Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Biesvormig gewas voor Chinese matten
Daken met riet bedekken
Daken met stro bedekken
Rieten daken maken
Rieten materiaal prepareren voor vlechten
Rieten materiaal voorbereiden voor vlechten
Strooien daken maken
Weeftechnieken voor rieten meubelen toepassen
Weeftechnieken voor rieten meubels toepassen

Traduction de «rieten matten zijn » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
weeftechnieken voor rieten meubelen toepassen | weeftechnieken voor rieten meubels toepassen

Flechttechniken für Korbmöbel anwenden | Flechtverfahren für Korbmöbel anwenden


rieten materiaal prepareren voor vlechten | rieten materiaal voorbereiden voor vlechten

Materialien für Korbwaren für das Flechten vorbereiten


daken met riet bedekken | strooien daken maken | daken met stro bedekken | rieten daken maken

Dächer mit Reet eindecken | Dächer mit Stroh oder Schilfrohr decken


biesvormig gewas voor Chinese matten

Flechtgras fuer Chinamatten
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
slamové víno, verkregen van goed gerijpte druiven die vóór de verwerking op strooien of rieten matten zijn opgeslagen en eventueel aan touwen zijn opgehangen gedurende minstens drie maanden; het natuurlijk suikergehalte van de verkregen most bedraagt minstens 27° NM.

slamové víno aus vollreifen Trauben, die vor der Verarbeitung mindestens drei Monate lang auf Stroh- oder Schilfmatten gelagert oder auf Gestellen aufgehängt wurden; der gewonnene Most hat einen natürlichen Zuckergehalt von mindestens 27o NM.


slamové víno, verkregen van goed gerijpte druiven die vóór de verwerking op strooien of rieten matten zijn opgeslagen en eventueel aan touwen zijn opgehangen gedurende minstens drie maanden; het natuurlijk suikergehalte van de verkregen most bedraagt minstens 27° NM.

slamové víno aus vollreifen Trauben, die vor der Verarbeitung mindestens drei Monate lang auf Stroh- oder Schilfmatten gelagert oder auf Gestellen aufgehängt wurden; der gewonnene Most hat einen natürlichen Zuckergehalt von mindestens 27o NM.


w