Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Broodsmeersel van verse kaas
Kwark
Petit Suisse
Platte kaas
Produktielijn voor verse kaas
Verse kaas
Vetarme verse kaas

Traduction de «Produktielijn voor verse kaas » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
produktielijn voor verse kaas

processing line for fresh cheese


verse kaas [ Petit Suisse ]

fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]


kwark | platte kaas | verse kaas

cream cheese | fresh cheese | lactic cheese | soft cheese






TRADUCTIONS EN CONTEXTE
kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.

cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.


d) kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.

(d) cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.


d)kaas, boter, gefermenteerde melk en gefermenteerde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.

(d)cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.


d)kaas, boter, gefermenteerde melk en gefermenteerde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.

(d)cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas;

cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;


kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas;

cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;


Enkele van de belangrijkste nationale producten waarop sancties worden geheven zijn mineraalwater, varkensvlees, fruitconserven en bereid fruit, chocolade, sappen, haver, kauwgum, jam, Roquefort-kaas, verse truffels, enz.

Some of the key national products affected by the sanctions are: mineral water, swine meat, canned and prepared fruits, chocolate, juices, oats, chewing gum, jams, Roquefort cheese, fresh truffles, etc.


Zachte ongerijpte kaas (verse kaas) op basis van melk of wei die pasteurisatie of een sterkere warmtebehandeling heeft ondergaan

Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment


Deze vette verse kaas wordt door melkfabrieken geleverd aan de (kleine) zure roomkaasproducenten.

This thickened fresh cheese is delivered by dairies to the (small) sour milk cheese producers.


Er bestaan verschillende kwaliteiten van de ruwe grondstof (dikke verse kaas). Het is nodig de grondstof te standaardiseren met caseïne zodat er een gestandaardiseerde grondstof is voor verdere kaasproductie.

As there are different qualities and dry matters of the raw material (thickened fresh cheese) to be found, it is necessary to standardise the dry matter with casein to get a standardised raw material for further cheese production.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Produktielijn voor verse kaas' ->

Date index: 2023-09-25
w