Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
+ maximum
Burger de porc
Infection par cestodes du porc Ver solitaire du porc
Poitrine de porc rôti
Porc
Porc haché
Protéine d'urine de porc
Rôti de porc
Rôti de porc maigre
Saucisse de porc allégée
Tourte au porc
Œuf + lait + viande volaille + maximum

Vertaling van "viande porc " (Frans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


















IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Lait et produits laitiers 336,1 Viande de bovin 63,3 Reins de bovin 0,2 Foie de bovin 0,4 Foie de poulet 0,3 Viande poulet 44 Viande porc 75,8 Abats de porc 5 Graisse de volaille 5,3 Graisse de porc 7,3 Graisse de bovin 0 Œuf 37,5

Melk en melkproducten 336,1 Rundvlees 63,3 Rundernieren 0,2 Runderlever 0,4 Kippenlever 0,3 Kippenvlees 44 Varkensvlees 75,8 Slachtafval van varkens 5 Vet van gevogelte 5,3 Varkensvet 7,3 Rundervet 0 Eieren 37,5


consommation européennes de l’OMS Lait et produits laitiers 336,1 Viande de bovin 63,3 Reins de bovin 0,2 Foie de bovin 0,4 Foie de poulet 0,3 Viande poulet 44 Viande porc 75,8 Abats de porc 5 Graisse de volaille 5,3 Graisse de porc 7,3 Graisse de bovin 0 Œuf 37,5

Melk en melkproducten 336,1 Rundvlees 63,3 Rundernieren 0,2 Runderlever 0,4 Kippenlever 0,3 Kippenvlees 44 Varkensvlees 75,8 Slachtafval van varkens 5 Vet van gevogelte 5,3 Varkensvet 7,3 Rundervet 0 Eieren 37,5


Œuf + lait + viande volaille + maximum [(viande de porc) ou (viande de bovin)] + maximum [(abats de volaille) ou (abats de porc) ou (abats de bovin)]

Eieren + melk + vlees van gevogelte + maximum [(varkensvlees) of (rundvlees)] + maximum [(slachtafval van gevogelte) of (slachtafval van varkens) of (slachtafval van runderen)]


- découpe de viandes fraîches d’ongulés domestiques : 32405225 o découpe de viande de bovin : 32405211 o découpe de viande de veau : 32405212 o découpe de viande de mouton : 32405213 o découpe de viande de caprin : 32405214 o découpe de viande de porc : 32405215 o découpe de viande de solipède (équidé) : 32405216

- het uitsnijden van vlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren : 32405225 o het uitsnijden van vlees van runderen : 32405211 o het uitsnijden van vlees van kalveren : 32405212 o het uitsnijden van vlees van schapen : 32405213 o het uitsnijden van vlees van geiten : 32405214 o het uitsnijden van vlees van varkens : 32405215 o het uitsnijden van vlees van eenhoevigen (paardachtigen) : 32405216


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
La quantité maximale de résidus est déterminée en faisant la somme des valeurs de résidus obtenues pour les œufs, le lait, la viande de volaille, la valeur maximale des quantités de résidus retrouvées dans la viande de porc ou de bovin et la valeur maximale des quantités de résidus retrouvées dans les abats de volaille ou de porc ou de bovin.

De maximum residuhoeveelheid wordt bepaald door de som te maken van de residuwaarden die werden bekomen voor eieren, melk, vlees van gevogelte, de maximumwaarde van de residuhoeveelheden die worden teruggevonden in varkensvlees of rundvlees en de maximumwaarde van de residuhoeveelheden die werden teruggevonden in slachtafval van gevogelte, varkens of runderen.


o 1 à 2 jours par semaine : 150g de viande rouge (porc, bœuf, mouton/agneau) o 1 à 2 jours par semaine : 150g de viande de volaille (poulet, dinde) o 2 à 3 jours par semaine : 150g de poisson, en variant entre espèces grasses et maigres o 1 ‘veggie day’ (jour végétarien) avec 85 g de substitut de viande (voir suggestions ci-dessus)

o 1à 2 dagen/week 150g rood vlees (varken, rund, lam) o 1à 2 dagen/week 150g gevogelte (kip, kalkoen) o 2 à 3 dagen/week 150g vis, magere en vette soorten afwisselen o 1 ‘veggiedag’ (vegetarische dag) /week met 85 g vleesvervanger’ (zie vegetarische alternatieven hierboven)


- Salmonella spp. devrait être retenu comme danger potentiel pour la viande hachée et les préparations de viande (surtout pour les viandes de porcs et les viandes où il y a un risque de contamination croisée avec de la volaille).

- Salmonella spp. in aanmerking zou moeten worden genomen als een potentieel gevaar voor gehakt vlees en vleesbereidingen (vooral voor vlees van varkens en vlees waarvoor een gevaar voor kruisbesmetting met gevogelte bestaat).


Cette limite est fixée à 1 pg TEQ/g graisse dans la viande et produits à base de viande provenant de porcs et à 2 pg TEQ/g graisse dans la viande et produits à base de viande provenant de volailles (Règlement (CE) n°466/2001).

Die maximumwaarde is vastgesteld op 1 pg TEQ/g vet in vlees en vleesproducten van varkens en op 2 pg TEQ/g vet in vlees en vleesproducten van pluimvee (Verordening (EG) nr. 466/2001).


On savait déjà qu’une grande consommation de viande rouge (boeuf, porc, agneau) et de viande préparée (fumage, salaison, ajout de conservateurs chimiques comme des nitrites) était liée au risque de cancer du gros intestin et du rectum, alors qu’aucun lien n’a été montré pour la consommation de volaille.

Al langer wordt een hoge consumptie van rood (rund, varken, lam) en bewerkt vlees (gerookt, gezouten, toevoeging chemische conserveermiddelen zoals nitrieten) in overtuigend verband gebracht met het risico op dikkedarm- en endeldarmkanker, terwijl er geen verband blijkt voor de consumptie van gevogelte.


Limitez la consommation de viande rouge (bœuf, porc, agneau) à un maximum de 500 g par semaine et évitez la charcuterie (salami, saucisson, pâté, .).

Beperk de consumptie van rood vlees (rund, varken, schaap) tot maximum 500 g per week en vermijd voorbewerkte vleeswaren (salami, worst, paté,.).




Anderen hebben gezocht naar : burger de porc     poitrine de porc rôti     porc haché     protéine d'urine de porc     rôti de porc     rôti de porc maigre     saucisse de porc allégée     tourte au porc     viande porc     


datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

viande porc ->

Date index: 2021-02-12
w