Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
CI pigment red 57
Carminiumzuur 2)karmijn
Cochenille
E120
E180
Karmijn
Karmijn 6B
Karmijn van cochenilles
Karmijnzuur
Litholrubine BK
Robijnpigment
Rubis pigment

Traduction de «Karmijn van cochenilles » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
karmijn van cochenilles

cochineal carmine | cochineal extract


carminiumzuur 2)karmijn | cochenille | E120 | karmijnzuur

carminic acid 2)carmines | cochineal | E120






CI pigment red 57 | E180 | karmijn 6B | litholrubine BK | robijnpigment | rubis pigment

carmine 6B | CI pigment red 57 | E180 | lithol-rubin BK | pigment rubine | rubinpigment
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Maximum voor aluminium uit aluminiumlakken van E 120 Cochenille, karmijnzuur, karmijn: 3,2 mg/kg.

Maximum limit for aluminium coming from aluminium lakes of E 120 cochineal, carminic acid, carmines 3,2 mg/kg.


Verordening (EU) nr. 923/2014 van de Commissie van 25 augustus 2014 tot wijziging van bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat betreft het gebruik van aluminiumlakken van riboflavinen (E 101) en cochenille, karmijnzuur, karmijn (E 120) in bepaalde levensmiddelencategorieën en van de bijlage bij Verordening (EU) nr. 231/2012 wat betreft de specificaties voor riboflavinen (E 101) Voor de EER relevante tekst

Commission Regulation (EU) No 923/2014 of 25 August 2014 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of aluminium lakes of riboflavins (E 101) and cochineal, carminic acid, carmines (E 120) in certain food categories and Annex to Regulation (EU) No 231/2012 as regards the specifications for riboflavins (E 101) Text with EEA relevance


Maximum voor aluminium uit aluminiumlakken van E 120 Cochenille, karmijnzuur, karmijn: 1,5 mg/kg.

Maximum limit for aluminium coming from aluminium lakes of E 120 cochineal, carminic acid, carmines 1,5 mg/kg.


Maximum voor aluminium uit aluminiumlakken van E 120 Cochenille, karmijnzuur, karmijn: 4 mg/kg.

Maximum limit for aluminium coming from aluminium lakes of E 120 cochineal, carminic acid, carmines 4 mg/kg.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Maximum voor aluminium uit aluminiumlakken van E 120 Cochenille, karmijnzuur, karmijn: 2 mg/kg alleen in vispasta.

Maximum limit for aluminium coming from aluminium lakes of E 120 cochineal, carminic acid, carmines 2 mg/kg only in fish paste.


Bij de huidige goedkeuringen van het gebruik van cochenille, karmijnzuur, karmijn (E 120) en annatto, bixine, norbixine (E 160b) wordt rekening gehouden met de door het Wetenschappelijk Comité voor de menselijke voeding in 1983 respectievelijk 1979 vastgestelde aanvaardbare dagelijkse inname (ADI).

The current approvals to use cochineal, carminic acid, carmines (E 120) and annatto, bixin, norbixin (E 160b) take into account the Acceptable Daily Intakes (ADI) established by the Scientific Committee for Food in 1983 and 1979 respectively.


Naar verwachting zal de goedkeuring van het gebruik van cochenille, karmijnzuur, karmijn (E 120) in kaas met rode pesto en van annatto, bixine, norbixine (E 160b) in kaas met groene en rode pesto geen significante gevolgen hebben voor de totale blootstelling aan beide kleurstoffen.

It is not expected that the authorisation of use of cochineal, carminic acid, carmines (E120) in red pesto cheese and annatto, bixin, norbixin (E 160) in red and green pesto cheese will have a significant impact on the total exposure to both colours.


Dezelfde technologische noodzaak is ook vastgesteld voor het gebruik van cochenille, karmijnzuur, karmijn (E 120) in kaas met rode pesto en van annatto, bixine, norbixine (E 160b) in kaas met groene en rode pesto.

The same technological need was identified also for the use of cochineal, carminic acid, carmines (E 120) in red pesto cheese and annatto, bixin, norbixin (E 160b) in red and green pesto cheese.


Cochenille, karmijnzuur, karmijn (E 120) en annatto, bixine, norbixine (E 160b) zijn momenteel goedgekeurd voor gebruik in bepaalde gerijpte kazen.

Cochineal, carminic acid, carmines (E 120) and annatto, bixin, norbixin (E 160b) are currently approved for use in certain ripened cheeses.


Op 2 april 2013 is een aanvraag ingediend voor rectificatie van de EU-lijst om gebruik te kunnen blijven maken van kopercomplexen van chlorofylen en chlorofylinen (E 141) en paprika-extract, capsanthine, capsorubine (E 160c), en voor goedkeuring van het gebruik van cochenille, karmijnzuur, karmijn (E 120) en annatto, bixine, norbixine (E 160b) in bepaalde gearomatiseerde gerijpte kazen. Deze aanvraag is ter kennis van de lidstaten gebracht overeenkomstig artikel 4 van Verordening (EG) nr. 1331/2008.

On 2 April 2013 an application was submitted for correction of the Union list to continue the use of copper complexes of chlorophylls and chlorophyllins (E 141) and paprika extract, capsanthin, capsorubin (E 160c) and for authorisation of the use of cochineal, carminic acid, carmines (E 120) and annatto, bixin, norbixin (E 160b) in certain flavoured ripened cheeses and was made available to the Member States pursuant to Article 4 of Regulation (EC) No 1331/2008.




D'autres ont cherché : ci pigment red     carminiumzuur 2 karmijn     cochenille     karmijn     karmijn 6b     karmijn van cochenilles     karmijnzuur     litholrubine bk     robijnpigment     rubis pigment     Karmijn van cochenilles     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Karmijn van cochenilles' ->

Date index: 2024-06-16
w