Bijlage : Lijst van de geografische aanduidingen en oorsprongsbenamingen BIJLAGE LIJST VAN DE GEOGRAFISCHE AANDUIDINGEN EN OORSPRONGSBENAMINGEN A. In bijlage II bij het Verdrag vermelde produkten voor menselijke consumptie Vers vlees en slachtafvallen PORTUGAL - Cabrito Transmontano (BOB) - Carne Barrosã (BOB) - Carne Maronesa (BOB) - Carne Mirandesa (BOB) Produkten op basis van vlees ITALIE - Bresaola della Valtellina (BGA) - Culatello di Zibello (BOB) - Valle d'Aosta Jambon de Bosses (BOB) - Valle d'Aosta L
ard d'Arnad (BOB) - Prosciutto di Carpegna (BOB) - Prosciutto Toscano (BOB) - Coppa Piacentina (BOB) - Pancetta Piacentina (BOB) -
...[+++]Salame Piacentino (BOB) Kaas BELGIE - Hervekaas (BOB) FRANKRIJK - Fourme d'Ambert ou Fourme de Montbrison (BOB) ITALIE - Bitto (BOB) - Bra (BOB) - Caciocavallo Silano (BOB)[1] - Castelmagno (BOB) - Fiore Sardo (BOB) - Monte Veronese (BOB) - Pecorino Sardo (BOB)[2] - Pecorino Toscano (BOB)2 - Ragusano (BOB) - Raschera (BOB) - Robiola di Roccaverano (BOB) - Toma Piemontese (BOB)[3] - Valle d'Aosta Fromadzo (BOB) - Valtellina Casera (BOB) OOSTENRIJK - Tiroler Graukäse (BOB) PORTUGAL - Queijo de cabra Transmontano (BOB) Andere produkten van dierlijke oorsprong (eieren, honing, diverse zuivelprodukten behalve boter) GRIEKENLAND - ÌÝëé ÅëÜôçò ÌáéíÜëïõ Âáíßëéá (Miel de Sapin Menalou Vanilia) (BOB) Oliën en vetten Olijfolie ITALIE - Aprutino Pescarese (BOB) - Brisighella (BOB) - Collina de Brindisi (BOB) - Canino (BOB) - Sabina (BOB) OOSTENRIJK - Steierisches Kürbiskernöl (BGA) Fruit, groenten en granen GRIEKENLAND - Öõóôßêé ÌåãÜñùí (Megaron-pistaches) (BOB) - Öõóôßêé Áßãéíáò (Egina-pistaches) (BOB) - Óýêá Âñáâñþíáò Ìáñêïðïýëïõ Ìåóïãåßùí (Vijgen Vravronas Markopoulou Mesogion) (BGA) - ÐïñôïêÜëéá ÌÜëåìå ×áíßùí ÊñÞôçò (Sinaasappelen Maleme Chania Kreta) (BOB) Tafelolijven - ÊïíóåñâïëéÜ Áìößóóçò (Konservolia Amfissis) (BOB) - ÊïíóåñâïëéÜ ¶ñôáò (Konservolia Artas) (BGA) - ÊïíóåñâïëéÜ ÁôáëÜíôçò (Konservolia Atalantis) (BOB) - ÊïíóåñâïëéÜ Ñïâßùí ( ...Anhang: Liste der geographischen Angaben und Ursprungsbezeichnungen ANHANG: LISTE DER GEOGRAPHISCHEN ANGABEN UND URSPRUNGSBEZEICHNUNGEN A) Unter Anhang II fallende Erzeugnisse, die für die menschliche Ernährung bestimmt sind Fleisch und Schlachtnebenerzeugnisse, frisch PORTUGAL - Cabrito Transmontano (GUB) - Carne Barrosã (GUB) - Carne Maronesa (GUB) - Carne Mirandesa (GUB) Fleischerzeugnisse ITALIA - Bresaola della Valtellina (GGA) - Culatello di Zibello (GUB) - Valle d'Aosta Jambon de Bosses (GUB) - Valle d'Aosta L
ard d'Arnad (GUB) - Prosciutto di Carpegna (GUB) - Prosciutto Toscano (GUB) - Coppa Piacentina (GUB) - Pancetta Piacentina
...[+++](GUB) - Salame Piacentino (GUB) Käse BELGIEN - Fromage de Herve (GUB) FRANKREICH - Fourme d'Ambert ou Fourme de Montbrison (GUB) ITALIEN - Bitto (GUB) - Bra (GUB) - Caciocavallo Silano (GUB)[1] - Castelmagno (GUB) - Fiore Sardo (GUB) - Monte Veronese (GUB) - Pecorino Sardo (GUB)[2] - Pecorino Toscano (GUB)2 - Ragusano (GUB) - Raschera (GUB) - Robiola di Roccaverano (GUB) - Toma Piemontese (GUB)[3] - Valle d'Aosta Fromadzo (GUB) - Valtellina Casera (GUB) ÖSTERREICH - Tiroler Graukäse (GUB) PORTUGAL - Queijo de cabra Transmontano (GUB) Sonstige Erzeugnisse tierischen Ursprungs (Eier, Honig, verschiedene Milcherzeugnisse außer Butter) GRIECHENLAND - ÌÝëé ÅëÜôçò ÌáéíÜëïõ Âáíßëéá (Tannenhonig Menalou Vanilia) (GUB) Fette Olivenöl: ITALIEN - Aprutino Pescarese (GUB) - Brisighella (GUB) - Collina de Brindisi (GUB) - Canino (GUB) - Sabina (GUB) ÖSTERREICH - Steierisches Kürbiskernöl (GGA) Obst, Gemüse und Getreide GRIECHENLAND - Öõóôßêé ÌåãÜñùí (Pistazien Megaron) (GUB) - Öõóôßêé Áßãéíáò (Ägina Pistazien) (GUB) - Óýêá Âñáâñþíáò Ìáñêïðïýëïõ Ìåóïãåßùí (Feigen Vavronas, Markopoulou Mesogion) (GGA) - ÐïñôïêÜëéá ÌÜëåìå ×áíßùí ÊñÞôçò (Orangen Maleme Chania Kreta) (GUB) Tafeloliven: - ÊïíóåñâïëéÜ Áìößóóçò (Konservolia Amfissis) (GUB) - ÊïíóåñâïëéÜ ¶ñôáò (Konservolia Artas) (GGA) - ÊïíóåñâïëéÜ ÁôáëÜíôçò (Konservolia Atalantis) (GUB) - ÊïíóåñâïëéÜ Ñï ...