Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
ANGO
Plantaardig vet
Plantaardige oliën en vetten
Plantaardige oliën en vetten-kool-en raapzaad
Plantaardige vetstof

Vertaling van "Plantaardige oliën en vetten-kool-en raapzaad " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
plantaardige oliën en vetten-kool-en raapzaad

vegetable fats and oils-rape and turnip-rape


plantaardig vet [ plantaardige oliën en vetten | plantaardige vetstof ]

vegetable fats


Gemeenschappelijke verklaring betreffende de aanpassing van het acquis communautaire in de sector plantaardige oliën en vetten

Joint declaration on the adjustment of the'acquis communautaire'in the vegetable oils and fats sector


Vereniging van de Handel in Oliezaden, Dierlijke en Plantaardige Oliën en Vetten en Derivaten in de EEG | ANGO [Abbr.]

Association for the Oilseeds, Animal and Vegetable Oils and Fats and Derivates Trade in the EEC
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Daarom moet de monitoring worden aanbevolen van de aanwezigheid van MCPD, MCPD-esters en glycidylesters in plantaardige oliën en vetten, daarvan afgeleide levensmiddelen en levensmiddelen die plantaardige oliën en vetten bevatten,

Therefore it is appropriate to recommend the monitoring of the presence of MCPD, MCPD-esters and glycidyl esters in vegetable oils and fats, derived foods and foods containing vegetable oils and fats.


Verordening (EU) nr. 696/2014 van de Commissie van 24 juni 2014 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten aan erucazuur in plantaardige oliën en vetten en in levensmiddelen die plantaardige oliën en vetten bevatten Voor de EER relevante tekst

Commission Regulation (EU) No 696/2014 of 24 June 2014 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of erucic acid in vegetable oils and fats and foods containing vegetable oils and fats Text with EEA relevance


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32014R0696 - EN - Verordening (EU) nr. 696/2014 van de Commissie van 24 juni 2014 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten aan erucazuur in plantaardige oliën en vetten en in levensmiddelen die plantaardige oliën en vetten bevatten Voor de EER relevante tekst // VERORDENING (EU) Nr. 696/2014 VAN DE COMMISSIE // (Voor de EER relevante tekst)

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32014R0696 - EN - Commission Regulation (EU) No 696/2014 of 24 June 2014 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of erucic acid in vegetable oils and fats and foods containing vegetable oils and fats Text with EEA relevance // COMMISSION REGULATION (EU) No 696/2014 // (Text with EEA relevance)


Dierlijke of plantaardige oliën en vetten die een aanmerkelijke hoeveelheid cholesterol bevatten, kunnen een piek vertonen met dezelfde retentietijd als cholestanol.

Animal or vegetable oils and fats containing appreciable quantities of cholesterol may show a peak having a retention time close to cholestanol.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Uit gegevens is gebleken dat kokosolie grotere hoeveelheden PAK4 kan bevatten dan andere plantaardige oliën en vetten.

Data have shown that coconut oil can contain higher amounts of PAH4 than other vegetable oils and fats.


Het koolstofgehalte uit hernieuwbare grondstoffen betekent het massapercentage van bestanddeel A × [het aantal C-atomen in bestanddeel A die afkomstig zijn van (plantaardige) oliën of (dierlijke) vetten gedeeld door het totale aantal C-atomen in bestanddeel A] plus het massapercentage van bestanddeel B × [het aantal C-atomen in bestanddeel B die afkomstig zijn van (plantaardige) oliën of (dierlijke) vetten gedeeld door het totale aantal C-atomen in bes ...[+++]

Carbon content derived from renewable raw material means the mass percentage of component A × [number of C-atoms in component A, which are derived from (vegetable) oils or (animal) fats divided by the total number of C-atoms in component A] plus mass percentage of component B × [number of C-atoms in component B, which are derived from (vegetable) oils or (animal) fats divided by the total number of C-atoms in component B] plus the mass percentage of component C × [number of C-atoms in component C, which are derived ...[+++]


4. In de eerste kolom, punt 5.5, Oliën en vetten, tweede streepje, worden de woorden "Plantaardige olie" vervangen door "Plantaardige oliën en vetten".

4. in the first column, point 5.5 Oils and fats, second indent "Vegetable oil" is replaced with "Vegetable oils and fats".


Kool- en raapzaad, kool- en raapzaadkoek, kool- en raapzaadschillen; sojabonen, getoaste sojabonen, sojabonenkoeken en sojabonenschillen; zonnebloemzaad en zonnebloemkoek; katoenzaad en katoenzaadkoek; lijnzaad en lijnzaadkoek; sesamkoek; palmpitkoek; pompoenzaadkoek; olijven, olijfpulpkoek; plantaardige oliën (uit fysieke extractie verkregen).

rape seed, expeller and hulls; soya bean as bean, toasted, expeller and hulls; sunflower seed as seed and expeller; cotton as seed and seed expeller; linseed as seed and expeller; sesame seed as expeller; palm kernels as expeller; pumpkin seed as expeller; olives, olive pulp; vegetable oils (from physical extraction).


b) worden door extractie verkregen vloeibare of vaste plantaardige oliën aangemerkt als "ruw", indien zij niet door hun kleur, geur of smaak en evenmin door hun bij de voor de desbetreffende oliesoorten gebruikelijke analyses blijkende eigenschappen verschillen van door persing verkregen plantaardige oliën en vetten;

(b) fixed vegetable oils, fluid or solid, obtained by extraction shall continue to be considered as "crude" when they cannot be distinguished, by their colour, odour or taste, nor by recognised special analytical properties, from vegetable oils and fats obtained by pressure;


13. In bijlage V, punt 5.1.1, derde alinea, worden de woorden "Dierlijke of plantaardige oliën en vetten" vervangen door het woord "Oliën".

13. In Annex V, point 5.1.1., third subparagraph, 'animal or vegetable oils and fats' is replaced by 'oils'.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Plantaardige oliën en vetten-kool-en raapzaad' ->

Date index: 2024-03-18
w