21. verzoekt de lidstaten en de Commissie met name ondersteuning te
geven aan methodes voor de opleiding van managers en personeel die de eigen middelen van een bepaalde streek beheren, en die moeten worden bijgestaan door ter plekke aangeworven personeel, dat in staat is systemen voor de horeca in elke geleding van de
sector toerisme te organiseren en te besturen, technische bijstand te verlenen aan het MKB, ervoor te zorgen dat de kleine en zeer kleine bedrijven van
de sector toerisme toegang ...[+++] krijgen tot adequate financiële middelen, met name risicodragend kapitaal, en alle mogelijkheden van de streek in een netwerk te organiseren: aantal gasten dat kan worden ontvangen, natuurlijke en historisch-culturele rijkdommen, wijn en gastronomie voor de opwaardering van typische producten, animatie, vervoer ter plaatse en intermodaliteit; 21. ersucht die Mitgliedstaaten und die Kommission, insbesondere Ausbildungsmethoden für in der Verwaltung der endogenen Ressourcen eines Gebiets tätige Manager und Angestellte zu fördern, die das vor Ort eingestellte Personal ergänzen können und in der Lage sind, Aufnahmesysteme für jede A
rt von Tourismus zu organisieren und zu verwalten, den KMU
technische Hilfe zu bieten, den KMU und Kleinstunternehmen des T
ourismussektors den Zugang zu angemessenen Kap ...[+++]italquellen, insbesondere zu Risikokapital, zu erschließen und alle Potentiale des Gebiets zu vernetzen, also Beherbergung der Gäste, ökologische und geschichtlich-kulturelle Ressourcen, Öno-Gastronomie für die Vermarktung der typischen Erzeugnisse, Animation, lokale und intermodale Beförderungsmittel;