Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Gepekeld
Gepekeld levensmiddel
Gepekeld ongelooid vel
Gepekeld product
Gepekeld produkt
Gepekelde ongelooide huid
Gezouten levensmiddel
Gezouten of gepekeld
Gezouten product
Palaemonide garnalen
Palaemonide-garnalen
Pickeld ongelooid vel
Pickeld ongelooide huid

Vertaling van "gepekelde garnalen " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
gezouten product [ gepekeld levensmiddel | gepekeld product | gepekeld produkt | gezouten levensmiddel ]

eingesalzenes Lebensmittel [ gepökeltes Lebensmittel | Lebensmittel in Salzlake ]


gepekeld ongelooid vel | gepekelde ongelooide huid | pickeld ongelooid vel | pickeld ongelooide huid

gepickelte rohe Haut | gepickeltes rohes Fell


palaemonide garnalen | palaemonide-garnalen

Felsengarnelen




gezouten of gepekeld (in de pekel)

gesalzen oder in Salzlake
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De Deense Associatie voor Zeeproducten heeft een verzoek tot wijziging van de EU-lijst van levensmiddelenadditieven ingediend om de toegestane maximumconcentratie van benzoëzuur — benzoaten (E 210 — E 213) in gekookte gepekelde garnalen te verhogen.

Die Danish Seafood Association beantragte eine Änderung der EU-Liste der Lebensmittelzusatzstoffe, um die zulässige Höchstmenge an Benzoesäure — Benzoaten (E 210-E 213) in gekochten Garnelen in Lake zu erhöhen.


Verordening (EU) 2015/538 van de Commissie van 31 maart 2015 tot wijziging van bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat het gebruik van benzoëzuur — benzoaten (E 210 — E 213) in gekookte gepekelde garnalen betreft Voor de EER relevante tekst

Verordnung (EU) 2015/538 der Kommission vom 31. März 2015 zur Änderung des Anhangs II der Verordnung (EG) Nr. 1333/2008 des Europäischen Parlaments und des Rates hinsichtlich der Verwendung von Benzoesäure — Benzoaten (E 210-E 213) in gekochten Garnelen in Lake Text von Bedeutung für den EWR


Die toegestane maximumconcentraties in gekookte gepekelde garnalen met een pH van 5,6 tot en met 5,7 moeten toereikend zijn om bij koeltemperaturen tussen 5 en 8 °C de groei van Listeria monocytogenes te voorkomen.

Diese zulässigen Höchstmengen sollten bei gekochten und in Lake eingelegten Garnelen mit einem pH-Wert zwischen 5,6 und 5,7 ausreichen, um das Wachstum von Listeria monocytogenes bei Kühltemperaturen zwischen 5 und 8 °C zu hemmen.


Volgens dat model is een concentratie van 1 000 mg/kg aan E 210 — E 213 niet toereikend om de groei van Listeria monocytogenes in gekookte gepekelde garnalen met een pH van 5,8 te voorkomen.

Gemäß diesem Modell reicht die Menge von 1 000 mg/kg an E 210-E 213 nicht aus, um das Wachstum von Listeria monocytogenes bei Garnelen in Lake bei einem pH-Wert von 5,8 zu hemmen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Daarom wordt verwacht dat de verhoging van die concentratie tot 1 500 mg/kg, uitsluitend voor gekookte gepekelde garnalen, niet zal leiden tot extra blootstelling die een veiligheidsrisico inhoudt.

Es wird daher davon ausgegangen, dass die Erhöhung der Menge auf 1 500 mg/kg nur für gekochte Garnelen in Lake keine zusätzliche Exposition zur Folge hat, die ein Sicherheitsrisiko darstellen würde.


Daarom wordt verwacht dat de verhoging van die concentratie tot 1 500 mg/kg, uitsluitend voor gekookte gepekelde garnalen, niet zal leiden tot extra blootstelling die een veiligheidsrisico inhoudt.

Es wird daher davon ausgegangen, dass die Erhöhung der Menge auf 1 500 mg/kg nur für gekochte Garnelen in Lake keine zusätzliche Exposition zur Folge hat, die ein Sicherheitsrisiko darstellen würde.


Aangezien het bij de goedkeuring van het gebruik van benzoëzuur — benzoaten (E 210 — E 213) in gekookte gepekelde garnalen gaat om een bijwerking van die lijst die geen gevolgen kan hebben voor de gezondheid van de mens, behoeft het advies van de EFSA niet te worden ingewonnen.

Da die Aktualisierung der Liste durch Zulassung der Verwendung von Benzoesäure — Benzoaten (E 210-E 213) in gekochten Garnelen in Lake keine Auswirkungen auf die menschliche Gesundheit hat, kann auf die Einholung eines Gutachtens bei der Behörde verzichtet werden.


Volgens dat model is een concentratie van 1 000 mg/kg aan E 210 — E 213 niet toereikend om de groei van Listeria monocytogenes in gekookte gepekelde garnalen met een pH van 5,8 te voorkomen.

Gemäß diesem Modell reicht die Menge von 1 000 mg/kg an E 210-E 213 nicht aus, um das Wachstum von Listeria monocytogenes bei Garnelen in Lake bei einem pH-Wert von 5,8 zu hemmen.


Die toegestane maximumconcentraties in gekookte gepekelde garnalen met een pH van 5,6 tot en met 5,7 moeten toereikend zijn om bij koeltemperaturen tussen 5 en 8 °C de groei van Listeria monocytogenes te voorkomen.

Diese zulässigen Höchstmengen sollten bei gekochten und in Lake eingelegten Garnelen mit einem pH-Wert zwischen 5,6 und 5,7 ausreichen, um das Wachstum von Listeria monocytogenes bei Kühltemperaturen zwischen 5 und 8 °C zu hemmen.


De Deense Associatie voor Zeeproducten heeft een verzoek tot wijziging van de EU-lijst van levensmiddelenadditieven ingediend om de toegestane maximumconcentratie van benzoëzuur — benzoaten (E 210 — E 213) in gekookte gepekelde garnalen te verhogen.

Die Danish Seafood Association beantragte eine Änderung der EU-Liste der Lebensmittelzusatzstoffe, um die zulässige Höchstmenge an Benzoesäure — Benzoaten (E 210-E 213) in gekochten Garnelen in Lake zu erhöhen.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gepekelde garnalen' ->

Date index: 2021-06-05
w