Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Puntenwaardering
Puntenwaardering van het werk
Puntenwaardering voor het verenkleed
Score voor het verenkleed

Vertaling van "Puntenwaardering " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
puntenwaardering voor het verenkleed | score voor het verenkleed

feather score | feathering score




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
– er worden onderzoeken en analyses uitgevoerd om na te gaan of de puntenwaardering consistent is.

– studies and analyses are carried out in order to check that the marking is consistent.


Voor de mondelinge tests van het assessment voorziet de nieuwe methode in een aantal maatregelen die erop gericht zijn verschillende cognitieve biases die normaal bij beoordelaars worden geconstateerd, te voorkomen en aldus te zorgen voor de consistentie van de puntenwaardering.

As regards the oral tests held at the assessment centre, the new method contains several measures to overcome various types of cognitive bias generally found in examiners and thus to ensure consistent marking.


Bij brief van 4 april 2011, die aan verzoeker is toegezonden via zijn EPSO-account, heeft het EPSO hem meegedeeld dat de jury bepaalde inconsistenties bij de puntenwaardering van zijn casestudy had geconstateerd en had besloten de door hem voor de algemene vaardigheden „[c]ommuniceren” en „[p]rioriteiten stellen en organiseren” behaalde cijfers te verhogen. Ook het voor de specifieke vaardigheden behaalde cijfer werd verhoogd, namelijk van 8 punten op 20 naar 9 punten op 20.

By letter of 4 April 2011, sent to the applicant via his EPSO account, EPSO informed him that the selection board, noting certain inconsistencies in the marking of his case study, had decided to revise upwards the marks awarded to him for the general competencies ‘[c]ommunicating’ and ‘[p]rioritising and organising’ and his mark for the specific competencies, which was increased from 8 out of 20 to 9 out of 20.


De consistentie van de puntenwaardering kan dus niet worden gegarandeerd.

Therefore, the consistency of the marking could not be guaranteed.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Aangezien de nieuwe methode die onvolkomenheden niet heeft, hoeft de jury, om het gelijkheidsbeginsel en het beginsel van de objectiviteit van de puntenwaardering na te leven, niet langer gedurende het gehele vergelijkend onderzoek over haar stabiliteit te waken.

Since the new method does not have those defects it is no longer necessary for the selection board to ensure its stability throughout the competition procedure in order that the principles of equal treatment and objectivity of marking are observed.


(13) Overwegende dat in de bijlage bij Verordening nr. 136/66/EEG, in de definitie van de categorieën olijfolie verkregen bij de eerste persing, wordt gerefereerd aan een organoleptische puntenwaardering waarvan de uitslag wordt verkregen volgens een welbepaalde methode; dat de methodes voor sensorische analyse recentelijk zijn verbeterd, maar het risico van een zekere subjectiviteit uiteraard blijft bestaan; dat de betrokken definitie moet worden gewijzigd om zo nodig te kunnen refereren aan de meest doeltreffende analysemethodes;

(13) Whereas the definitions of the categories of virgin olive oil in the Annex to Regulation No 136/66/EEC refer to an organoleptic assessment based on a particular method; whereas methods of sensory analysis have improved recently, although they retain an inherent risk of some subjectivity; whereas the definitions in question should be amended to refer, where necessary, to more effective analysis methods;


olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een organoleptische puntenwaardering van minder dan 3,5 en/of een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van meer dan 3,3 gram per 100 gram en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld.

virgin olive oil having an organoleptic grading of less than 3,5, and/or a free acid content expressed as oleic acid greater than 3,3 g per 100 g and the other characteristics which comply with those laid down for this category.


olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een organoleptische puntenwaardering van ten minste 3,5, een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van ten hoogste 3,3 gram per 100 gram en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld;

virgin olive oil having an organoleptic grading of not less than 3,5, a free acid content expressed as oleic acid of not more than 3,3 g per 100 g and the other characteristics which comply with those laid down for this category;


olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een organoleptische puntenwaardering van ten minste 5,5, een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van ten hoogste 2 gram per 100 gram en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld;

virgin olive oil having an organoleptic grading of not less than 5,5, a free acid content expressed as oleic acid of not more than 2 g per 100 g and the other characteristics which comply with those laid down for this category;


olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een organoleptische puntenwaardering van ten minste 6,5, een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van ten hoogste 1 gram per 100 gram en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld;

virgin olive oil having an organoleptic grading of not less than 6,5, a free acid content expressed as oleic acid of not more than 1 g per 100 g and the other characteristics which comply with those laid down for this category;




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Puntenwaardering' ->

Date index: 2023-04-28
w