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Vertaling van "ml dl-α-tocophérol " (Frans → Nederlands) :

Agent acidifiant : acide citrique anhydre ; base créatine anhydre ; édulcorant : sucrose ; anti-agglomérant : amidon de maïs ; carbonate de potassium, oxyde de magnésium, acétyle-L-carnitine taurinate ; colorant : rouge de betterave ; aromatisant : arôme orange ; L-carnosine, 50 % dl-alpha-tocophérol acétate (vitamine E) ; édulcorant : aspartame ; lactate de zinc trihydraté ; édulcorant : acésulfame K ; levure de sélénium ; édulcorant : riboflavine-5'-phosphate de sodium.

Verzurend middel: watervrij citroenzuur; watervrije creatine base; Zoetstof: sucrose; Antiklontermiddel: maïszetmeel; kaliumcarbonaat, magnesiumoxide, acetyl-L-carnitine taurinaat; Kleurstof: rode biet; Smaakstof: sinaasappelsmaak; L-carnosine, 50% d,l-alfa-tocoferol acetaat (vitamine E); Zoetstof: aspartaam; Zinklactaat trihydrate; Zoetstof: acesulfaam K; seleniumgist; Kleurstof: riboflavine-5'-fosfaat natriumzout.


Les antigènes sont incorporés dans un adjuvant à base de dl-α-tocophérol.

De immunogenen zijn opgenomen in een adjuvans op basis van dl-α-tocopherol.


Amidon de blé, glycérol, stéarate de magnesium, talc, dl- α-tocophérol, lactose.

Tarwezetmeel, glycerol, magnesiumstearaat, talk, dl-α-tocoferol, lactose.


Sorbitol (E 420) Maltodextrine Croscarmellose sodique (E 468) Aspartame (E 951) Saccharine sodique (E 954) Lactose monohydraté Saveur d’anisette (substances aromatiques identiques aux substances naturelles, préparations aromatiques naturelles, maltodextrine) Saveur de menthe (préparations aromatiques naturelles, maltodextrine, pulégone) Saveur de mélasse (substances aromatiques identiques aux substances naturelles, préparations aromatiques naturelles, maltodextrine, citrate de triéthyle) Stéarate de magnésium DL-α-tocophérol (E 307) Huile de soja hydrogénée Gélatine Saccharose Amidon de maïs

Sorbitol (E420) Maltodextrine Natriumcroscarmellose (E468) Aspartaam (E951) Natriumsaccharine (E954) Lactose monohydraat Kraamanijs smaakstof (smaakstoffen identiek aan natuurlijke stoffen, natuurlijke smakende bereidingen, maltodextrine) Pepermunt smaakstof (natuurlijk smakende bereidingen, maltodextrine, pulegoon) Melasse smaakstof (smaakstoffen identiek aan natuurlijke stoffen, natuurlijk smakende bereidingen, maltodextrine, triethylcitraat) Magnesiumstearaat DL-α-tocoferol (E307) Gehydrogeneerde sojaolie Gelatine Sucrose Maïszetmeel


Polysorbate 80 Chlorure de potassium Dihydrogénophosphate de potassium Siméthicone Chlorure de sodium Hydrogénophosphate disodique Acétate de dl-∝-tocophérol Eau pour injection

Polysorbaat 80 Kaliumchloride Kaliumdiwaterstoffosfaat Simethicone emulsie Natriumchloride Dinatriumfosfaatdihydraat Dl-α-tocopherol acetaat Water voor injectie


Les antigènes sont adjuvés avec 150 mg d’acétate de dl-∝-tocophérol par dose.

De antigenen zijn opgenomen in een adjuvans van 150 mg dl-α-tocopherolacetaat per dosis.


Les patients atteints d’un CAPS et traités par Rilonacept Regeneron ont présenté des augmentations moyennes du cholestérol total, du cholestérol HDL, du cholestérol LDL et des triglycérides par rapport aux valeurs initiales. Ces augmentations étaient respectivement de 19 mg/dl, 2 mg/dl, 10 mg/dl et 57 mg/dl après 6 semaines de traitement en ouvert.

Patiënten met CAPS die werden behandeld met Rilonacept Regeneron ondervonden gemiddelde verhogingen vanaf de baseline-niveau voor totaal cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol en triglyceriden van respectievelijk 19 mg/dl, 2 mg/dl, 10 mg/dl en 57 mg/dl na een open-label behandeling van 6 weken.


Nombre d'UI nécessaires = poids corporel (kg) x augmentation souhaitée du taux de facteur VIII (%) (UI/dl) x 0,5 (UI/kg par UI/dl).

Benodigd aantal eenheden = lichaamsgewicht (kg) x gewenste factor VIII-verhoging (%) (IE/dl) x 0,5 (IE/kg per IE/dl).


Toutefois, l’effet de la bilirubine apparait mineur : pour une élévation du taux de bilirubine de 4,5 mg/dl, (par rapport à la valeur normale de 0,6 mg/dl) la clairance de l’ambrisentan serait environ 30 % moindre. La pharmacocinétique de l’ambrisentan n'a pas été étudiée chez les sujets présentant

De omvang van het effect van bilirubine is echter bescheiden (vergeleken met de typische patiënten met een bilirubine van 0,6 mg/dl zal een patiënt met een verhoogd bilirubine van 4,5 mg/dl ongeveer 30% lagere orale klaring van ambrisentan hebben).


La linagliptine a également induit des améliorations significatives par rapport au placebo de la glycémie à jeun (GAJ), de -21,1 mg/dl, et de la glycémie postprandiale (GPP) à 2 heures, de -67,1 mg/dl ; une proportion plus importante de patients a par ailleurs obtenu une valeur d'HbA1c cible < 7,0 % (28,3 % sous linagliptine versus 11,4 % sous placebo).

Linagliptine zorgde ook voor significante verbeteringen in de nuchtere plasmaglucose (FPG) met -21,1 mg/dl en de post-prandiale glucose (PPG) na 2 uur met -67,1 mg/dl in vergelijking met placebo, alsmede voor een groter aandeel van de patiënten dat een streef-HbA1c bereikte van < 7,0% (28,3% met linagliptine versus 11,4% met placebo).




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Date index: 2021-02-03
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