Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Besmetting van de voedingswaren
Bestrijding van de verontreiniging
Gebruik van verse voedingsmiddelen
Graad van verontreiniging
Kneden van voedingsmiddelen uitvoeren
Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
Nederlandse Voedingsmiddelen Industrie
Niveau van verontreiniging
Nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
VAI
Verbruik van verse voedingsmiddelen
Verenigde Agrarische voedingsmiddelen Industrie
Vermindering van de milieuverontreiniging
Verontreiniging van voedingsmiddelen
Verontreiniging van zwemwater
Verontreinigingsindicator
Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingsmiddelen kneden
Voedingsmiddelen- en drankenmachines schoonmaken
Voedselbesmetting

Traduction de «Verontreiniging van voedingsmiddelen » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
verontreiniging van voedingsmiddelen [ besmetting van de voedingswaren | voedselbesmetting ]

food contamination [ food contaminant ]


Verontreiniging van voedingsmiddelen en consumentenartikelen als gevolg van het vrijkomen van materialen

Contamination of nutrition and consumer products due to material release | COCO [Abbr.]


graad van verontreiniging [ niveau van verontreiniging | verontreinigingsindicator ]

degree of pollution [ pollution index | pollution level ]


nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen | voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen | voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

appraise nutritional characteristics of food | judge nutritional characteristics of food | assess nutritional characteristics of food | check nutritional characteristics of food


bestrijding van de verontreiniging [ vermindering van de milieuverontreiniging ]

pollution control measures [ reduction of pollution ]


kneden van voedingsmiddelen uitvoeren | voedingsmiddelen kneden

knead food products | perform kneading of food products | conduct kneading of food products | operate kneading of food products


Nederlandse Voedingsmiddelen Industrie | Verenigde Agrarische voedingsmiddelen Industrie | VAI [Abbr.]

United Agricultural Foodstuffs Industry Association


gebruik van verse voedingsmiddelen | verbruik van verse voedingsmiddelen

consumption of fresh food


machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken | voedingsmiddelen- en drankenmachines schoonmaken

cleanse food and beverage machinery | tidy food and beverage machinery | clean food and beverage machine | clean food and beverage machinery


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Etikettering op aardnoten, andere oliehoudende zaden, noten, gedroogd fruit, rijst en maïs verkocht als voedingsmiddelen die moeten worden gesorteerd of onderworpen aan andere fysische behandelingen voor menselijke consumptie moet de volgende tekst bevatten: „Product dat verplicht moet worden gesorteerd of waarop verplicht andere fysische behandelingen moeten worden toegepast om het niveau van verontreiniging met aflatoxinen te verlagen, voordat het wordt bestemd voor menselijke consumptie of voor gebruik als ingrediënt bij de vervaar ...[+++]

Labelling on groundnuts, other oilseeds, nuts, dried fruit, rice and maize sold as foods which have to be subjected to sorting or other physical treatment before human consumption must include the wording ‘Product shall be subjected to sorting or other physical treatment to reduce aflatoxin contamination before human consumption or use as an ingredient in foodstuffs’.


Schuld hieraan zijn de verontreiniging van het milieu en chemische stoffen in voedingsmiddelen.

Foods containing chemicals and the polluted environment are to blame for allergies.


Daarnaast is een nieuw en alarmerender probleem ontstaan dat te maken heeft met de toenemende productie van genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen, namelijk biologische verontreiniging.

A new and more alarming problem has arisen alongside this, concerning the increased production of genetically modified foods, and that is biological contamination.


Etikettering op aardnoten, andere oliehoudende zaden, noten, gedroogd fruit, rijst en maïs verkocht als voedingsmiddelen die moeten worden gesorteerd of onderworpen aan andere fysische behandelingen voor menselijke consumptie moet de volgende tekst bevatten: „Product dat verplicht moet worden gesorteerd of waarop verplicht andere fysische behandelingen moeten worden toegepast om het niveau van verontreiniging met aflatoxinen te verlagen, voordat het wordt bestemd voor menselijke consumptie of voor gebruik als ingrediënt bij de vervaar ...[+++]

Labelling on groundnuts, other oilseeds, nuts, dried fruit, rice and maize sold as foods which have to be subjected to sorting or other physical treatment before human consumption must include the wording ‘Product shall be subjected to sorting or other physical treatment to reduce aflatoxin contamination before human consumption or use as an ingredient in foodstuffs’.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Etikettering op aardnoten, andere oliehoudende zaden, noten, gedroogd fruit, rijst en maïs verkocht als voedingsmiddelen die moeten worden gesorteerd of onderworpen aan andere fysische behandelingen voor menselijke consumptie moet de volgende tekst bevatten: „Product dat verplicht moet worden gesorteerd of waarop verplicht andere fysische behandelingen moeten worden toegepast om het niveau van verontreiniging met aflatoxinen te verlagen, voordat het wordt bestemd voor menselijke consumptie of voor gebruik als ingrediënt bij de vervaar ...[+++]

Labelling on groundnuts, other oilseeds, nuts, dried fruit, rice and maize sold as foods which have to be subjected to sorting or other physical treatment before human consumption must include the wording ‘Product shall be subjected to sorting or other physical treatment to reduce aflatoxin contamination before human consumption or use as an ingredient in foodstuffs’.


(2) In Verordening (EG) nr. 1139/98 wordt erkend dat onvoorziene verontreiniging van voedingsmiddelen met DNA of eiwit dat bij genetische modificatie is ontstaan, niet kan worden uitgesloten.

(2) Council Regulation (EC) No 1139/98 acknowledged that adventitious contamination of foodstuffs with DNA or protein resulting from genetic modification cannot be excluded;


b) Gecombineerde blootstelling aan toegelaten stoffen, met inbegrip van de effecten van plaatselijke milieurampen en verontreiniging op de veiligheid van voedingsmiddelen, met de nadruk op cumulatieve risico's en gevolgen voor de gezondheid van milieuverontreinigende stoffen, transmissietrajecten naar de mens, lange-termijneffecten en blootstellling aan kleine doses, preventiestratiegieën en het effect op extra gevoelige groepen, met name kinderen.

(b) Combined exposures of authorised substances, including impact of local environmental disasters and pollution on the safety of foodstuffs, with emphasis being placed on cumulative risks and health impacts of environmental pollutants, transmission routes to human beings, long-term effects and exposure to small doses, prevention strategies, as well as the impact on particularly sensitive groups, and especially children.


b) Gecombineerde blootstelling aan toegelaten stoffen, met inbegrip van de effecten van plaatselijke milieurampen en verontreiniging op de veiligheid van voedingsmiddelen, met de nadruk op cumulatieve risico's en gevolgen voor de gezondheid van milieuverontreinigende stoffen, transmissietrajecten naar de mens, lange-termijneffecten en blootstellling aan kleine doses, preventiestratiegieën en het effect op extra gevoelige groepen, met name kinderen.

(b) Combined exposures of authorised substances, including impact of local environmental disasters and pollution on the safety of foodstuffs, with emphasis being placed on cumulative risks and health impacts of environmental pollutants, transmission routes to human beings, long-term effects and exposure to small doses, prevention strategies, as well as the impact on particularly sensitive groups, and especially children.


w