Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Commissie van Advies inzake Voedingsmiddelen
Digitale onderwijsmaterialen ontwikkelen
Distributieapparaat voor voedingsmiddelen
Gebruik van verse voedingsmiddelen
Goede werkrelaties met andere atleten ontwikkelen
Goede werkrelaties met andere sporters ontwikkelen
Instructiemateriaal ontwikkelen
Materiaal voor onderwijzend personeel ontwikkelen
Nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Onderwijsmaterialen ontwikkelen
Toevoegsel voor voedingsmiddelen
Veiligheid van levensmiddelen
Veiligheid van voeding
Veiligheid van voedingsmiddelen
Veiligheid van voedsel
Verbruik van verse voedingsmiddelen
Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Voedselveiligheid

Vertaling van "voedingsmiddelen te ontwikkelen " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen | voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen | voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

Nährwerteigenschaften von Lebensmitteln bewerten | Nährwerteigenschaften von Nahrungsmitteln bewerten


goede professionele relaties met andere atleten ontwikkelen | goede werkrelaties met andere atleten ontwikkelen | goede professionele relaties met andere sporters ontwikkelen | goede werkrelaties met andere sporters ontwikkelen

eine effektive Arbeitsbeziehung zu anderen Sportlern aufbauen


instructiemateriaal ontwikkelen | materiaal voor onderwijzend personeel ontwikkelen | digitale onderwijsmaterialen ontwikkelen | onderwijsmaterialen ontwikkelen

digitale Lehrmaterialien entwickeln | digitale Lehrmittel entwickeln | digitales Lehrmaterial entwickeln | digitales Lehrmaterial erarbeiten


gebruik van verse voedingsmiddelen | verbruik van verse voedingsmiddelen

Frischverbrauch


Commissie van Advies inzake Voedingsmiddelen

Beratender Ausschuss für Lebensmittel


toevoegsel voor voedingsmiddelen

Lebensmittelzusatzstoff


distributieapparaat voor voedingsmiddelen

Lebensmittelautomat


stoffen die als levensmiddelenadditieven in voor consumptie door de mens bestemde voedingsmiddelen worden gebruikt

Stoffe, die als Zusatzstoffe in Lebensmitteln verwendet werden dürfen


procedure van de gemeenschap voor het vaststellen van de maximale hoeveelheden van diergeneesmiddelen in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong

Gemeinschaftsverfahren für die Festsetzung von Höchstmengen für Tierarzneimittelrückstände in Nahrungsmitteln tierischen Ursprungs


voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]

Lebensmittelsicherheit [ Lebensmittelunbedenklichkeit | Lebensmittelunschädlichkeit ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
een gemeenschappelijke EU-methode ontwikkelen voor het meten van voedselverspilling en relevante indicatoren opstellen; een platform opzetten waar de lidstaten en alle actoren in de voedingsketen samen worden gebracht, om te helpen de maatregelen te identificeren die nodig zijn voor het bewerkstellingen van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling op het gebied van voedselverspilling en beste praktijken en geboekte resultaten uit te wisselen; maatregelen treffen om de EU-wetgeving op het gebied van afval, levensmiddelen en diervoeders te verduidelijken en het doneren van voedsel en een veilig gebruik van voormalige ...[+++]

eine gemeinsame EU-Methode zur Messung von Lebensmittelverschwendung erarbeiten und diesbezügliche Indikatoren festlegen; eine Plattform einrichten, die die Mitgliedstaaten und alle Akteure der Lebensmittelversorgungskette zusammenführt, um die Maßnahmen zur Erreichung der Nachhaltigkeitsziele in Bezug auf Lebensmittelverschwendung festzulegen, nachahmenswerte Verfahren auszutauschen und erreichte Fortschritte mitzuteilen; Maßnahmen treffen, um die EU-Rechtsvorschriften über Abfälle sowie Lebens- und Futtermittel zu präzisieren und Lebensmittelspenden sowie die Wiederverwendung von ehemaligen Lebensmitteln und von Nebenprodukten aus de ...[+++]


Het doel is tweeledig: enerzijds wordt beoogd de Europese industrie (bijv. op terreinen als chemie, gezondheid, mijnbouw, energie, pulp en papier, vezelproducten en hout, textiel, zetmeel, en voedingsmiddelen) in staat te stellen nieuwe producten en processen te ontwikkelen om in industriële en maatschappelijke behoeften te voorzien, met bij voorkeur milieuvriendelijke en duurzame productiemethoden, en daarnaast concurrerende en verbeterde alternatieven op biotechnologische basis te ontwikkelen om bestaande producten en processen te v ...[+++]

Es werden zwei Ziele verfolgt: Einerseits soll die europäische Industrie (z. B. im Bereich Chemie, Gesundheit, Mineralgewinnung, Energie, Zellstoff und Papier, Fasererzeugnisse und Holz, Textilien, Stärke und Lebensmittelverarbeitung) in die Lage versetzt werden, neue Produkte und Prozesse entsprechend der Nachfrage aus Industrie und Gesellschaft zu entwickeln, wobei vorzugsweise umweltfreundliche und nachhaltige Produktionsmethoden zu verwenden sind, sowie wettbewerbsfähige und verbesserte biotechnologische Alternativen zu schaffen, die die vorhandenen Verfahren ablösen sollen. Andererseits geht es um die Ausschöpfung des Potenzials der ...[+++]


Dat actieplan omvat 21 initiatieven die erop zijn gericht de markt voor biologische voedingsmiddelen te ontwikkelen en de naleving van de productienormen te verbeteren door een doelmatiger en doorzichtiger aanpak te bevorderen en zo ook het consumentenvertrouwen te vergroten.

Dieser Aktionsplan umfasst 21 Initiativen, die auf die Entwicklung des Marktes für ökologische Erzeugnisse und die Verbesserung von Standards abzielen, indem Effizienz und Transparenz gesteigert werden und damit das Verbrauchervertrauen gestärkt wird.


10. verzoekt de EU en de VS hulp te bieden bij de opzet en financiering van een gemeenschappelijk landbouwbeleid voor Afrika om duurzame landbouwmethoden aan te moedigen, te zorgen voor de inrichting van een interne landbouwmarkt in Afrika, een exportstrategie voor voedingsmiddelen te ontwikkelen en een toereikende voedselvoorziening voor geheel Afrika te waarborgen;

10. fordert die EU und die Vereinigten Staaten auf, bei der Schaffung und Finanzierung einer gemeinsamen Agrarpolitik für Afrika Unterstützung zu leisten, um nachhaltige landwirtschaftliche Methoden zu fördern, die Einführung eines Agrarbinnenmarktes in Afrika zu ermöglichen, eine Exportstrategie für Nahrungsmittel zu entwickeln und für ganz Afrika eine angemessene Versorgung mit Lebensmitteln zu gewährleisten;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
35. verzoekt de Commissie naast voedselzekerheid ook het concept van voedselsoevereiniteit te introduceren ; onder voedselsoevereiniteit wordt verstaan het recht van alle volkeren om eigen duurzame beleidsmaatregelen en strategieën voor de productie, distributie en consumptie van voedingsmiddelen te ontwikkelen;

35. fordert die Kommission auf, parallel zur Ernährungssicherheit den Begriff der Ernährungsautonomie einzuführen, der zu verstehen ist als das Recht der Völker, ihre eigenen nachhaltigen Politiken und Strategien für Nahrungsmittelerzeugung, -verteilung und -konsum festzulegen;


35. verzoekt de Commissie naast voedselzekerheid ook het concept van voedselsoevereiniteit te introduceren ; onder voedselsoevereiniteit wordt verstaan het recht van alle volkeren om eigen duurzame beleidsmaatregelen en strategieën voor de productie, distributie en consumptie van voedingsmiddelen te ontwikkelen;

35. fordert die Kommission auf, parallel zur Ernährungssicherheit den Begriff der Ernährungsautonomie einzuführen, der zu verstehen ist als das Recht der Völker, ihre eigenen nachhaltigen Politiken und Strategien für Nahrungsmittelerzeugung, -verteilung und -konsum festzulegen;


9. verzoekt de Commissie naast voedselzekerheid ook het concept van voedselsoevereiniteit te introduceren; onder voedselsoevereiniteit wordt verstaan het recht van alle volkeren om eigen duurzame beleidsmaatregelen en strategieën voor de productie, distributie en consumptie van voedingsmiddelen te ontwikkelen, die het recht op voeding van de gehele bevolking garanderen en gebaseerd zijn op een kleine en middelgrote productie, onder eerbiediging van de eigen cultuur en de diversiteit van de productiemethodes van boeren, vissers en inheemse bevolking voor landbouw en veeteelt, handel en beheer van het platteland, waarin vrouwen een fundam ...[+++]

9. fordert die Kommission auf, parallel zur Ernährungssicherheit den Begriff der Ernährungsautonomie einzuführen, der zu verstehen ist als das Recht der Völker, ihre eigenen nachhaltigen Politiken und Strategien für Nahrungsmittelerzeugung, -verteilung und -konsum festzulegen, die das Recht der gesamten Bevölkerung auf Ernährung garantieren, sich auf kleine und mittlere Produktionsbetriebe stützen und die einheimische Kultur und die vielfältigen Arbeitsmethoden in der Agrar- und Fischereiwirtschaft sowie die einheimischen Systeme der Agrarerzeugung, Vermarktung und der Bewirtschaftung der ländlichen Räume, in denen der Frau eine grundleg ...[+++]


36. verzoekt de Commissie naast voedselzekerheid ook het concept van voedselsoevereiniteit te introduceren; onder voedselsoevereiniteit wordt verstaan het recht van alle volkeren om eigen duurzame beleidsmaatregelen en strategieën voor de productie, distributie en consumptie van voedingsmiddelen te ontwikkelen;

36. fordert die Kommission auf, parallel zur Ernährungssicherheit den Begriff der Ernährungsautonomie einzuführen, der zu verstehen ist als das Recht der Völker, ihre eigenen nachhaltigen Politiken und Strategien für Nahrungsmittelerzeugung, -verteilung und -konsum festzulegen;


- Effect van de voedingop de gezondheid doel is, de wetenschappelijke basis te leggen voor een verbetering van de gezondheid via het voedingspatroon en nieuwe gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen te ontwikkelen, bijvoorbeeld door onderzoek naar nieuwe producten, producten uit de organische landbouw, functionele voeding, producten die genetisch gemodificeerde organismen bevatten en producten die voortkomen uit de recente ontwikkelingen op het gebied van de biotechnologie, op basis van een beter inzicht in het voedingsmetabolisme, daarbij gebruik makend van de mogelijkheden die thans door de proteomica en de biotechnologie worden gebod ...[+++]

- Auswirkungen von Lebensmitteln auf die Gesundheit: Ziel ist es, eine wissenschaftliche Grundlage für eine gesundheitsbewusste Ernährung und die Entwicklung neuer gesundheitsförderlicher Lebensmittel zu schaffen, beispielsweise unter Berücksichtigung von neuen Erzeugnissen, Erzeugnissen aus dem ökologischen Landbau, funktionellen Lebensmitteln, Erzeugnisse mit genetisch veränderten Organismen und von Erzeugnissen, die auf die jüngsten biotechnologischen Entwicklungen zurückgehen, durch ein besseres Verständnis des Lebensmittelstoffwe ...[+++]


Zij is immers van oordeel dat de groep-Castel voldoet aan alle voorwaarden die in de beschikking van de Commissie waren gesteld, en met name dat zij beschikt over : - voldoende financiële middelen om op nationaal niveau een distributie- organisatie te ontwikkelen en op doeltreffende wijze publiciteit te voeren voor de verworven merken, en - voldoende deskundigheid op het gebied van onder merknamen verkochte dranken of voedingsmiddelen.

Sie ist zu der Auffassung gelangt, daß Castel sämtliche Voraussetzungen ihrer Entscheidung erfüllt und insbesondere über folgendes verfügt: - ausreichende Finanzmittel, um ein Vertriebssystem in ganz Frankreich zu errichten und die erworbenen Marken entsprechend auszubauen sowie - eine ausreichende Erfahrung in den Sektoren Getränke bzw. Markennahrungsmittel.


w