Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advies geven over kwaliteitsverbetering van druiven
Adviseren over kwaliteitsverbetering van druiven
Botrytis
Botrytis
Botrytis cinerea
Botrytis-neusrot
Botrytisziekte
Chemische samenstelling van druiven
Draf
Draf van druiven
Droesem van druiven
Druiven met botrytis
Druivenpulp
Eiwit van Botrytis cinerea
Grauwe schimmel
Raad geven over kwaliteitsverbetering van druiven
Toezien op het persen van druiven

Traduction de «Druiven met botrytis » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


adviseren over kwaliteitsverbetering van druiven | advies geven over kwaliteitsverbetering van druiven | raad geven over kwaliteitsverbetering van druiven

advising on grape quality improvement | giving advice on improvement of grape quality | advise on grape quality improvement | giving advice on grape quality improvement


botrytis | Botrytis-neusrot | botrytisziekte | grauwe schimmel

botrytis | botrytis disease | Botrytis rot | fruit mould | grey mould | grey rot


draf | draf van druiven | droesem van druiven | druivenpulp

grape marc | grape pulp | marc | pomace








chemische samenstelling van druiven

chemical make up of grapes | the chemical constitution of a grape | chemical constitution of a grape | chemical constitution of grapes


toezien op het persen van druiven

supervise processing of grapes | supervising pressing of grapes | supervise grape pressing | supervising grape pressing
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Toepassingsgebied: afbraak van betaglucanen in wijn, met name die welke afkomstig zijn van druiven met botrytis

Area of application: breaking down the beta-glucans present in wines, in particular those produced from botrytised grapes


Wijn die door de Tsjechische dienst voor landbouw- en levensmiddeleninspectie is ingedeeld en bereid is uit druiven, pulp of wijnmost en misschien uit wijn die gemaakt is van in een bepaalde wijngaard in het betrokken gebied of deelgebied geoogste druiven. De opbrengst per hectare is niet overschreden. De wijn is bereid uit druiven waarvan de oorsprong, het suikergehalte en het gewicht en indien nodig het wijndruivenras of het mengsel van wijndruivenrassen en de eventuele aantasting daarvan door de grauwe schimmel ...[+++]

Wine classified by the Czech Agriculture and Food Inspection Authority, produced from the grapes, pulp, or wine must, possibly from wine produced from the grapes harvested on defined vineyard in the area or sub-area concerned; where the yield per hectare was not exceeded; the wine was produced from grapes, whose origin, sugar content and weight, if need be variety or blend of varieties, or infection by grey mould Botrytis cinerea P. in noble-rot form were verified by the Inspection and comply with the requirements for particular sor ...[+++]


4. Toepassingsgebied: afbraak van betaglucanen in wijn, met name die welke afkomstig zijn van druiven met botrytis

4. Area of application: breaking down the beta-glucans present in wines, in particular those produced from botrytised grapes


4. Toepassingsgebied: afbraak van betaglucanen in wijn, met name die welke afkomstig zijn van druiven met botrytis

4. Area of application: breaking down the beta-glucans present in wines, in particular those produced from botrytised grapes


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(Beerenauslese): bereid uit speciaal geselecteerde volrijpe druiven die door Botrytis cinerea (edelrot) een hoge suikerconcentratie hebben verkregen; de druiven worden meestal na de normale oogstperiode geoogst.

(Beerenauslese): Made from specially selected, fully ripe berries with a high sugar concentration thanks to botrytis cinerea (noble rot); mostly harvested some time after the normal harvest.


Wijnen van deze categorie zijn bereid uit zorgvuldig geselecteerde overrijpe druiven waarvan het sap door Botrytis cinerea (edelrot) is geconcentreerd.

Wines of that category are made from carefully selected, over-ripe grapes whose juice has been concentrated by botrytis cinerea (noble rot).


(Auslese): bereid uit afzonderlijk geselecteerde volrijpe druiven waarvan de concentratie door Botrytis cinerea kan zijn verhoogd en het mostgewicht, naargelang van het wijndruivenras en het gebied, tussen 85 en 100 graden Öchsle ligt;

(Auslese): Made from individual selected fully ripe grapes which can be concentrated by botrytis cinerea whose must weight lies between 85 and 100 degrees Öchsle, depending on grape variety an region;


SO2 is nodig om het ontstaan van botrytis te voorkomen waardoor de druiven bederven en om te voorkomen dat verse lychees zuur worden.

SO2 is required to prevent the development of botrytis on table grapes, which causes spoilage of the grapes, and to prevent fresh lychees from turning sour.


4. Toepassingsgebied: afbraak van betaglucanen in wijn, met name die welke afkomstig zijn van druiven met botrytis

4. Area of application: breaking down the beta-glucans present in wines, in particular those produced from botrytised grapes


4. Toepassingsgebied: afbraak van betaglucanen in wijn, met name die welke afkomstig zijn van druiven met botrytis

4. Area of application: breaking down the beta-glucans present in wines, in particular those produced from botrytised grapes




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Druiven met botrytis' ->

Date index: 2021-03-13
w