Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aandeel mager vlees
Aandeel mager vlees van een geslacht varken
Magervleesaandeel
Magervleesaandeel van een varkenskarkas

Traduction de «Aandeel mager vlees van een geslacht varken » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
aandeel mager vlees | aandeel mager vlees van een geslacht varken | mager vlees als percentage van het gewicht van het karkas | magervleesaandeel | magervleesaandeel van een varkenskarkas

lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Het aandeel mager vlees van een geslacht varken wordt berekend aan de hand van de volgende formule:

The lean meat content of a carcass shall be calculated according to the following formula:


het geschatte aandeel mager vlees van een geslacht varken,

the estimated percentage of lean meat in a carcass,


Het aandeel mager vlees van het geslachte varken wordt berekend aan de hand van de onderstaande formule:

The lean meat content of carcasses shall be calculated according to the following formula:


geschat aandeel mager vlees van het geslachte varken,

the estimated percentage of lean meat in the carcass,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Het aandeel mager vlees van een geslacht varken wordt berekend aan de hand van de onderstaande formule:

The lean meat content of the carcase shall be calculated according to the following formula:


De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft op 3 oktober 2011 een wetenschappelijk advies goedgekeurd over de te dekken volksgezondheidsrisico’s bij de keuring van vlees (varken) , waarin salmonella aanmerkt wordt als een groot risico voor de volksgezondheid in verband met de consumptie van varkensvlees, en aanbevolen wordt de besme ...[+++]

The European Food Safety Authority (EFSA) adopted on 3 October 2011 a Scientific Opinion on the public health hazards to be covered by inspection of meat (swine) , which identifies Salmonella as a high risk for public health related to the consumption of pigmeat, and recommends prevention of contamination of pig carcases with Salmonella.


(b) het indelingsschema voor geslachte varkens gaat uit van het aandeel mager vlees in verhouding tot het gewicht, past het beginsel van de directe constatering van het aandeel mager vlees op basis van objectieve metingen toe, deelt de geslachte dieren op basis hiervan in klassen in en voorziet in de identificatie ervan;

(b) for pig carcases the scale shall classify carcases on the basis of their lean-meat content in relation to their weight, operate using the principle of direct establishment of the lean-meat percentage on the basis of objective measurement and provide for the division of carcases into classes and their identification;


(b) het indelingsschema voor geslachte varkens gaat uit van het aandeel mager vlees in verhouding tot het gewicht, past het beginsel van de directe constatering van het aandeel mager vlees op basis van objectieve metingen toe, deelt de geslachte dieren op basis hiervan in klassen in en voorziet in de identificatie ervan;

(b) for pig carcases the scale shall classify carcases on the basis of their lean-meat content in relation to their weight, operate using the principle of direct establishment of the lean-meat percentage on the basis of objective measurement and provide for the division of carcases into classes and their identification;


(b) het indelingsschema voor geslachte varkens gaat uit van het aandeel mager vlees in verhouding tot het gewicht, past het beginsel van de directe constatering van het aandeel mager vlees op basis van objectieve metingen toe, deelt de geslachte dieren op basis hiervan in klassen in en voorziet in de identificatie ervan;

(b) for pig carcases the scale shall classify carcases on the basis of their lean-meat content in relation to their weight, operate using the principle of direct establishment of the lean-meat percentage on the basis of objective measurement and provide for the division of carcases into classes and their identification;


Elke EU-land stelt statistieken op van het aantal en het slachtgewicht van alle in slachthuizen op zijn grondgebied geslachte runderen, varkens, schapen, geiten en pluimvee waarvan het vlees geschikt voor menselijke consumptie is bevonden.

Each EU country must produce statistics relating to the number and carcass weight of bovine animals, pigs, sheep, goats and poultry slaughtered in slaughterhouses on its territory and whose meat is deemed fit for human consumption.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Aandeel mager vlees van een geslacht varken' ->

Date index: 2023-03-15
w