Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
0.0
Beoordelen of een ruimte schoon is
Controleren of de eetzaal schoon is
De hygiëne in de eetzaal controleren
De hygiëne in het restaurant controleren
De hygiëne van een ruimte beoordelen
De hygiëne van een ruimte controleren
Ervoor zorgen dat een zaal of kamer schoon is

Vertaling van "De hygiëne in het restaurant controleren " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
0.0 | de hygiëne in de eetzaal controleren | controleren of de eetzaal schoon is | de hygiëne in het restaurant controleren

check cleanliness in dining room | verify cleanliness and sanitation in the dining hall | check dining room cleanliness | inspect cleanliness in eating areas


de hygiëne van een ruimte beoordelen | de hygiëne van een ruimte controleren | beoordelen of een ruimte schoon is | ervoor zorgen dat een zaal of kamer schoon is

assess areas for cleanliness | inspect areas for cleanliness | assess clean areas | assess cleanliness of areas
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
47. verzoekt de Commissie ingevoerde levensmiddelen sterker op de naleving van met name de EU-hygiëne- en milieunormen te controleren, opdat de consumenten in de Europese Unie niet door ingevoerde producten worden blootgesteld aan een hoger risico;

47. Calls on the Commission to monitor food imports more closely for compliance with EU hygiene and environmental standards, in particular, so that imported products do not expose EU consumers to greater risks;


47. verzoekt de Commissie ingevoerde levensmiddelen sterker op de naleving van met name de EU-hygiëne- en milieunormen te controleren, opdat de consumenten in de Europese Unie niet door ingevoerde producten worden blootgesteld aan een hoger risico;

47. Calls on the Commission to monitor food imports more closely for compliance with EU hygiene and environmental standards, in particular, so that imported products do not expose EU consumers to greater risks;


47. verzoekt de Commissie ingevoerde levensmiddelen sterker op de naleving van met name de Europese hygiëne- en milieunormen te controleren, opdat de consumenten in de EU niet door ingevoerde producten worden blootgesteld aan een hoger risico;

47. Calls on the Commission to monitor food imports more closely for compliance with European hygiene and environmental standards, in particular, so that imported products do not expose EU consumers to higher risks;


de toegang tot en beschikbaarheid van alcoholische dranken voor jonge mensen beperken, bijvoorbeeld door strikte toepassing van de bestaande wetgeving die verkoop van alcohol aan jonge mensen verbiedt, door verkopers en distributeurs, zoals restaurants en café's, supermarkten en andere winkels, intensiever te controleren,

to limit the access to and availability of alcoholic drinks for young people, for instance by strictly implementing the existing legislation which prohibits selling alcohol to young people, by intensifying controls on sellers and distributors, such as restaurants and bars, supermarkets and retailers,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
de toegang tot en beschikbaarheid van alcoholische dranken voor jonge mensen beperken, bijvoorbeeld door strikte toepassing van de bestaande wetgeving die verkoop van alcohol aan jonge mensen verbiedt, door verkopers en distributeurs, zoals restaurants en café's, supermarkten en andere winkels, intensiever te controleren,

to limit the access to and availability of alcoholic drinks for young people, for instance by strictly implementing the existing legislation which prohibits selling alcohol to young people, by intensifying controls on sellers and distributors, such as restaurants and bars, supermarkets and retailers,


Aangezien Beschikking 2001/471/EG van de Commissie van 8 juni 2001 tot vaststelling van voorschriften voor het regelmatig doen controleren van de algemene hygiëne door de exploitanten in inrichtingen overeenkomstig Richtlijn 64/433/EEG betreffende de gezondheidsvoorschriften voor de productie en het in de handel brengen van vers vlees en Richtlijn 71/118/EEG inzake gezondheidsvraagstukken op het gebied van de productie en het in de handel brengen van vers vlees van pluimvee op 1 januari 2006 wordt ingetrokken, moeten er in deze verordening microbiologische criteria voor karkassen worden vastgesteld.

Since Commission Decision 2001/471/EC of 8 June 2001 laying down rules for the regular checks on the general hygiene carried out by the operators in establishments according to Directive 64/433/EEC on health conditions for the production and marketing of fresh meat and Directive 71/118/EEC on health problems affecting the production and placing on the market of fresh poultrymeat is repealed with effect from the 1 January 2006, it is appropriate to incorporate microbiological criteria set for carcases in this Regulation.


Een meerderheid van de Comitéleden vond echter ook dat de doorverkoop van de Camelia-activiteiten in afdoende mate een oplossing bood voor de aangeduide concurrentieproblemen. Dit advies was niettemin verbonden aan het feit dat PG aanbood specifieke toezeggingen te doen ten aanzien van een aantal aspecten van deze doorverkoop, in het bijzonder: - de benoeming van een onafhankelijk beheerder die is belast met het toezicht op de lopende activiteiten en de verkoop daarvan op een later tijdstip; - strikte termijnen voor de verkoop; - een koper die beschikt over financiële middelen en ervaring met massaconsumptieprodukten en die ...[+++]

A majority of the Committee nevertheless agreed that divestment of the Camelia business was a sufficient remedy for the competition problems identified, provided that PG offered specific undertakings on a number of aspects of the divestment, in particular: - the nomination of an independent trustee for the supervision of the ongoing business and its subsequent sale; - tight deadlines for the sale; - a purchaser with the financial resources and proven expertise in consumer product markets to allow it to maintain and develop actively the Camelia-branded ...[+++]


- controleren van de reinheid van de lokalen , installaties en werktuigen , bedoeld in hoofdstuk IV , alsmede van de hygiëne van het personeel ,

- supervision of the cleanliness of the buildings, facilities and instruments provided for in Chapter IV, and of staff hygiene;


- controleren van de reinheid van de ruimten, installaties en werktuigen, bedoeld in hoofdstuk III, alsmede van de hygiëne van het personeel;

- supervision of the cleanliness of the buildings, facilities and instruments provided for in Chapter III, and of staff hygiene;




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'De hygiëne in het restaurant controleren' ->

Date index: 2024-03-30
w