CONSIDERANT QUE LE REGLEMENT N 211/66/CEE DU CONSEIL , DU 14 DECEMBRE 1966 ( 3 ) , A AJOUTE UNE CATEGORIE DE QUALITE SUPPLEMENTAIRE AUX NORMES COMMUNES DE QUALITE , NOTAMMENT POUR LES CHOUX-FLEURS ET LES TOMATES ; QU'UNE TELLE CATEGORIE SUPPLEMENTAIRE A ETE AJOUTEE AUX NORMES COMMUNES DE QUALITE , NOTAMMENT POUR LES LAITUES , LES CHICOREES FRISEES ET SCAROLES , LES OIGNONS , LES CHICOREES WITLOOF , LES ASPERGES ET LES CONCOMBRES PAR LE REGLEMENT ( CEE ) N 1194/69 DU CONSEIL , DU 26 JUIN 1969 ( 4 ) ;
Overwegende dat bij Verordening nr . 211/66/EEG van de Raad van 14 december 1966 ( 3 ) een bijkomende kwaliteitsklasse is toegevoegd aan de gemeenschappelijke kwaliteitsnormen , voor bloemkool en tomaten ; dat een dergelijke bijkomende kwaliteitsklasse is toegevoegd aan de gemeenschappelijke kwaliteitsnormen voor sla , krulandijvie en andijvie , uien , witlof , asperges en komkommers bij Verordening ( EEG ) nr . 1194/69 van de Raad van 26 juni 1969 ( 4 ) ;