Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Eten warm houden met verschillende technieken
Gehalte zwarte rook
Index voor zwarte rook
Koffie en thee serveren
Koffie en thee zetten
Luchtverontreinigende stof
Luchtverontreiniger
Opstomen
Opwarmtechnieken gebruiken
Rook
Rook- en warmteafvoer
Totaal rook- en vuurverbod
Uitlating van rook
Voegen met warme pek coaten
Warm gelamineerde beveiligingsfilm
Warm gelamineerde beveiligingsfolie
Warm houden met infraroodlampen
Warm tapwater
Warm water voor huishoudelijke doeleinden
Warme dranken bereiden
Warme dranken serveren

Traduction de «warme rook » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
gehalte zwarte rook | index voor zwarte rook

Rauchindex




totaal rook- en vuurverbod

absolutes Rauch- und Feuerverbot




warm tapwater | warm water voor huishoudelijke doeleinden

Brauchwarmwasser | Warmwasser für den Hausgebrauch


warm gelamineerde beveiligingsfilm | warm gelamineerde beveiligingsfolie

Heisssiegelfolie


koffie en thee serveren | koffie en thee zetten | warme dranken bereiden | warme dranken serveren

heiße Getränke zubereiten | warme Getränke zubereiten | Heißgetränke vorbereiten | Heißgetränke zubereiten


eten warm houden met verschillende technieken | opstomen | opwarmtechnieken gebruiken | warm houden met infraroodlampen

Essen wieder aufwärmen | Nacherwärmungsmethoden verwenden | Lebensmittel wieder auf die gewünschte Temperatur bringen | Wiederaufwärmmethoden verwenden


luchtverontreinigende stof [ luchtverontreiniger | rook ]

luftverunreinigender Stoff [ Luftschadstoff | Rauch ]


voegen met warme pek coaten

Fugen mit heißem Harz belegen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Roken met geregenereerde rook is een procedé waarbij een levensmiddel wordt blootgesteld aan rook die wordt geregenereerd door rookaroma’s in een rookkast te verstuiven bij een vergelijkbare tijd en temperatuur als voor warm en koud roken worden gehanteerd.

Beim Räuchern mit regeneriertem Rauch werden Lebensmittel einem Rauch ausgesetzt, der durch Zerstäuben von Raucharomen in einer Räucherkammer unter Zeit- und Temperaturbedingungen erzeugt wird, die denen für Heiß- oder Kalträuchern vergleichbar sind.


De buitenkant droogt verder aan en de worsten worden op traditionele wijze in warme rook gerookt (gedurende ca. 150 minuten) en vervolgens gebakken, totdat er binnenin een temperatuur van minimaal 70 °C is bereikt.

Trocknung der Oberfläche und traditionelle Heißräucherung (Dauer: ca. 150 min.) sowie Hitzebehandlung durch Braten bis zum Erreichen einer Temperatur von mindestens 70 °C im Wurstkern.


de naleving van de voorgeschreven temperatuur voor de traditionele rookmethode met warme rook, en van de stooktemperatuur

Einhaltung der Temperatur der traditionellen Heißräucherung sowie der Hitzebehandlung


d) " 'fire-cured` tabak": tabak die met warme lucht is gedroogd in kunstmatige atmosferische omstandigheden boven open houtvuren, waarbij de rook van het hout gedeeltelijk door de tabak is opgenomen.

d) "fire-cured": Tabak, der unter künstlichen atmosphärischen Bedingungen bei offenem Feuer getrocknet wird und dessen Holzrauch zum Teil absorbiert worden ist.


w