Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Anisette
Arak
Courgette met ei
Ei
Kaviaar
Likeur
Likeur bestaande uit emulsies in alcohol van room
Likeur met ei
Product op basis van vis
Produkt op basis van vis
Rauw ei
Sterke dranken etaleren
Sterke dranken uitstallen
Surimi
Vis-ei
Visfilet
Viskroketten
Vismeel
Wijn en likeur tentoonstellen

Vertaling van "Likeur met ei " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE




likeur bestaande uit emulsies in alcohol van room

spirit consisting of an emulsion of spirit with cream




likeur [ anisette | arak ]

liqueur [ anisette | arrack ]


sterke dranken etaleren | wijn en likeur tentoonstellen | (sterke) drank etaleren | sterke dranken uitstallen

line up spirits attractively | put alcoholic beverages lined up neatly | display spirits | displaying spirits






product op basis van vis [ kaviaar | produkt op basis van vis | surimi | vis-ei | visfilet | viskroketten | vismeel ]

fish product [ caviar | fish croquette | fish egg | fish fillet | fish meal | surimi ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Likeur met ei is een al dan niet gearomatiseerde gedistilleerde drank op basis van ethylalcohol verkregen uit landbouwproducten, distillaat en/of eau-de-vie die de kenmerkende ingrediënten kwaliteitseigeel, eiwit en suiker of honing bevat.

Liqueur with egg is a spirit drink, whether or not flavoured, obtained from ethyl alcohol of agricultural origin, distillate and/or spirit, the characteristic ingredients of which are quality egg yolk, egg white and sugar or honey.


Het alcoholvolumegehalte van likeur met ei bedraagt ten minste 15 % vol.

The minimum alcoholic strength by volume of liqueur with egg shall be 15 %.


Bij de bereiding van likeur met ei mogen geen andere aroma’s dan natuurlijke aromastoffen en aromatiserende preparaten zoals gedefinieerd in artikel 1, lid 2, onder b), i), en onder c), van Richtlijn 88/388/EEG worden gebruikt.

Only natural flavouring substances and preparations as defined in Article 1(2)(b)(i) and Article 1(2)(c) of Directive 88/388/EEC may be used in the preparation of liqueur with egg.


(c) Bij de bereiding van likeur met ei mogen geen andere aroma’s dan natuurlijke aromastoffen en aromatiserende preparaten zoals gedefinieerd in artikel 1, lid 2, onder b), punt i), en onder c), van Richtlijn 88/388/EEG worden gebruikt.

(c) Only natural flavouring substances and preparations as defined in Article 1(2)(b)(i) and Article 1(2)(c) of Directive 88/388/EEC may be used in the preparation of liqueur with egg.




Anderen hebben gezocht naar : drank etaleren     anisette     courgette met ei     kaviaar     likeur     likeur met ei     product op basis van vis     produkt op basis van vis     rauw ei     sterke dranken etaleren     sterke dranken uitstallen     surimi     vis-ei     visfilet     viskroketten     vismeel     wijn en likeur tentoonstellen     Likeur met ei     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Likeur met ei' ->

Date index: 2023-05-22
w