Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beheersing van infecties
Besmetting
Besmettingsgevaar
Campylobacteriose
Door levensmiddelen overgedragen ziekte
Door levensmiddelen veroorzaakte ziekte
Door voedsel overgedragen ziekte
Door voedsel overgedragen zoönose
Door voedsel veroorzaakte ziekte
E. coli-infectie
Escherichia coli-infectie
Gebied met groot besmettingsgevaar
Gemeente met groot besmettingsgevaar
Infectie
Infectiebeheersing
Infecties in de faciliteit beheersen
Infecties in de instelling beheersen
Infecties in de voorziening beheersen
Listeriose
Nosocomiale infectie
Salmonellose
Virale infectie
Wet bescherming leerlingen tegen besmettingsgevaar

Traduction de «besmettingsgevaar van infectie » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


infecties in de faciliteit beheersen | infecties in de instelling beheersen | infecties in de voorziening beheersen

Infektionsprävention in der Einrichtung betreiben


Wet bescherming leerlingen tegen besmettingsgevaar

Gesetz zum Schutz der Schuljugend gegen ansteckende Krankheiten


gebied met groot besmettingsgevaar

Gefahrenzone | Gefahrenzone mit hohem Gesundheitsrisiko


gemeente met groot besmettingsgevaar

Gemeinde mit starker Seuchengefährdung


door voedsel overgedragen ziekte [ Campylobacteriose | door levensmiddelen overgedragen ziekte | door levensmiddelen veroorzaakte ziekte | door voedsel overgedragen zoönose | door voedsel veroorzaakte ziekte | E. coli-infectie | Escherichia coli-infectie | listeriose | salmonellose ]

ernährungsbedingte Erkrankung [ Campylobakteriose | E.Coli-Infektion | ernährungsbedingte Zoonose | Infektion durch Escherichia coli | Listeriose | Salmonellose ]








beheersing van infecties | infectiebeheersing

Infektionskontrolle
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
G. overwegende dat het bij de helft van alle nieuwe HIV-infecties om kinderen en jongeren onder de leeftijd van 25 jaar gaat, dat in dit opzicht het gebrek aan pediatrische geneesmiddelen in een groot aantal landen een hindernis vormt bij de pogingen de gezondheid van kinderen te beschermen en dat ook een gebrek aan informatie, vaardigheden en kennis in verband met HIV/AIDS het besmettingsgevaar van infectie onder jongeren verhoogt,

G. in der Erwägung, dass die Hälfte aller HIV-Neuinfizierungen bei Kindern und jungen Menschen unter 25 Jahren zu verzeichnen sind, und dass in dieser Hinsicht der Mangel an kindgerechten Medikamenten in vielen Ländern die Bemühungen um den Schutz der Gesundheit von Kindern behindert und ein Mangel an Information, Fähigkeiten und Wissen bezüglich HIV/AIDS das Ansteckungsrisiko unter jungen Menschen erhöht,


G. overwegende dat het bij de helft van alle nieuwe HIV-infecties om kinderen en jongeren onder de leeftijd van 25 jaar gaat, dat in dit opzicht het gebrek aan pediatrische geneesmiddelen in een groot aantal landen een hindernis vormt bij de pogingen de gezondheid van kinderen te beschermen en dat ook een gebrek aan informatie, vaardigheden en kennis in verband met HIV/AIDS het besmettingsgevaar van infectie onder jongeren verhoogt,

G. in der Erwägung, dass die Hälfte aller HIV-Neuinfizierungen bei Kindern und jungen Menschen unter 25 Jahren zu verzeichnen sind, und dass in dieser Hinsicht der Mangel an kindgerechten Medikamenten in vielen Ländern die Bemühungen um den Schutz der Gesundheit von Kindern behindert und ein Mangel an Information, Fähigkeiten und Wissen bezüglich HIV/AIDS das Ansteckungsrisiko unter jungen Menschen erhöht,


Machines voor agrolevensmiddelen en machines bestemd voor de cosmetische en farmaceutische industrie moeten zodanig zijn ontworpen en gebouwd dat infectie-, ziekte- en besmettingsgevaar wordt voorkomen.

Nahrungsmittelmaschinen und Maschinen, die für die Kosmetik- und Pharmaindustrie bestimmt sind, müssen so konstruiert und gebaut sein, dass die Gefahr einer Infektion, Krankheit oder Ansteckung ausgeschlossen ist.


Indien de machine bestemd is voor bereiding of bewerking van levensmiddelen (bijvoorbeeld koken, koelen, op temperatuur brengen, wassen, manipuleren, verpakken, opslag, vervoer, verdeling), dient deze zodanig te zijn ontworpen en gebouwd dat infectie-, ziekte- en besmettingsgevaar worden voorkomen, en moeten de volgende hygiënische voorschriften in acht worden genomen:

Maschinen, die für die Zubereitung und Behandlung von Lebensmitteln bestimmt sind (z. B. Kochen, Kühlen, Auftauen, Waschen, Handhabung, Verpackung, Lagerung, Transport, Vertrieb) müssen so konzipiert und gebaut sein, daß die Gefahr einer Infektion, Krankheit oder Ansteckung ausgeschaltet ist; darüber hinaus müssen folgende Hygieneregeln beachtet werden:


w