Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aggregatie voor het lager secundair onderwijs
Getuigschrift van lager secundair onderwijs
Hyperglykemie
Lagere graad
Lagere school
Residusuiker
Resterend suikergehalte
Restsuiker
Suikergehalte
Suikerresidu
Verhoogd suikergehalte in het bloed
Visum voor verblijf van lagere duur

Traduction de «suikergehalte lager » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


hyperglykemie | verhoogd suikergehalte in het bloed

Hyperglycämie | krankhafte Erhöhung des Blutzuckers


residusuiker | resterend suikergehalte | restsuiker

Restsüsse | Restzucker




residusuiker | resterend suikergehalte | restsuiker | suikerresidu

Restzucker


aggregatie voor het lager secundair onderwijs (élément)

Lehrbefähigung des Sekundarunterrichts (Unterstufe) (élément)




getuigschrift van lager secundair onderwijs

Zeugnis der Unterstufe des Sekundarunterrichts


visum voor verblijf van lagere duur

Sichtvermerk für einen längerfristigen Aufenthalt


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Als het suikergehalte lager is dan 12 gram per liter.

Wenn sein Zuckergehalt unter 12 g je Liter liegt.


Als het suikergehalte lager is dan 3 gram per liter; deze vermeldingen mogen slechts worden gebruikt voor producten waaraan na de tweede gisting geen suiker is toegevoegd.

Wenn sein Zuckergehalt unter 3 g je Liter liegt; diese Angaben dürfen nur für Erzeugnisse verwendet werden, denen nach der zweiten Gärung kein Zucker zugesetzt wurde.


„Ledové víno” mag alleen worden bereid uit druiven die bij een temperatuur van –7 °C en lager zijn geoogst, tijdens het oogsten en de verwerking bevroren zijn gebleven en waarvan de most een suikergehalte van minstens 27 °NM heeft,

„Ledové víno“ darf nur aus Trauben gewonnen werden, die bei einer Temperatur von –7 °C und darunter geerntet sowie in gefrorenem Zustand geerntet und verarbeitet wurden, und sein Mindestzuckergehalt muss 27° NM betragen,


„Ledové víno” mag alleen worden bereid uit druiven die bij een temperatuur van –7 °C en lager zijn geoogst, tijdens het oogsten en de verwerking bevroren zijn gebleven en waarvan de most een suikergehalte van minstens 27 °NM heeft,

„Ledové víno“ darf nur aus Trauben gewonnen werden, die bei einer Temperatur von –7 °C und darunter geerntet sowie in gefrorenem Zustand geerntet und verarbeitet wurden, und sein Mindestzuckergehalt muss 27° NM betragen,




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'suikergehalte lager' ->

Date index: 2021-12-12
w