed nuts 25 0,096 0,091 0,025 0,056 0,154 0,209 0,339 0,390 0,390 0,390 sauces 446 0,176 0,162 0,069 0,126 0,222 0,397 0,525 0,583 0,839 1,152 sauces zonder roux 392 0,159 0,152 0,056 0,105 0,203 0,351 0,494 0,581 0,767 0,933 totaal (mg/kg bw/day) 691 0,188 0,167 0,078 0,137 0,240 0,401 0,518 0,655 0,881 1,321 totaal zonder roux (mg/kg bw/day) 691 0,165 0,153 0,067 0,117 0,208 0,366 0,468 0,632 0,832 0,965


1-3 mesurettes de Nutilis Powder (selon la consistance désirée)

1-3 maatschepjes Nutilis Powder (afhankelijk van de gewenste consistentie)


Ajouter 1 à 3 mesurettes de Nutilis Powder selon la consistance désirée et mélangez pendant encore 10 secondes.

Voeg 1 tot 3 maatschepjes Nutilis Powder toe, afhankelijk van de gewenste consistentie, en meng grondig.


Dans le cadre du présent avis, il est intéressant de faire référence aux conclusions de l'atelier “Enterobacter sakazakii and other microorganisms in Powdered Infant Formula”, Genève, February 2004, du FAO/WHO ( [http ...]

In het kader van dit advies is het interessant te verwijzen naar de besluiten van de FAO/WHO workshop “Enterobacter sakazakii and other microorganisms in Powdered Infant Formula”, Genève, February 2004 ( [http ...]


A l’étranger, on recommande une durée de conservation de maximum 24 h pour les aliments pour nourrissons (préparés avec du lait en poudre reconstitué). Cette durée est mentionnée dans un rapport néerlandais (‘Handhavingsactie Enterobacter sakazakii in zuigelingenvoeding’, Heuvelink et al., 2003, hoofdstuk Risicomanagement in Nederlandse ziekenhuizen) ainsi que dans un rapport canadien (‘Powdered infant formula and fatal infection with Enterobacter sakazakii’, JAMC juni 2002, 166 (12), Canadian Medical Associationn Erica Weir).

Dit wordt vermeld in een Nederlands (‘Handhavingsactie Enterobacter sakazakii in zuigelingenvoeding’, Heuvelink et al., 2003, hoofdstuk Risicomanagement in Nederlandse ziekenhuizen) en een Canadees (‘Powdered infant formula and fatal infection with Enterobacter sakazakii’, JAMC juni 2002, 166 (12), Canadian Medical Association Erica Weir) rapport.


Ajoutez le nombre de mesurettes de Nutilis Powder selon la consistance désirée et mixez à nouveau le mélange. Attendez 1 à 2 minutes que la soupe épaississe.

Voeg 1 tot 3 maatschepjes Nutilis Powder toe, afhankelijk van de gewenste consistentie, en meng gedurende 10 seconden.




Anderen hebben gezocht naar : tazocin2g 0 25g powder     séniors nutilis powder     volle melkpoeder milk     melkpoeder milk powder     content milk powder     milk powder     nutilis powder     microorganisms in powdered     pour     mg 5 ml powder     


datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

mg 5 ml powder ->

Date index: 2024-09-09
w