Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappelpuree met boter
Biscuit zonder boter
Boter
Boter met een verlaagd vetgehalte
Boter met laag vetgehalte
Boter met verlaagd vetgehalte
Cacaoboter
Halfvolle boter
Koken met melk boter room eieren
Plantaardige boter
Planteboter
Plantenboter
Zuivel bereiden
Zuivelproducten bereiden
Zuivelproducten maken

Traduction de «Halfvolle boter » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
3/4-boter | boter met laag vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte | halfvolle boter

fat reduced butter | half fat butter | low fat butter | three quarter butter


boter met laag vetgehalte | halfvolle boter

half-fat butter | low-fat butter


3/4 boter | boter met een verlaagd vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte

reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter








koken met melk boter room eieren | zuivel bereiden | zuivelproducten bereiden | zuivelproducten maken

cook dairy products | prepare dairy-based meals | cook dairy products | prepare milk products


plantenboter [ cacaoboter | plantaardige boter | planteboter ]

vegetable butter


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Zij vormen voorts ook de basis voor de identiteit van de basisproducten (wanneer mag een product "boter" worden genoemd?), voor de indeling van producten in klassen (wat is het minimumvetgehalte van "halfvolle melk"?), voor de definities van gereserveerde vermeldingen die een meerwaarde geven aan het product (welke olijfolie is "koud geperst"?) en voor de vaststelling van etiketteringsvoorschriften betreffende de oorsprong en de ligging van het landbouwbedrijf.

They ensure basic product identities (what can be called 'butter'?); classifications of product (what is minimum fat content of "semi-skimmed milk"?); and definitions of value-adding 'reserved' terms (what qualifies as 'cold pressed' olive oil?); and lays down requirements for origin or place of farming labelling.


Het gaat hier om boter, light boter, halfvolle boter en smeerbare melkvetproducten die tot ons dagelijks voedselpakket behoren.

This covers the ‘butter’, ‘low-fat butter’, ‘half-butter’ and ‘spreadable milk fats’ that are everyday staple foods.


- "gianduja-" (of afleidingen van het woord "gianduja"), dient het product te zijn verkregen uit melkchocolade met een gehalte van ten minste 10 % aan droge melkbestanddelen die zijn verkregen door gehele of gedeeltelijke dehydratatie van volle, halfvolle of magere melk, room, geheel of gedeeltelijk gedehydrateerde room, boter of melkvet, en moet het voorts per 100 gram product ten minste 15 gram en ten hoogste 40 gram fijngemaakte hazelnoten bevatten.

- "Gianduja" (or one of the derivatives of the word "gianduja") nut milk chocolate: the product must be obtained firstly from milk chocolate having a minimum content of 10 % of dry milk solids, obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat and secondly from finely ground hazelnuts, in such quantities that 100 g of the product contain not less than 15 g and not more than 40 g of hazelnuts.


- "-hagelslag" of "-vlokken", dient het product dat in de vorm van korrels of vlokken wordt aangeboden, in totaal ten minste 20 % droge cacaobestanddelen te bevatten, alsmede ten minste 12 % droge melkbestanddelen, verkregen door gehele of gedeeltelijke dehydratatie van volle, halfvolle of magere melk, room, geheel of gedeeltelijk gedehydrateerde room, boter of melkvet, en in totaal (aan cacaoboter en melkvet) ten minste 12 % vetten;

- "vermicelli" or "flakes": the product presented in the form of granules or flakes must contain not less than 20 % total dry cocoa solids, not less than 12 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, and not less than 12 % total fat (cocoa butter and milk fat),


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- ten minste 14 % droge melkbestanddelen bevat, verkregen door gehele of gedeeltelijke dehydratatie van volle, halfvolle of magere melk, room, geheel of gedeeltelijk gedehydrateerde room, boter of melkvet;

- not less than 14 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat,


- in het geval van melkchocolade, in totaal ten minste 30 % droge cacaobestanddelen bevatten, alsmede ten minste 18 % droge melkbestanddelen, verkregen door gehele of gedeeltelijke dehydratatie van volle, halfvolle of magere melk, room, geheel of gedeeltelijk gedehydrateerde room, boter of melkvet, inclusief ten minste 4,5 % melkvet;

- in the case of milk chocolate, not less than 30 % total dry cocoa solids and not less than 18 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, including not less than 4,5 % milk fat,


> ID="3">Het produkt met de volgende melkvetgehalten:"> ID="2">2. 3/4 boter (1)()> ID="3">- minder dan 39 %"> ID="3">- meer dan 41 % en minder dan 60 %"> ID="2">3. Halfvolle boter (2)()> ID="3">- meer dan 62 % en minder dan 80 %".

> ID="2">2. Three-quarter-fat butter (1)()> ID="3">The product with the following milk-fat contents:"> ID="3">- less than 39 %,"> ID="2">3. Half-fat butter (**)> ID="3">- more than 41 % but less than 60 %,"> ID="3">- more than 62 % but less than 80 %".




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Halfvolle boter' ->

Date index: 2022-03-25
w