Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappel die nog geen suberine heeft gevormd
Aardappelen gekookt in gezouten water
Aardappelen uit blik
Bedrijfsleider groentewinkel
Certificaat voor de levering van aardappelen
E1400
Gebrande cacaobonen
Gele dextrine
Geroosterd zetmeel
Geroosterde aardappelen
Geroosterde cacaobonen
Groenteboer
Kleuren van geroosterde mout
Niet verkurkte aardappelen
Witte dextrine

Traduction de «Geroosterde aardappelen » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


groenteboer | ondernemer verkoop aardappelen, groente en fruit | bedrijfsleider groentewinkel | filiaalmanager verkoop aardappelen, groente en fruit

fruiterers shop manager | fruiterers store manager | fruit and vegetables shop manager | vegetable shop manager


gebrande cacaobonen | geroosterde cacaobonen

processed cacao beans | roasted cacao bean | dried cacao beans | roasted cacao beans


kleuren van geroosterde mout

components of roasted malt | the colour of roasted malt | colours of roasted malt | roasted malt colours


E1400 | gele dextrine | geroosterd zetmeel | witte dextrine

E1400 | roasted starch | white dextrin | yellow dextrin




aardappelen gekookt in gezouten water

Potato boiled in salted water


aardappel die nog geen suberine heeft gevormd | niet verkurkte aardappelen

immature potato | unsuberised potato


certificaat voor de levering van aardappelen

potato delivery certificate
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Acrylamide [1] is een kankerverwekkende stof die wordt gevormd uit van nature aanwezige vrije asparagine (aminozuur) en suikers; dit gebeurt met name wanneer levensmiddelen - en dan vooral producten op basis van aardappelen of granen, koffie en koffiesurrogaten - bij hoge temperaturen worden bereid (bijvoorbeeld gefrituurd, geroosterd of gebakken).

Acrylamide [1] is a carcinogenic substance that forms from naturally present free asparagine (amino acid) and sugars during high temperature processing, such as frying, roasting and baking, particularly in potato-based products, cereal-based products, coffee and coffee substitutes.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Geroosterde aardappelen' ->

Date index: 2025-01-26
w