Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cataracte sénile coronaire
Corticale
Polaire sous-capsulaire
Punctiforme
Water biscuit
Water clefts

Traduction de «water van drinkwaterkwaliteit te worden » (Français → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


Cataracte sénile:coronaire | corticale | polaire sous-capsulaire (antérieure) (postérieure) | punctiforme | Water clefts (fentes)

seniel cataract | coronair | seniel cataract | corticaal | seniel cataract | punctata | subcapsulair seniel-cataract (anterior)(posterior), polair | waterspleten
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
- Concernant les produits surgelés (pommes de terre, légumes, épices et fruits), il est mentionné au niveau de l’étape du processus ‘blancheren’ (p8-56) : Volgens deel 5.8 dient vanaf hier water van drinkwaterkwaliteit te worden gebruikt.

- In verband met diepvriesproducten (aardappelen, groenten, specerijen en fruit) staat bij de processtap ‘blancheren’ (p8-56) vermeld : Volgens deel 5.8 dient vanaf hier water van drinkwaterkwaliteit te worden gebruikt.


Kwaliteit in het net 2009. [http ...]

Kwaliteit in het net 2009. Available from URL: [http ...]


En effet, les connaissances acquises concernant la dégradation des érythrocytes durant le stockage (storage lesion) et son impact clinique possible a déjà fait l’objet de nombreuses revues et revues systématiques (Tinmouth & Chin-Yee, 2001; Vamvakas, 2002; Ho et al., 2003; Vamvakas, 2003; Marik, 2004; Muñoz et al., 2004; Solheim et al., 2004; Elfath, 2006; Tinmouth et al., 2006; Almac & Ince, 2007; Hébert et al., 2007; Shehata et al., 2007; Vamvakas, 2007; Dzik, 2008; van de Watering & Brand, 2008; Weinberg et al., 2008b; Kor et al., 2009; Lelubre et al., 2009; Zimrin & Hess, 2009; Vandromme et al., 2009; van de Water ...[+++]

Inderdaad de verworven kennis over de degradatie van erytrocyten tijdens het bewaren (storage lesion) en de mogelijke klinische impact ervan is al het onderwerp van talrijke reviews en systematische reviews (Tinmouth & Chin-Yee, 2001; Vamvakas, 2002; Ho et al., 2003; Vamvakas, 2003; Marik, 2004; Muñoz et al., 2004; Solheim et al., 2004; Elfath, 2006; Tinmouth et al., 2006; Almac & Ince, 2007; Hébert et al., 2007; Shehata et al., 2007; Vamvakas, 2007; Dzik, 2008; van de Watering ...[+++]


Le lecteur souhaitant de plus amples d’informations sur les résultats de cette évaluation de l’exposition au fluor, menée par le groupe de travail ad hoc du CSS en charge du projet, peut consulter l’article Fluoride intake through consumption of tap water and bottled water in Belgium publié dans l’International Journal of Environmental Research and Public Health (Vandevijvere et al., 2009) repris en annexe.

De lezer die meer informatie wenst over de resultaten van deze beoordeling van blootstelling aan fluor, kan het artikel Fluoride intake through consumption of tap water and bottled water in Belgum in de International Journal of Environmental Research and public Health (Vandevijvere et al., 2009) in de bijlage raadplegen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Le « National Primary Drinking Water Regulations » promulgué par l’EPA en 1987 a établi un niveau maximal de contamination pour le benzène dans l’eau potable à 5 µg/kg (ATSDR, 2001) tandis que la norme européenne est de 1 µg/kg.

De in 1987 door EPA uitgevaardigde « National Primary Drinking Water Regulations » legden voor benzeenverontreiniging in drinkwater een maximumwaarde vast van 5 µg/kg (ATSDR, 2001) terwijl de Europese norm gelijk is aan 1 µg/kg.


- Concernant les produits surgelés (pommes de terre, légumes, épices et fruits) et plus particulièrement les légumes qui doivent encore être blanchis, il est mentionné au niveau de l’étape du processus ‘wassen’ (p8-54) : KANS = 3 : indien er niet-drinkbaar water (bv. recyclagewater) wordt gebruikt, dient het verhittingsproces gevalideerd te worden naar de afdoding toe van fecale pathogenen zoals Salmonella en E. coli.

- Wat diepvriesproducten (aardappelen, groenten, specerijen en fruit) en, meer in het bijzonder groenten die nog geblancheerd moeten worden, betreft, staat bij de processtap ‘wassen’ (p8-54) het volgende vermeld : KANS = 3 : indien er nietdrinkbaar water (bv. recyclagewater) wordt gebruikt, dient het verhittingsproces gevalideerd te worden naar de afdoding toe van fecale pathogenen zoals Salmonella en E. coli.


- Concernant les produits surgelés (pommes de terre, légumes, épices et fruits), il est mentionné au niveau de l’étape du processus ‘voorwassen, ontstenen en ontzanden’ (p8-47) : Voor sommige AGF-producten, zoals knolgewassen (vb. schorseneren, wortelen,…) en aardappelen kan ook niet-drinkbaar water gebruikt worden voor de eerste productiestappen indien een gevaren-analyse aangetoond heeft dat dit de voedselveiligheid van de producten niet in gevaar brengt.

- In verband met diepvriesproducten (aardappelen, groenten, specerijen en fruit) staat bij de processtap ‘voorwassen, ontstenen en ontzanden’ (p8-47) vermeld : Voor sommige AGF-producten, zoals knolgewassen (vb. schorseneren, wortelen,…) en aardappelen kan ook niet-drinkbaar water gebruikt worden voor de eerste productiestappen indien een gevarenanalyse aangetoond heeft dat dit de voedselveiligheid van de producten niet in gevaar brengt.


Elles sont relativement résistantes à la désinfection et sont également capables de survivre à l'intérieur d'amibes dans l’eau des piscines (Loret JF, Water Sci technol 2008 and Int J Hyg Environ Health 2010).

Ze vertonen een vrij grote weerstand tegen desinfectie en zijn ook in staat om binnen amoeben in het zwembadwater te overleven (Loret JF, Water Sci technol 2008 and Int J Hyg Environ Health 2010).


Il ressort de l’étude de Kiwa Industrie & Water, pour le compte du Ministerie van VROM des Pays-Bas, qu’une combinaison de différentes techniques permet une meilleure désinfection que la technique à base de chlore utilisée actuellement et que l’application d’une technique supplémentaire permet de diminuer les SPD.

Uit onderzoek van Kiwa Industrie & Water, in opdracht van het Ministerie van VROM in Nederland, blijkt dat een combinatie van verschillende technieken betere ontsmetting geeft dan de huidige desinfecteertechniek met chloor en dat het toepassen van een additionele techniek DBP’s kan verlagen.


De sectie Biologische analyses voert enerzijds microbiologische bepalingen uit op levensmiddelen, dierenvoeders en water en anderzijds analyses op de aanwezigheid van Globodera spp. in grondstalen.

De sectie Biologische analyses voert enerzijds microbiologische bepalingen uit op levensmiddelen, dierenvoeders en water en anderzijds analyses op de aanwezigheid van Globodera spp. in grondstalen.




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

water van drinkwaterkwaliteit te worden ->

Date index: 2021-11-01
w