Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Werkgroep Analysemethoden voor voedingsmiddelen
Werkgroep Etikettering Voedingsmiddelen

Vertaling van "Werkgroep Analysemethoden voor voedingsmiddelen " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
Werkgroep Analysemethoden voor voedingsmiddelen

Arbeitsgruppe Analysemethodenfuer Lebensmittel


Werkgroep Verwerkte landbouwprodukten - Harmonisatie voedingsmiddelen

Arbeitsgruppe Landwirtschaftliche Verarbeitungserzeugnisse - Lebensmittelrechtsangleichung


Werkgroep Etikettering Voedingsmiddelen

Arbeitsgruppe Kennzeichnung von Lebensmitteln
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
4.3 Analysemethoden, met inbegrip van gegevens over de opbrengst en de bepalingsgrenzen, voor de bepaling van de werkzame stof en de residuen daarvan in/op voedingsmiddelen of diervoeders en andere producten, waar van toepassing

4.3 Analysemethoden einschließlich der Wiederfindungsrate und der Bestimmungsgrenzen für den Wirkstoff und seine Rückstände in/auf Lebens- oder Futtermitteln sowie gegebenenfalls in/auf anderen Produkten


4.3 Analysemethoden, met inbegrip van gegevens over de opbrengst en de bepalingsgrenzen, voor de bepaling van de werkzame stof en de residuen daarvan in/op voedingsmiddelen of diervoeders en andere producten, waar van toepassing

4.3 Analysemethoden einschließlich der Wiederfindungsrate und der Bestimmungsgrenzen für den Wirkstoff und seine Rückstände in/auf Lebens- oder Futtermitteln sowie gegebenenfalls in/auf anderen Produkten


Opmerking: De hierna vermelde controlemethoden zijn gebaseerd op de handleiding voor kwaliteitscontroles voor verse groenten en fruit die is goedgekeurd door de bij de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties (UN/ECE) ingestelde werkgroep voor de normalisatie van bederfelijke voedingsmiddelen en voor kwaliteitsbevordering.

Anmerkung: Die nachstehend beschriebenen Kontrollmethoden beruhen auf den Normenempfehlungen für die Qualitätskontrolle von frischem Obst und Gemüse, die von der Arbeitsgruppe für die Normung verderblicher Erzeugnisse und die Qualitätsentwicklung der UN-Wirtschaftskommission für Europa (UN/ECE) verabschiedet wurden.


Ten aanzien van aflatoxine M in voedingsmiddelen voor zuigelingen en peuters moet in het licht van de laatste ontwikkelingen bij de analysemethoden een daling van het huidige maximumgehalte worden overwogen.

Was den Gehalt an Aflatoxin M in Lebensmitteln für Säuglinge und Kleinkinder angeht, so sollte eine Senkung des derzeitigen Höchstgehalts im Lichte der Entwicklungen bei den Analyseverfahren in Erwägung gezogen werden.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(2) Om redenen van transparantie op de wereldmarkt moet rekening worden gehouden met de norm voor tafeldruiven die is aanbevolen door de Werkgroep voor normalisatie van bederfelijke voedingsmiddelen en voor kwaliteitsbevordering ("Working Party on Standardization of Perishable Produce and Quality Development") van de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties.

(2) Aus Gründen der Transparenz auf dem Weltmarkt ist es angezeigt, der Norm für Tafeltrauben Rechnung zu tragen, die von der Arbeitsgruppe für die Normung verderblicher Erzeugnisse und die Qualitätsentwicklung der UN-Wirtschaftskommission für Europa empfohlen worden ist.


Ter wille van de transparantie van de wereldmarkt moet in dit verband rekening worden gehouden met de norm die voor uien is aanbevolen door de "Working Party on Standardization of Perishable Produce and Quality Development" (Werkgroep voor normalisatie van bederfelijke voedingsmiddelen en voor kwaliteitsbevordering) van de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties (UN/ECE).

Aus Gründen der Transparenz auf dem Weltmarkt empfiehlt es sich hierbei, die von der Arbeitsgruppe für die Normung verderblicher Erzeugnisse und die Qualitätsentwicklung der Wirtschaftskommission für Europa der Vereinten Nationen (UN/ECE) empfohlene Norm für Zwiebeln zu berücksichtigen.


Ter wille van de transparantie van de wereldmarkt moet in dit verband rekening worden gehouden met de norm voor tafeldruiven die is aanbevolen door de "Working Party on Standardization of Perishable Produce and Quality Development" (Werkgroep voor normalisatie van bederfelijke voedingsmiddelen en voor kwaliteitsbevordering) van de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties (UN/ECE).

Aus Gründen der Transparenz auf dem Weltmarkt empfiehlt es sich hierbei, die von der Arbeitsgruppe für die Normung verderblicher Erzeugnisse und die Qualitätsentwicklung der Wirtschaftskommission für Europa der Vereinten Nationen empfohlene Norm für Tafeltrauben zu berücksichtigen.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Werkgroep Analysemethoden voor voedingsmiddelen' ->

Date index: 2021-08-06
w