Art. 2. Des matières grasses végétales, autres que le beurre de cacao, peuvent être ajoutées dans les produits de chocolat définis dans l'article 1, § 2, points 6° à 9°, 12° et 13°, jusqu'à 5 % du produit fini au maximum, après déduction du poids total de toute autre matière comestible utilisée conformément à l'article 3, §§ 1 et 2, sans que soit réduite la teneur minimale en beurre de cacao ou en matière sèche totale de cacao.
Art. 2. Aan de in artikel 1, § 2, onder 6° tot 9°, 12° en 13° omschreven chocoladeproducten mogen andere plantaardige vetten dan cacaoboter worden toegevoegd tot een maximum van 5 % van het eindproduct, na aftrek van het totale gewicht van alle andere voor men-selijke consumptie geschikte stoffen die daarin overeenkomstig artikel 3, §§ 1 en 2 zijn verwerkt. Het minimumgehalte aan cacaoboter of het totaalgehalte aan droge cacaobestanddelen mag daarbij niet worden verminderd.