Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Hoofdstad van het Rijk
Karakterloze geur en smaak
Koninkrijk
Lege geur en smaak
Rijk
Rijks Opleidings Instituut ROI
Rijks Opleidingsinstituut ROI
Smaak van verschillende bieren beschrijven
Smaak van verschillende wijnen beschrijven
Staat
Uit het Rijk zetten
Water dat rijk is aan rottend organisch materiaal
Water rijk aan rottend organisch materiaal

Vertaling van "rijke smaak " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
water dat rijk is aan rottend organisch materiaal | water rijk aan rottend organisch materiaal

Saprobien


Rijks Opleidings Instituut ROI | Rijks Opleidingsinstituut ROI

Ausbildungsinstitut für den Behördendienst


karakterloze geur en smaak | lege geur en smaak

leerer Geschmack












smaak van verschillende bieren beschrijven

verschiedene Biergeschmäcker beschreiben


smaak van verschillende wijnen beschrijven

verschiedene Weingeschmäcker beschreiben
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De rijke smaak van Kopanisti houdt verband met de bijzonder rijke chemische samenstelling van de gebruikte melk, die afkomstig is van lokale dierenrassen die kleine hoeveelheden melk (80-120 kg per jaar) produceren, een goede gezondheidstoestand hebben en aangepast zijn aan de moeilijke geofysische en klimatologische omstandigheden van de Cycladen (weinig regen, lange zonperioden, sterke wind, enz.).

Der vollmundige Geschmack von Kopanisti rührt von der besonderen chemischen Zusammensetzung der verwendeten Milch her, die von ortseigenen Rassen mit geringer Milchleistung (80 bis 120 l jährlich) stammt, die über eine kräftige Konstitution verfügen und an die schwierigen geophysikalischen und klimatischen Gegebenheiten auf den Kykladen (geringer Niederschlag, hohe Sonnenscheindauer, starke Winde etc.) angepasst sind.


Dit verschil is toe te schrijven aan de klimatologische omstandigheden in het productiegebied van „Lički krumpir”, die bepalend zijn voor de onderscheidende kenmerken van het product. Vanwege hun hoge drogestofgehalte zijn „Lički krumpir” buitengewoon rijk aan zetmeel en hebben ze een zeer volle smaak (zie de wetenschappelijke studies van M. Poljak et al., Grafikon 4 en 5, 2001).

Der hohe Anteil an Trockenmasse ist für den mehligen und vollen Geschmack der „Lički krumpir“ verantwortlich (wissenschaftliche Untersuchungen durch M. Poljak et al., Grafikon 4 und 5, 2001).


Hierdoor ontstaan microbiële enzymen in de kaas die zorgen voor snelle en uitgebreide proteolyse en lipolyse en bijdragen aan een snelle rijping, de scherpe smaak, de romige textuur en het rijke aroma van Kopanisti.

Auf diese Weise wird der Käsebruch mit Mikrobenenzymen versorgt, die zu einer schnellen und umfassenden Proteolyse und Lipolyse beitragen. Diese wiederum lassen den Kopanisti rasch reifen und verleihen ihm den pikanten Geschmack, die cremige Textur und das reiche Aroma.


De overvloedige microbiële groei die ontstaat door de handelingen die tijdens het rijpingsproces worden verricht, zorgen voor microbiële enzymen in de kaas die een snelle en uitgebreide proteolyse en lipolyse bewerkstelligen, waardoor de Kopanisti snel kan rijpen en de scherpe smaak en het rijke aroma krijgt.

Dank der reichlichen Mikrobenbildung aufgrund der Behandlung während der Käsereifung wird der Käse mit Mikrobenenzymen versorgt, die zu einer schnellen und umfassenden Proteolyse und Lipolyse führen, die den Kopanisti rasch reifen lassen und ihm den pikanten Geschmack und das vollmundige Aroma verleihen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De belangrijkste kenmerken van Kopanisti zijn het hoge zoutgehalte, zijn scherpe, kruidige/peperachtige smaak, zijn romige textuur en zijn rijke aroma.

Zu den Hauptmerkmalen des Kopanisti gehören der hohe Salzgehalt, der ausgeprägte, scharf-pfeffrige Geschmack, die cremige Textur und das vollmundige Aroma.


Hoe kunnen wij dan beweren dat onze producten uniek zijn, dat zij onze rijke regionale smaak zijn, of dat zij überhaupt uit onze regio afkomstig zijn?

Wie können wir dann behaupten, dass unsere Erzeugnisse einzigartig wären, dass sie Ausdruck unseres reichen regionalen Geschmacks sind bzw. überhaupt aus unserer Region kommen?




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'rijke smaak' ->

Date index: 2022-03-11
w