Overwegende dat overeenkomstig de posten 16.02 B III b) ex 1) ex aa) (11), (22), (33) en (44) en 16.02 B III b) ex 1) ex bb) (11), (22), (33), (44) en (55) van de in de bijlage bij Verordening (EEG) nr. 2184/86 opgenomen nomenclatuur, de bereidingen en conserven, vlees van runderen bevattend, op basis van het gewichtspercentage vlees (met uitzondering van slachtafvallen en vet) worden ingedeeld;
Gemäß den Tarifstellen 16.02 B III b) ex 1) ex aa) (11), (22), (33), (44) und 16.02 B III b) ex 1) ex bb) (11), (22), (33), (44) und (55) des Verzeichnisses im Anhang der Verordnung (EWG) Nr. 2184/86 werden zubereitetes oder haltbar gemachtes Rindfleisch nach den Gewichtshundertteilen des Fleisches (ausgenommen Schlachtabfall und Fett) tarifiert.