Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apparatuur voor chemische analyse gebruiken
Assistent in een onderzoekslaboratorium
Behoorlijke toepassing van microbiologische technieken
Goed microbiologisch gebruik
Goede microbiologische praktijken
Materiaal voor chemische analyse gebruiken
Microbiologisch laborant
Microbiologisch onderzoek
Microbiologische analyse
Microbiologische analyses in de voedselketen uitvoeren
Microbiologische isolatieruimte
Microbiologische veiligheidskast
Research assistant
Technicus wetenschappelijk laboratorium
Toestellen voor chemische analyse gebruiken
Uitrusting voor chemische analyse gebruiken

Vertaling van "Microbiologische analyse " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE


microbiologische analyses in de voedselketen uitvoeren

execute microbiological analysis in the food chain | perform a microbiological analysis in the food chain | implement microbiological analysis in the food chain | perform microbiological analysis in the food chain


behoorlijke toepassing van microbiologische technieken | goed microbiologisch gebruik | goede microbiologische praktijken

good micro-biological practice


microbiologische isolatieruimte | microbiologische veiligheidskast

microbiological safety cabinet




afwijkende bevindingen bij microbiologisch onderzoek van urine

Abnormal findings on microbiological examination of urine


materiaal voor chemische analyse gebruiken | toestellen voor chemische analyse gebruiken | apparatuur voor chemische analyse gebruiken | uitrusting voor chemische analyse gebruiken

chemical analysis equipment using | laboratory equipment using | use chemical analysis equipment | using laboratory equipment


assistent in een onderzoekslaboratorium | research assistant | microbiologisch laborant | technicus wetenschappelijk laboratorium

chemistry laboratory assistant | laboratory technology specialist | lab assistant | scientific laboratory technician


bepalen van zuurstofopname door analyse van uitgeademde gassen in rust

Oxygen uptake by expired gas analysis at rest


bepalen van zuurstofopname door analyse van uitgeademde gassen in rust en tijdens inspanning

Oxygen uptake by expired gas analysis at rest and with exercise
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Wanneer een partij zaden voor het eerst wordt getest, mogen exploitanten van levensmiddelenbedrijven kiemgroenten alleen in de handel brengen als de resultaten van de microbiologische analyse voldoen aan de rijen 1.18 en 1.29 van hoofdstuk 1, of aan de grenswaarde van afwezigheid in 200 ml indien zij het verbruikte irrigatiewater analyseren.

When testing a batch of seeds for the first time, food business operators may only place sprouts on the market if the results of the microbiological analysis comply with rows 1.18 and 1.29 of Chapter 1, or the limit of absence in 200 ml if they analyse spent irrigation water.


Exploitanten van levensmiddelenbedrijven die kiemgroenten produceren, nemen ten minste eens per maand monsters voor microbiologische analyse in het stadium waar de kans op het vinden van shigatoxineproducerende E. coli (STEC) en Salmonella spp. het grootst is, in geen geval vóór 48 uur na het begin van het ontkiemingsproces.

Food business operators producing sprouts shall take samples for microbiological analysis at least once a month at the stage where the probability of finding Shiga toxin producing E. coli (STEC) and Salmonella spp. is the highest, in any case not before 48 hours after the start of the sprouting process.


De exploitanten van de slachthuizen of inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, separatorvlees of vers pluimveevlees produceren, nemen ten minste eenmaal per week monsters voor microbiologische analyse.

The food business operators of slaughterhouses or establishments producing minced meat, meat preparations, mechanically separated meat or fresh poultry meat shall take samples for microbiological analysis at least once a week.


De Commissie kan regels vaststellen inzake de frequentie van controles en de referentiemethoden voor de microbiologische analyses.

The Commission may lay down rules concerning the frequency of checks and reference methods for microbiological analyses.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De exploitanten van de slachthuizen of inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen of separatorvlees produceren, nemen ten minste eenmaal per week monsters voor microbiologische analyse.

The food business operators of slaughterhouses or establishments producing minced meat, meat preparations or mechanically separated meat shall take samples for microbiological analysis at least once a week.


5 . Er kunnen uitvoeringsbepalingen voor dit artikel, met inbegrip van bepalingen inzake de frequentie van controles en de referentiemethoden voor de microbiologisch analyses, worden vastgesteld volgens de procedure van artikel 33, lid 2.

5. Detailed arrangements for implementing this Article, including rules concerning the frequency of checks and reference methods for microbiological analyses, may be laid down under the procedure referred to in Article 33(2).


3. Er kunnen uitvoeringsbepalingen voor dit artikel, met inbegrip van bepalingen inzake de frequentie van controles en de referentiemethoden voor de microbiologisch analyses, worden vastgesteld volgens de procedure van artikel 33, lid 2.

3. Detailed arrangements for implementing this Article, including rules concerning the frequency of checks and reference methods for microbiological analyses, may be laid down under the procedure referred to in Article 33(2).


voorschriften inzake microbiologische, fysieke en/of chemische analyses bij officiële controles, met inbegrip van microbiologische, fysieke en/of chemische veiligheid van uit een derde land ingevoerde producten.

rules on microbiological, physical and/or chemical analysis in official controls, in particular in case of suspicion of risk and including the surveillance of the safety of products imported from third countries;


(d) Wanneer de exploitant van een levensmiddelenbedrijf analyses heeft uitgevoerd waaruit blijkt dat het separatorvlees voldoet aan de microbiologische criteria voor gehakt vlees van Verordening (EG) nr/2004 , mag het gebruikt worden in vleesbereidingen die duidelijk niet bestemd zijn om te worden geconsumeerd zonder eerst een hittebehandeling te hebben ondergaan, en in vleesproducten.

(d) If the food business operator has carried out analyses demonstrating that MSM complies with the microbiological criteria for minced meat adopted in accordance with Regulation (EC) No./2004 it may be used in meat preparations that are clearly not intended to be consumed without first undergoing heat treatment and in meat products.


BEMONSTERING VOOR DE CHEMISCHE EN MICROBIOLOGISCHE ANALYSE EN SENSORIËLE EVALUATIE

SAMPLING FOR CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL ANALYSIS AND SENSORY EVALUATION


w