De uit de analyse met toegevoegde interne standaard verkregen oppervlakten voor de individuele glucosinolaat-TMS-derivaten worden elk gedeeld door het oppervlakte dat is toe te schrijven aan het als interne standaard toegevoegde allylglucosinolaat en vervolgens verm
enigvuldigd met het aantal micromolen allylglucosinolaat, dat is toegevo
egd per gram aan de lucht gedroogd maalsel, waaruit de olie is geëxtraheerd; het resultaat is dan het aantal micromolen glucosinolaat per gram aan de lucht
gedroogd ...[+++] maalsel, waaruit de olie is geëxtraheerd:
Die Flächen für die einzelnen Glukosinolat-TMS-Abkömmlinge, die in der Analyse mit Zusatz des inneren Standards gewonnen werden, werden jeweils durch die dem Zusatz von Allyl-Glukosinolat als innerem Standard zuzuschreibende Fläche dividiert, dann mit dem Mikromolen des zugesetzten Allyl je Gramm des nach der Ölextraktion luftgetrockneten Mahlguts multipliziert, um die Mikromole des Glukosinolats je Gramm des nach Ölextraktion luftgetrockneten Mahlguts zu gewinnen: