Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aanzuren van room
Gefermenteerde melk
Gegiste melk
Gezuurde melk
Koken met melk boter room eieren
Melkroom
Room
Rooms-katholieke geestelijkheid
Zuivel bereiden
Zuivelproducten bereiden
Zuivelproducten maken
Zuren van room

Vertaling van "gefermenteerde room " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
gefermenteerde melk | gegiste melk | gezuurde melk

fermentierte Milch




gearomatiseerde, stand-gefermenteerde melk

stichfeste, aromatisierte Milch






koken met melk boter room eieren | zuivel bereiden | zuivelproducten bereiden | zuivelproducten maken

Molkereierzeugnisse zum Kochen verwenden | Molkereiprodukte zubereiten | Gerichte mit Milchprodukten kochen | Milchprodukte zubereiten


rooms-katholieke geestelijkheid

römisch-katholische Geistlichkeit


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
d)kaas, boter, gefermenteerde melk en gefermenteerde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.

d)Käse, Butter, fermentierter Milch und Sahne, denen keine Zutat zugesetzt wurde außer für die Herstellung notwendige Milchinhaltsstoffe, Lebensmittelenzyme und Mikroorganismen-Kulturen oder für die Herstellung von Käse — ausgenommen Frisch- oder Schmelzkäse — notwendiges Salz.


d)kaas, boter, gefermenteerde melk en gefermenteerde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.

d)Käse, Butter, fermentierter Milch und Sahne, denen keine Zutat zugesetzt wurde außer für die Herstellung notwendige Milchinhaltsstoffe, Lebensmittelenzyme und Mikroorganismen-Kulturen oder für die Herstellung von Käse — ausgenommen Frisch- oder Schmelzkäse — notwendiges Salz.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gefermenteerde room' ->

Date index: 2023-12-25
w