Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bier
Bier aan voedsel koppelen
Bier aanbieden
Bier schenken
Bier serveren
Bier tappen
Bier van hoge gisting
Bier van lage gisting
Bovengegist bier
Bovengistingsbier
HOP
Heropbouw- en Ontwikkelingsproggramma
Hop
Hop cultiveren
Hop telen
Loden van hop
Ondergegist bier
Ondergistingsbier
Programma voor wederopbouw en ontwikkeling
RDP

Vertaling van "hop dat bier " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
bier schenken | bier tappen | bier aanbieden | bier serveren

Bier bringen | Bier herantragen | Bier servieren | Bier zum Kunden bringen


hop cultiveren | hop telen

Hopfen anbauen | Hopfen kultivieren


bier van lage gisting | ondergegist bier | ondergistingsbier

untergaeriges Bier


bier van hoge gisting | bovengegist bier | bovengistingsbier

obergaeriges Bier


Heropbouw- en Ontwikkelingsproggramma | plan voor de wederopbouw en ontwikkeling van Zuid-Afrika | programma voor wederopbouw en ontwikkeling | HOP [Abbr.] | RDP [Abbr.]

Programm der südafrikanischen Regierung für Wiederaufbau und Entwicklung




belasting op het keuren, loden en persen van hop

Steuer auf das Prüfen, Verplomben und Pressen von Hopfen






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Hop — er wordt gebruik gemaakt van hop van de variëteiten Žatecký poloraný červeňák en Magnum in de vorm van pellets en extract; van deze variëteiten wordt reeds lang gebruik gemaakt omwille van hun geteste en bewezen geschiktheid en hun invloed op de sensorische eigenschappen van het afgewerkte product, het bier.

Hopfen — verwendet werden habfrüher Rothopfen aus Saatz und Magnum in Form von Granulat und Extrakt, diese werden seit langem wegen ihrer erwiesenen Eignung und des Einflusses auf die sensorischen Merkmale des Fertigprodukts Bier eingesetzt.


De producenten gebruiken rassen die steeds rijker aan alfazuur (het bittere bestanddeel van hop dat bier zijn bittere smaak geeft) zijn en een almaar hogere opbrengst opleveren, wat betekent dat voor een gelijke productie steeds minder grond nodig is.

Die Erzeuger bauen immer ertragreichere Sorten mit immer größerem Alphasäuregehalt (dem Stoff, der dem Bier seinen bitteren Geschmack verleiht) an, sodass für die Erzeugung derselben Menge immer geringere Flächen ausreichen.


Hoewel hop een belangrijk bestanddeel van bier is, dat de bitterheid en de smaak ervan bepaalt, en waardoor bier bewaard kan worden, zijn er maar zeer kleine hoeveelheden van nodig, namelijk tussen 40 en 200 gram hop per hectoliter bier; alles hangt natuurlijk af van het alfazuurgehalte van de hop (tot 14 % wat de super-alfarassen betreft) en van de hopdosering.

Obgleich der Hopfen aufgrund seiner bitterkeitsverleihenden, geschmacks ausprägenden und haltsbarkeitsfördernden Eigenschaften für die Bierherstellung von Bedeutung ist, sind für einen Hektoliter Bier - je nach Alphasäuregehalt (der bei Superalphasorten 14 % betragen kann) und Hopfengabe - nur sehr kleine Mengen Hopfen (40 bis 200 g) erforderlich.


Een interessant gegeven is dat de hopcomponent ongeveer 0,3 % van de kosten (exclusief belasting) van de productie van bier uitmaakt (bron: HOPS USA juni 2003).

Ferner ist interessant zu wissen, dass Hopfen etwa 0,3 % der Produktionskosten von Bier (ohne Steuern) ausmacht (Quelle: HOPS USA, Juni 2003).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'hop dat bier' ->

Date index: 2022-01-30
w