Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Diepvriezen
Flamberen
Geflambeerde gerechten bereiden
Geflambeerde gerechten maken
Invriezen
Klein goed vrij liggend invriezen
Koken aan een terugvloeikoeler
Koken door middel van flamberen
Leerkracht koken beroepsonderwijs
Leerkracht voeding beroepsonderwijs
Onder terugloop laten koken
Proces voor het koken van wort
Vakdocent koken beroepsonderwijs
Vakdocent voeding beroepsonderwijs

Vertaling van "koken en invriezen " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
leerkracht koken beroepsonderwijs | vakdocent koken beroepsonderwijs | leerkracht voeding beroepsonderwijs | vakdocent voeding beroepsonderwijs

Fachlehrer/in für Gastronomie | PraxislehrerIn für Gastronomie | KochlehrerIn | Lehrkraft im Bereich Gastronomie


koken aan een terugvloeikoeler | onder terugloop laten koken

im Rückfluss kochen | mit Rückflusskühlung kochen


klein goed vrij liggend invriezen

Schnellgefrieren kleinstuekkigen Gutes






geflambeerde gerechten maken | koken door middel van flamberen | flamberen | geflambeerde gerechten bereiden

Essen flambieren | flambierte Gerichte vorbereiten | flambierte Gerichte zubereiten | Gerichte flambieren


proces voor het koken van wort

Prozess des Würzekochens
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
de producten door invriezen, hetzij aan boord, hetzij in inrichtingen aan land, zouten, drogen, marineren of in voorkomend geval koken en pasteuriseren, verduurzaamd of verwerkt zijn en opgeslagen in tanks of kooien, ongeacht of naast die behandelingen, de producten eveneens gefileerd, in moten gesneden of, in voorkomend geval, gekopt worden;

die Erzeugnisse werden durch Einfrieren an Bord oder in Einrichtungen an Land, Salzen, Trocknen, Marinieren oder gegebenenfalls Garen und Pasteurisieren haltbar gemacht oder verarbeitet und in Becken oder Käfigen gelagert, unabhängig davon, ob zu einem dieser Verarbeitungsprozesse noch Filetieren oder Zerteilen und gegebenenfalls Köpfen hinzukommen;


De toegestane bewerkingen zijn invriezen, zouten, drogen, marineren, koken en pasteuriseren, eventueel gecombineerd met fileren of in moten snijden en in voorkomend geval koppen.

Zugelassene Verarbeitungsarten sind Einfrieren, Salzen, Trocknen, Marinieren, Garen und Pasteurisieren, gegebenenfalls in Verbindung mit Filetieren, Zerteilen und Köpfen.


Koken en invriezen (bv. nieuwe efficiënte apparaten, warmteterugwinningssystemen).

Kochen und Kühlen (z. B. neue energieeffiziente Geräte, Systeme zur Wärmerückgewinnung).


Koken en invriezen (bv. nieuwe efficiënte apparaten, warmteterugwinningssystemen).

Kochen und Kühlen (z. B. neue energieeffiziente Geräte, Systeme zur Wärmerückgewinnung);


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
koken en invriezen (bv. nieuwe efficiënte apparaten, warmteterugwinningssystemen);

Kochen und Kühlen (z.B. neue energieeffiziente Geräte, Systeme zur Wärmerückgewinnung);


Dit proces omvat het fileren, verpakken, inblikken, invriezen, roken, zouten, koken, pekelen, drogen of op andere wijze voor de markt klaarmaken van vis.

Hierzu gehört Filetieren, Verpacken, Eindosen, Gefrieren, Räuchern, Salzen, Garen, Marinieren, Trocknen oder jede andere Art der Zubereitung von Fisch für den Markt.


koken en invriezen (b.v. nieuwe efficiënte apparaten, warmteterugwinningssystemen, enz.);

Kochen und Kühlen (z. B. neue effiziente Geräte, Systeme zur Wärmerückgewinnung usw.);


Dit proces omvat het schoonmaken, fileren, koelen, verpakken, inblikken, invriezen, roken, zouten, koken, pekelen, drogen of op andere wijze voor de markt klaarmaken van vis;

Hierzu gehört Säubern, Filetieren, Kühlen, Verpacken, Eindosen, Gefrieren, Räuchern, Salzen, Garen, Marinieren, Trocknen oder jede andere Art der Zubereitung von Fisch für den Markt;


De toegestane bewerkingen zijn invriezen, zouten, drogen, marineren, koken en pasteuriseren, eventueel gecombineerd met fileren of in moten snijden en in voorkomend geval koppen.

Zugelassene Verarbeitungsarten sind Einfrieren, Salzen, Trocknen, Marinieren, Garen und Pasteurisieren, gegebenenfalls in Verbindung mit Filetieren, Zerteilen und Köpfen.


De toegestane bewerkingen zijn invriezen, zouten, drogen, marineren, koken en pasteuriseren, eventueel gecombineerd met fileren of in moten snijden en in voorkomend geval koppen.

Zugelassene Verarbeitungsarten sind Einfrieren, Salzen, Trocknen, Marinieren, Garen und Pasteurisieren, gegebenenfalls in Verbindung mit Filetieren, Zerteilen und Köpfen.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'koken en invriezen' ->

Date index: 2022-08-09
w