Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Behoorlijke toepassing van microbiologische technieken
Cel die gevoelig is voor scheikundige prikkels
Chemisch
Chemoreceptor
Goed microbiologisch gebruik
Goede microbiologische praktijken
Met betrekking tot de kleinste levende wezens
Microbiologisch
Microbiologisch materiaal
Microbiologische analyse
Microbiologische entiteit
Microbiologische werkwijze
Scheikundig
Scheikundige aspecten van leerverven
Testen van scheikundige stoffen

Traduction de «scheikundige en microbiologische » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
behoorlijke toepassing van microbiologische technieken | goed microbiologisch gebruik | goede microbiologische praktijken

ordnungsgemässe Anwendung der mikrobiologischen Techniken








microbiologisch | met betrekking tot de kleinste levende wezens

mikrobiologisch | Lehre der Mikroorganismen betreffend


chemoreceptor | cel die gevoelig is voor scheikundige prikkels

Chemorezeptor | spezialisierte Zellen und Nervenendigungen | die chem.




keuren/onderzoeken/toetsen van chemicaliën | testen van scheikundige stoffen

Chemikalienprüfung




scheikundige aspecten van leerverven

Farbenchemie im Bereich Leder
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
De kwaliteit van het zwemwater wordt bepaald aan de hand van een aantal natuurkundige, scheikundige en microbiologische parameters waarvoor de zwemwaterrichtlijn verplichte waarden bevat.

Zur Feststellung der Qualität werden Badegewässer anhand ein er Reihe von physikalischen, chemischen und mikrobiologischen Parametern getestet, für die in der Badegewässer-Richtlinie verbindliche Werte vorgeschrieben sind.


[1] De “kwaliteiten” van landbouwproducten omvatten “productkenmerken” (natuurkundige, scheikundige, microbiologische en organoleptische eigenschappen als omvang, uiterlijk, smaak en ingrediënten) en “landbouweigenschappen” (productiemethoden, soorten veeteelt, gebruikte verwerkingstechnieken, de plaats waar de landbouw of de productie plaatsvindt, enzovoorts).

[1] Die Qualität von Agrarerzeugnissen umfasst sowohl Produktmerkmale (physikalische, chemische, mikrobiologische und organoleptische Eigenschaften – Größe, Beschaffenheit, Geschmack, Aussehen, Zutaten usw.) als auch Bewirtschaftungsmerkmale (Produktionsweise, Art der Tierhaltung, Verarbeitungsverfahren, Betriebs- und Produktionsort usw.).


voldoende kennis van de farmaceutische technologie en van de natuurkundige, scheikundige, biologische en microbiologische controle op geneesmiddelen;

angemessene Kenntnisse der pharmazeutischen Technologie und der physikalischen, chemischen, biologischen und mikrobiologischen Prüfung der Arzneimittel;




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'scheikundige en microbiologische' ->

Date index: 2023-08-09
w