Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Commissie van Advies inzake Voedingsmiddelen
Concentratie van verontreinigingen in het milieu
Distributieapparaat voor voedingsmiddelen
Gebruik van verse voedingsmiddelen
Gehalte aan verontreinigingen
Kneden van voedingsmiddelen uitvoeren
Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
Nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Toevoegsel voor voedingsmiddelen
Veiligheid van levensmiddelen
Veiligheid van voeding
Veiligheid van voedingsmiddelen
Veiligheid van voedsel
Verbruik van verse voedingsmiddelen
Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingsmiddelen kneden
Voedingsmiddelen- en drankenmachines schoonmaken
Voedselveiligheid

Traduction de «verontreinigingen in voedingsmiddelen » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen | voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen | voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

Nährwerteigenschaften von Lebensmitteln bewerten | Nährwerteigenschaften von Nahrungsmitteln bewerten


gebruik van verse voedingsmiddelen | verbruik van verse voedingsmiddelen

Frischverbrauch


machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken | voedingsmiddelen- en drankenmachines schoonmaken

Maschinen zur Lebensmittel- und Getränkeverarbeitung reinigen | Maschinen zur Lebensmittel- und Getränkeverarbeitung säubern


kneden van voedingsmiddelen uitvoeren | voedingsmiddelen kneden

Lebensmittel kneten | Nahrungsmittel kneten


Commissie van Advies inzake Voedingsmiddelen

Beratender Ausschuss für Lebensmittel


toevoegsel voor voedingsmiddelen

Lebensmittelzusatzstoff


distributieapparaat voor voedingsmiddelen

Lebensmittelautomat


concentratie van verontreinigingen in het milieu

Konzentration der Verunreinigungen in der Umwelt




voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]

Lebensmittelsicherheit [ Lebensmittelunbedenklichkeit | Lebensmittelunschädlichkeit ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21290 - EN // Maximumgehalten aan bepaalde verontreinigingen in voedingsmiddelen

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21290 - EN // Höchstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln


Maximumgehalten aan bepaalde verontreinigingen in voedingsmiddelen Samenvattingen van EU-wetgeving: kijk op de overzichtspagina met samenvattingen

Höchstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln Zusammenfassungen der EU-Gesetzgebung: Direktzugang zur Hauptseite „Zusammenfassungen“


Om een hoog niveau van volksgezondheid te waarborgen, stelt de Europese Unie (EU) in deze wet maximumgehalten vast voor bepaalde verontreinigingen in voedingsmiddelen.

Um ein hohes Maß an öffentlichem Gesundheitsschutz sicherzustellen, setzt die Europäische Union mit dieser Verordnung Höchstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln fest.


Om een hoog niveau van volksgezondheid te waarborgen, stelt de Europese Unie (EU) in deze wet maximumgehalten vast voor bepaalde verontreinigingen in voedingsmiddelen.

Um ein hohes Maß an öffentlichem Gesundheitsschutz sicherzustellen, setzt die Europäische Union mit dieser Verordnung Höchstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln fest.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Maximumgehalten aan bepaalde verontreinigingen in voedingsmiddelen

Höchstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21290 - EN - Maximumgehalten aan bepaalde verontreinigingen in voedingsmiddelen

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21290 - EN - Höchstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln


Om een hoog niveau van volksgezondheid te waarborgen, stelt de Europese Unie (EU) in deze wet maximumgehalten vast voor bepaalde verontreinigingen in voedingsmiddelen.

Um ein hohes Maß an öffentlichem Gesundheitsschutz sicherzustellen, setzt die Europäische Union mit dieser Verordnung Höchstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln fest.


(1) Bij Verordening (EG) nr. 466/2001 van de Commissie(2) worden maximumgehalten vastgesteld voor bepaalde verontreinigingen in levensmiddelen, met inbegrip van levensmiddelen voor zuigelingen en peuters die onder Richtlijn 91/321/EEG van de Commissie van 14 mei 1991 inzake zuigelingenvoeding en opvolgzuigelingenvoeding(3) en Richtlijn 96/5/EG van de Commissie van 16 februari 1996 inzake bewerkte voedingsmiddelen op basis van granen en babyvoeding voor zuigelingen en peuters(4) vallen.

(1) Die Verordnung (EG) Nr. 466/2001 der Kommission(2) legt Hoechstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln fest, einschließlich Lebensmitteln für Säuglinge und Kleinkinder im Sinne der Richtlinie 91/321/EWG der Kommission vom 14. Mai 1991 über Säuglingsanfangsnahrung und Folgenahrung(3) und der Richtlinie 96/5/EG der Kommission vom 16. Februar 1996 über Getreidebeikost und andere Beikost für Säuglinge und Kleinkinder(4).


Het onderzoek wordt geconcentreerd op: het geheel van de relaties tussen voedingspatroon en gezondheid; gezondheidsbevorderende en preventieve eigenschappen van voedingsmiddelen; samenstelling van de voeding, effecten van ziekteverwekkers, chemische verontreinigingen en prionen op de gezondheid; behoeften aan voedingsstoffen en gezondheidsbevorderende interventiestrategieën; factoren die de attitudes van de consument ten aanzien van voedingsmiddelen en de productie daarvan bepalen; methodologieën voor het afwegen van de risico's ...[+++]

Im Mittelpunkt der Forschungsarbeiten werden folgende Themen stehen: Umfassende Beziehungen zwischen Ernährung und Gesundheit; gesundheitsfördernde und krankheitsvorbeugende Eigenschaften von Lebensmitteln; Auswirkungen von Lebensmittelbestandteilen, Krankheitserregern, chemischen Verunreinigungen und neuen Erregern wie Prionen auf die Gesundheit; Nährstoffbedarf und Strategien für den Gesundheitsschutz; Determinanten der Verbrauchereinstellung zu Lebensmitteln und ihrer Erzeugung; Methoden zur Risiko-Nutzen-Analyse von Nährstoff ...[+++]


- Methoden voor analyse, opsporing en beperking: doel is, bij te dragen tot de ontwikkeling, verfijning, validering en harmonisatie van betrouwbare en kosteneffectieve bemonsterings- en meetstrategieën voor chemische verontreinigingen en bestaande of opkomende pathogene micro-organismen (zoals virussen, bacteriën, gisten, schimmels, parasieten en nieuwe ziekteverwekkers van het prionen-type, met inbegrip van de ontwikkeling van ante-mortem diagnostische tests voor BSE en scrapies) voor de veiligheidscontrole op voedingsmiddelen en diervoeders en h ...[+++]

- Analyse-, Nachweis- und Kontrollmethoden: Ziel ist es, zur Entwicklung, Verbesserung, Validierung und Harmonisierung zuverlässiger und kostengünstiger Probenahme- und Messstrategien für chemische Verunreinigungen sowie bestehende oder neue pathogene Mikroorganismen (wie Viren, Bakterien, Hefepilze, Pilze, Parasiten und neue Erreger wie Prionen) beizutragen, einschließlich der Entwicklung von Tests zur Diagnose von BSE und Scrapie am lebenden Tier, um die Sicherheit der Lebens- und Futtermittelversorgung zu kontrollieren und präzise Daten für die Risikoanalyse zu gewinnen.


w