Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aciditeit
Cholelithiase bij laag gehalte aan fosfolipiden
Gebruikte zuren opslaan
Gehalte aan zuren
Geijkte zuurgraad
Getitreerde zuurgraad
Koolzaadolie met hoog gehalte aan erucazuur
Koolzaadolie met laag gehalte aan erucazuur
Nitroglycerine en overige zuren en esters van stikstof
Nitroglycerine van zuren afscheiden
Nitroglycerine van zuren scheiden
Totaal gehalte aan zuren
Totale aciditeit
Totale zuurgraad
Zuurgraad

Vertaling van "Gehalte aan zuren " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE


geijkte zuurgraad | getitreerde zuurgraad | totaal gehalte aan zuren | totale aciditeit | totale zuurgraad

titratable acidity | total acidity | total acidity content


getitreerde zuurgraad | totaal gehalte aan zuren | totale aciditeit

titrable acidity | titratable acidity | total acidity


nitroglycerine van zuren afscheiden | nitroglycerine van zuren scheiden

separate acids and nitroglycerin | using gravity separator | separate nitroglycerin from acids | separating nitroglycerin from acids


cholelithiase bij laag gehalte aan fosfolipiden

Cholelithiasis with ABCB4 gene mutation


koolzaadolie met laag gehalte aan erucazuur

Rapeseed oil low erucic acid


koolzaadolie met hoog gehalte aan erucazuur

Rapeseed oil high erucic acid


bijtende zuren en stoffen met vergelijkbare zure-werking

Corrosive acids and acid-like substances


nitroglycerine en overige zuren en esters van stikstof

Nitroglycerin and other nitric acids and esters


gebruikte zuren opslaan

spent acid transferring | transfer spent acids | spent acid storing | store spent acids
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
behoudens eventuele, overeenkomstig de in artikel 113, lid 2, bedoelde procedure nader vast te stellen afwijkingen, een totaal gehalte aan zuren van ten minste 3,5 gram per liter, uitgedrukt in wijnsteenzuur, ofwel 46,6 milli-equivalent per liter.

have, subject to derogations which may be adopted in accordance with the procedure referred to in Article 113(2), a total acidity content, expressed as tartaric acid, of not less than 3,5 grams per litre or 46,6 milliequivalents per litre.


ten hoogste 9 gram per liter wanneer het totale gehalte aan zuren, uitgedrukt in wijnsteenzuur per liter, niet meer dan 2 gram per liter lager is dan het gehalte aan suikerresidu.

9 grams per litre, provided that the total acidity expressed as grams of tartaric acid per litre is not more than 2 grams below the residual sugar content.


1 bis. De voorschriften voor het gehalte van zwaveldioxide, het maximumgehalte aan vluchtige zuren en de geoorloofde oenologische procédés en behandelingen, evenals de voorschriften voor de productie van likeurwijnen, mousserende wijnen en mousserende kwaliteitswijnen worden door de Commissie vastgesteld volgens de procedure bepaald in artikel 45.

1a. The rules concerning sulphur dioxide content, maximum volatile acid content and authorised oenological practices and processes, and the rules concerning the production of liqueur wine, sparkling wine and quality sparkling wine, shall be established by the Commission, in accordance with the procedure referred to in Article 45.


1 bis. De voorschriften voor het gehalte van zwaveldioxide, het maximumgehalte aan vluchtige zuren en de geoorloofde oenologische procédés en behandelingen, evenals de voorschriften voor de productie van likeurwijnen, mousserende wijnen en mousserende kwaliteitswijnen worden door de Commissie vastgesteld volgens de procedure bepaald in artikel 45.

1a. The rules concerning sulphur dioxide content, maximum volatile acid content and authorised oenological practices and processes, and the rules concerning the production of liqueur wine, sparkling wine and quality sparkling wine, shall be established by the Commission, in accordance with the procedure referred to in Article 45.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
1 bis. De voorschriften voor het gehalte van zwaveldioxide, het maximumgehalte aan vluchtige zuren en de geoorloofde oenologische praktijken en procédés, evenals de voorschriften voor de productie van likeurwijnen, mousserende wijnen en mousserende kwaliteitswijnen worden door de Commissie vastgesteld volgens de procedure genoemd in artikel 45.

1a. The rules concerning sulphur dioxide content, maximum volatile acid content and authorised oenological practices and processes, and the rules concerning the production of liqueur wine, sparkling wine and quality sparkling wine, shall be established by the Commission, in accordance with the procedure referred to in Article 45.


ii)ten hoogste 9 gram per liter wanneer het totale gehalte aan zuren, uitgedrukt in wijnsteenzuur per liter, niet meer dan 2 gram per liter lager is dan het gehalte aan suikerresidu.

(ii)9 grams per litre, provided that the total acidity expressed as grams of tartaric acid per litre is not more than 2 grams below the residual sugar content.


ii) ten hoogste 9 gram per liter wanneer het totale gehalte aan zuren, uitgedrukt in wijnsteenzuur per liter, niet meer dan 2 gram per liter lager is dan het gehalte aan suikerresidu.

(ii) 9 grams per litre, provided that the total acidity expressed as grams of tartaric acid per litre is not more than 2 grams below the residual sugar content.


ii) ten hoogste 9 gram per liter wanneer het totale gehalte aan zuren, uitgedrukt in wijnsteenzuur per liter, niet meer dan 2 gram per liter lager is dan het gehalte aan suikerresidu;

(ii) 9 grams per litre, provided that the total acidity expressed as grams of tartaric acid per litre is not more than 2 grams below the residual sugar content;


ii) 18 gram per liter, wanneer het totale gehalte aan zuren door de lidstaten is vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in lid 2.

(ii) 18 grams per litre, where the minimum total acidity has been set by the Member State under paragraph 2.


Chemisch inerte adsorberende stoffen die voldoen aan de richtlijnen inzake materialen en voorwerpen die bestemd zijn om met levensmiddelen in aanraking te komen en die gebruikt worden om het limonoïde- en naringinegehalte van sap van citrusvruchten te verminderen zonder dat het gehalte aan limonoïde glucosiden , zuren, suikers (met inbegrip van de oligosacchariden) of mineralen wordt aangetast.

Chemically inert adsorption adjuvants which comply with the Directives on materials and articles intended to come into contact with foodstuffs, and which are used to reduce the limonoid and naringin content of citrus juice without significantly affecting the limonoid glucosides, acid, sugars (including oligosaccharides) or mineral content.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Gehalte aan zuren' ->

Date index: 2024-01-02
w