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Entière zone de Kiesselbach
Infertilité féminine par défaut de la zone pellucide
Lymphome B cutané de la zone marginale
Lymphome de la zone marginale
Lymphome nodulaire à cellules B de la zone marginale
Peau de la zone dorsale de la main
Peau de la zone épigastrique
Zone de Kiesselbach
à l'examen zone de Kiesselbach hyperhémique

Vertaling van "total zone " (Frans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE






infertilité féminine par défaut de la zone pellucide

vrouwelijke onvruchtbaarheid door zona pellucida-defect












IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(g/j) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Fruits (norme 100) 51,3 0,052 2,67 18,67 1,24 Fraises (norme 200) 5,3 0,02 0,11 0,74 0,05 Légumes (norme 100) 118,7 0,044 5,22 36,56 2,44 Légumes (norme 300) 66,3 0,02 1,33 9,28 0,62 Pommes de terre 240,8 0,02 4,82 33,71 2,25 Farine de céréales 175,8 ND ND ND ND Bovin, viande 63,3 0,013 0,82 5,76 0,38 Bovin, reins 0,2 0,27 0,05 0,38 0,03 Bovin, foie 0,4 0,17 0,07 0,48 0,03 Poisson de mer 31,3 ND ND ND ND Poisson d’eau douce 2,6 0,04 ND ND ND Crustacés, bivalves, céphalopodes 12,1 ND ND ND ND Lait 289,3 0,004 1,16 8,10 0,54 Total zone 1 (autour d’Overpelt et de Balen) 16,24 113,69 7,58 Exposition ...[+++]

(g/j) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Fruit (norm 100) 51,3 0,052 2,67 18,67 1,24 Aardbeien (norm 200) 5,3 0,02 0,11 0,74 0,05 Groenten (norm 100) 118,7 0,044 5,22 36,56 2,44 Groenten (norm 300) 66,3 0,02 1,33 9,28 0,62 Aardappelen 240,8 0,02 4,82 33,71 2,25 Graanmeel 175,8 NB NB NB NB Rund, vlees 63,3 0,013 0,82 5,76 0,38 Rund, nieren 0,2 0,27 0,05 0,38 0,03 Rund, lever 0,4 0,17 0,07 0,48 0,03 Zeevis 31,3 NB NB NB NB Zoetwatervis 2,6 0,04 NB NB NB Schaaldieren, tweekleppige weekdieren, cephalopoden 12,1 NB NB NB NB


Pommes et poires (norme 50) 51,3 0,43 0,43 0,43 0,43 0,43 Fraises (norme 50) 5,3 0,14 0,14 0,14 0,14 0,01 Légumes (norme 50) 128,5 2,21 2,21 2,21 2,21 2,25 Légumes (norme 100) 28 6,07 6,07 6,07 6,07 2,05 Légumes (norme 200) 28,5 13,16 13,16 13,16 13,16 2,14 Pommes de terre 240,8 20,87 25,69 10,84 16,45 15,45 Farine de céréales 175,8 6,74 6,74 6,74 6,74 6,74 Bovin, viande 63,3 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 Bovin, reins 0,2 0,97 1,77 0,77 1,01 0,51 Bovin, foie 0,4 0,34 0,49 0,21 0,27 0,24 Poisson de mer 31,3 ND ND ND ND ND Poisson d’eau douce 2,6 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 Crustacés, bivalves, céphalopodes 12,1 2,74 2,74 2,74 2,74 2,74 Lait 289,3 0,19 0,19 0,19 0,19 0,19 Total 54,93 60,70 44,56 50,48 33,83 Exposition additionnelle ( ...[+++]

Tabel 25 : Vergelijking van het bereikte percentage van de tijdelijk te verdragen dosis per week voor cadmium per zone volgens de gemiddelde consumptiegegevens Geconsumeerde Producten hoeveelheid Bereikt percentage van de tijdelijk verdragen dosis per week (g/d) zone 1 zone 2 zone 3 zone 4 zone 5 Appelen en peren (norm 50) 51,3 0,43 0,43 0,43 0,43 0,43 Aardbeien (norm 50) 5,3 0,14 0,14 0,14 0,14 0,01 Groenten (norm 50) 128,5 2,21 2,21 2,21 2,21 2,25 Groenten (norm 100) 28 6,07 6,07 6,07 6,07 2,05 Groenten (norm 200) 28,5 13,16 13,16 13,16 13,16 2,14 Aardappelen 240,8 20,87 25,69 10,84 16,45 15,45 Graanmeel 175,8 6,74 6,74 6,74 6,74 6,74 ...[+++]


(g/j) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Fruits (norme 100) 82 0,052 4,26 29,85 1,99 Fraises (norme 200) 9 0,02 0,18 1,26 0,08 Légumes (norme 100) 115,5 0,044 5,08 35,57 2,37 Légumes (norme 300) 48,5 0,02 0,97 6,79 0,45 Pommes de terre 234 0,02 4,68 32,76 2,18 Farine de céréales 166 ND ND ND ND Bovin, viande 42 0,013 0,55 3,82 0,25 Bovin, reins ND 0,27 ND ND ND Bovin, foie ND 0,17 ND ND ND Poisson de mer ND ND ND ND ND Poisson d’eau douce ND 0,04 ND ND ND Crustacés, bivalves, céphalopodes ND ND ND ND ND Lait 200 0,004 0,80 5,60 0,37 Total zone 1 (autour d’Overpelt et Balen) 16,52 115,65 7,71 Exposition additionnelle (total zone 1- tota ...[+++]

(g/d) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Fruit (norm 100) 82 0,052 4,26 29,85 1,99 Aardbeien (norm 200) 9 0,02 0,18 1,26 0,08 Groenten (norm 100) 115,5 0,044 5,08 35,57 2,37 Groenten (norm 300) 48,5 0,02 0,97 6,79 0,45 Aardappelen 234 0,02 4,68 32,76 2,18 Graanmeel 166 NB NB NB NB Rund, vlees 42 0,013 0,55 3,82 0,25 Rund, nieren NB 0,27 NB NB NB Rund, lever NB 0,17 NB NB NB Zeevis NB NB NB NB NB Zoetwatervis NB 0,04 NB NB NB Schaaldieren, tweekleppige weekdieren, cephalopoden NB NB NB NB NB


(g/j) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Pommes et poires (norme 50) 82 0,005 0,41 2,87 0,68 Fraises (norme 50) 9 0,016 0,14 1,01 0,24 Légumes (norme 50) 87,5 0,0103 0,90 6,31 1,50 Légumes (norme 100) 36,5 0,13 4,75 33,22 7,91 Légumes (norme 200) 40 0,277 11,08 77,56 18,47 Pommes de terre 234 0,052 12,17 85,18 20,28 Farine de céréales 166 0,023 3,82 26,73 6,36 Bovin, viande 42 0,01 0,42 2,94 0,70 Bovin, reins ND 2,90 ND ND ND Bovin, foie ND 0,51 ND ND ND Poisson de mer ND ND ND ND ND Poisson d’eau douce ND 0,005 0,00 0,00 0,00 Crustacés, bivalves, céphalopodes ND 0,136 0,00 0,00 0,00 Lait 200 0,0004 0,08 0,56 0,13 Total zone 1 (autour d’Overpel ...[+++]

Tabel 15: Raming van de ingenomen hoeveelheid cadmium en van het bereikte percentage van de tijdelijk te verdragen dosis per week voor zone 1 (rond Overpelt en Balen) – gemiddelde gegevens over de consumptie van levensmiddelen in België (niet-officiële gegevens) Ingenomen Geconsumeerd Cd-gehalte in Ingenomen dosis per Product e hoeveelheid product dosis per dag week % PTWI (g/d) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Appelen en peren (norm 50) 82 0,005 0,41 2,87 0,68 Aardbeien (norm 50) 9 0,016 0,14 1,01 0,24 Groenten (norm 50) 87,5 0,0103 0,90 6,31 1,50 Groenten (norm 100) 36,5 0,13 4,75 33,22 7,91 Groenten (norm 200) 40 0,277 11,08 77,56 ...[+++]


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Quantité Teneur en Cd Dose journalière Dose hebdomadaire Denrée consommée dans la denrée ingérée ingérée % PTWI (g/j) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Pommes et poires (norme 50) 51,3 0,005 0,26 1,80 0,43 Fraises (norme 50) 5,3 0,016 0,08 0,59 0,14 Légumes (norme 50) 128,5 0,0103 1,32 9,26 2,21 Légumes (norme 100) 28 0,13 3,64 25,48 6,07 Légumes (norme 200) 28,5 0,277 7,89 55,26 13,16 Pommes de terre 240,8 0,052 12,52 87,65 20,87 Farine de céréales 175,8 0,023 4,04 28,30 6,74 Bovin, viande 63,3 0,01 0,63 4,43 1,06 Bovin, reins 0,2 2,90 0,58 4,06 0,97 Bovin, foie 0,4 0,51 0,20 1,43 0,34 Poisson de mer 31,3 ND ND ND ND Poisson d’eau douce 2,6 0,005 0,01 0,09 0,02 Crustacés, bivalves, céphalopodes 12,1 0,136 1,65 11,52 2,74 Lait 289,3 0,0004 0,12 ...[+++]

Tabel 9 : Raming van de ingenomen hoeveelheid cadmium en van het bereikte percentage van de tijdelijk te verdragen dosis per week voor zone 1 (rond Overpelt en Balen) – gemiddelde consumptiegegevens (GEMS/FOOD regional diets- Europe) Ingenomen Geconsumeerde Cd-gehalte Ingenomen dosis per Product hoeveelheid in product dosis per dag week % PTWI (g/d) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Appelen en peren (norm 50) 51,3 0,005 0,26 1,80 0,43 Aardbeien (norm 50) 5,3 0,016 0,08 0,59 0,14 Groenten (norm 50) 128,5 0,0103 1,32 9,26 2,21 Groenten (norm 100) 28 0,13 3,64 25,48 6,07 Groenten (norm 200) 28,5 0,277 7,89 55,26 13,16 Aardappelen 240,8 0 ...[+++]


S'il s'agit d'une molécule d'une préparation magistrale (zone 4 = 0750315), alors on mentionne dans ( 4) cette zone la quantité totale du produit indiqué dans la zone 40-41, exprimée dans l'unité la plus

Indien het gaat om een bestanddeel van een magistrale bereiding (zone 4 = 0750315) dan komt hier de ( 4) totale hoeveelheid van het product vermeld in zone 40-41, uitgedrukt in de meest passende eenheid


Lorsqu'elles sont en partie ou totalement découvertes, les conduites d'évacuation doivent être conçues de manière à garantir que les eaux résiduaires ne coulent pas d'une zone contaminée vers une zone propre, notamment une zone où sont manipulées des denrées alimentaires susceptibles de présenter un risque élevé pour la santé des consommateurs finals.

Wanneer afvoerkanalen geheel of gedeeltelijk open zijn, moeten zij zo zijn ontworpen dat het afval niet van een verontreinigde zone kan stromen naar een schone zone, met name niet naar een zone waar wordt omgegaan met levensmiddelen die een aanzienlijk risico kunnen inhouden voor de consument.


2.6.2010" (en vigueur 1.8.2010) " 455895 455906 Examen réalisé par la technique de l'absorptiométrie radiologique à double énergie (Dual Energy X-ray Absorptiometry : DXA) pour déterminer le T-score, calculé au niveau de la colonne lombaire (L1-L4 ou L2-L4) et de la hanche (zone totale ou zone propre du col) N 72

2.6.2010" (in werking 1.8.2010) " 455895 455906 Onderzoek uitgevoerd met radiologische absorptiometrie met dubbele energie (Dual Energy X-ray Absorptiometry : DXA) om de T-score te berekenen ter hoogte van de lumbale wervelkolom (L1-L4 of L2-L4) en van de heup (volledige zone of zone van de hals) N 72


au point 1.2 (L’exploitation est-elle entièrement clôturée ?), de remplacer le terme « l’exploitation » par le terme « les étables » et de remplacer le terme « clôturée » par le terme « isolable complètement de l’extérieur » (par exemple, par des filets et/ou clôtures) pour les raisons suivantes : (1) une clôture, ne possédant pas de toit, ne permet pas nécessairement d’obtenir une absence totale de contact avec les oiseaux sauvages ou migrateurs et (2) afin d’évaluer la possibilité d’appliquer d’éventuelles mesures prescrites par l’Agence (par exemple, isolation totale de l’extérieur, par exemple, dans les ...[+++]

in punt 1.2 (Is het bedrijf volledig omheind ?) de term « het bedrijf » vervangen door de term « de stallen » en de term « omheind » vervangen door de term « volledig van de buitenwereld afsluitbaar » (bijvoorbeeld met behulp van netten en/of omheiningen) en wel om de volgende redenen : (1) een omheining zonder dak leidt niet noodzakelijk tot een volledige afwezigheid van contact met wilde vogels of trekvogels en (2) om te beoordelen of het mogelijk is bepaalde door het Agentschap voorgeschreven maatregelen toe te passen (bijvoorbeeld volledige afsluiting van de buitenwereld in risicogebieden tijdens het trekseizoen of bij aanwezigheid v ...[+++]


Unités Type d'enregistrement - zone Evolution de la version 1 à la version 5 Nombre de séjours Tous types Diminution de 7 650 séjours Nombre de journées Type 3 (journées) Diminution de 199,8 % à 100,3 % Nombre de records Tous types Multiplication du nombre de records par 1,5 Type 6 (pharma) Multiplication du nombre de records par 4,75 Type 7 (prest) Multiplication du nombre de records par 1,5 Montant Type 6 (pharma) - total Augmentation de 94,8 % à 99,6 % Type 7 (prest) - total Augmentation de 76,5 % à 98,1 % Type 7 (prest) - imagerie ...[+++]

Eenheden Recordtype - zone Evolutie van versie 1 tot versie 5 Aantal verblijven Alle types Vermindering met 7 650 verblijven Aantal dagen Type 3 (dagen) Vermindering van 199,8 % tot 100,3 % Aantal records Alle types Vermenigvuldiging van het aantal records met 1,5 Type 6 (geneesm). Vermenigvuldiging van het aantal records met 4,75 Type 7 (verstr) Vermenigvuldiging van het aantal records met 1,5 Bedrag Type 6 (geneesm.) - totaal Toename van 94,8 % tot 99,6 % Type 7 (verstr.) - totaal Toename van 76,5 % tot 98,1 % Type 7 (verstr.) - med ...[+++]




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

total zone ->

Date index: 2023-01-22
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