Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dominante kleur
Gramnegatief
Grampositief
Hoofdkleur
Interieuradviseur
Interieurconsulente
Kleur bij het drogen van tabaksbladeren beoordelen
Kleur bijvoegen
Kleur geven
Kleur toevoegen
Kleur- en interieuradviseur
Onuitwisbare kleur
Signaalkleur
Vertragingstijdfout die met de tijd varieert
Volledig kleuring

Vertaling van "varieert de kleur " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
kleur geven | kleur bijvoegen | kleur toevoegen

Farbe eingeben | Farbe zusetzen


vertragingstijdfout die met de tijd varieert

zeitabhängiger Verzugsfehler


oplichtende kleur,lichtgevende kleur | signaalkleur

Warnfarbe


gramnegatief | met betrekking tot bacteriën die bij gramkleuring hun kleuring verliezen

gramnegativ | GRAM Färbung betreffend


grampositief | met betrekking tot bacteriën die bij gramkleuring hun kleuring behouden

grampositiv | Färbung | durch die sehr ähnlich aussehende Bakterien






kleur bij het drogen van tabaksbladeren beoordelen

Trocknung von Tabakblättern bewerten


interieurconsulente | kleur- en interieuradviseur | interieuradviseur | interieuradviseur

Einrichtungsfachberaterin | Einrichtungsplaner | Einrichtungsplaner/Einrichtungsplanerin | Gestaltungsberater


dominante kleur | hoofdkleur

Hauptfarbe | vorherrschende Farbe
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Gesneden varieert de kleur van wit bij de „verse” kaas tot min of meer strogeel bij de „semi-gerijpte”, „gerijpte” en „oude” soorten. Geur: aanhoudend, met de sensatie van melk en wilde kardoen en een bouquet van aromatische kruiden en gele bloemen. Smaak: in eerste instantie een zachte smaak met aroma’s van melk en bloemen en een vleugje kardoen; een lange, aanhoudende nasmaak, met vleugjes van verse planten; een licht pikante, karakteristieke eindsmaak, die intenser wordt naarmate de kaas langer heeft gerijpt, gecombineerd met een specifiek aroma en een lichte bitterheid bij de „gerijpte” en „oude” soorten.

Beim Schneiden reicht die Farbe von Weiß bei Käse vom Typ „fresco“ bis zu mehr oder weniger sattem Strohgelb bei den Altersklassen „semistagionato“ und „stagionato“. Geruch: lang anhaltend, an Milch und Spanische Artischocke erinnernd, mit Duftnoten von Kräutern und gelben Blumen. Geschmack: beim ersten Kosten mild, mit Duft von Milch und Blumen sowie Artischockenduftnoten; langer und anhaltender Nachgeschmack mit frischen pflanzlichen Noten; leicht pikanter Abgang, ein Merkmal, das mit zunehmender Reifezeit stärker wird, zusammen mit Würzigkeit und leichter Adstringenz bei den Altersklassen „stagionato“ und „da asserbo“.


Hiermee wordt verwezen naar de productiemethode en naar het soort product, waarvan de kleur varieert van goud tot amber en dat verkregen is van gedeeltelijk gedroogde druiven.

Er bezieht sich auf das Erzeugungsverfahren und die Art des Erzeugnisses, dessen Farbskala zwischen gold und bernsteinfarben liegt und das aus teilweise getrockneten Trauben gewonnen wird.


Aan het einde van de rijpingsperiode ligt het gewicht van de kaas tussen 10 en 16 kg, is zijn korst hard en varieert de kleur ervan tussen strogeel en bruin ten gevolge van de insmering met olie en de rijping.

Am Ende der Reifezeit hat er ein Gewicht zwischen 10 und 16 kg, die Rinde ist hart, hat eine strohgelbe Farbe mit Tendenz ins Braune, je nach Einölen und Reifung.


De kleur van de filets varieert van roomkleurig tot beige; de textuur is droog en de smaak licht gezouten en gerookt.

Sie sind cremefarben bis beige, von trockener Konsistenz und haben einen leicht salzigen Räuchergeschmack.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Aangezien het voeder van het moederdier sterk afhankelijk is van de kenmerken van de planten, de bodem en het klimaat in het productiegebied, factoren die in de loop van het jaar variëren, varieert ook de concentratie van gebonden linolzuur (CLA) in de melk, hetgeen een positief effect heeft op de hoeveelheden van dit zuur die in het intramusculaire vet van de longissimus dorsi (lange rugspier) van de dieren aanwezig zijn, hetgeen op zijn beurt van invloed is op de kleur, de organoleptische kenmerken en de sappigheid van het vlees.

Da die Zusammensetzung der Nahrung des Muttertieres in hohem Maße von den im Jahresablauf veränderlichen phyto-edapho-klimatischen Bedingungen im Erzeugungsgebiet abhängt, ist auch der Gehalt an Linolsäure unterschiedlich, woraus sich ein positiver Zusammenhang zu den im intramuskulären Fett des M. longissimus dorsi der Ziegen vorhandenen Mengen herstellen lässt, was Einfluss auf die Farbe, Schmackhaftigkeit und Fleischigkeit hat.


Dit gesteente uit het villafranchien bestaat voor een groot deel uit keien op vijf tot tien meter diepte, in een onderliggende, kleiig-zanderig-lemige tot zanderig-lemig-kleiige structuur, waarvan de kleur varieert van lichtgeel tot dieprood, waaruit de zachtste kalkdelen zijn verdwenen.

Diese Kiese aus dem Villafranchian haben einen hohen Geröllanteil von 5 bis 10 Metern Tiefe in einer tonig-sandig-lehmigen bis sandig-lehmig-tonigen Matrix von hellgelber bis dunkelroter Farbe, aus der sich die weichen Kalkbestandteile herausgelöst haben.




Anderen hebben gezocht naar : dominante kleur     gramnegatief     grampositief     hoofdkleur     interieuradviseur     interieurconsulente     kleur bijvoegen     kleur geven     kleur toevoegen     en interieuradviseur     onuitwisbare kleur     oplichtende kleur lichtgevende kleur     signaalkleur     volledig kleuring     varieert de kleur     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'varieert de kleur' ->

Date index: 2021-12-17
w